Arabayı satıp estetik yaptırmak

Nevraben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
39
11
3
40
Kızlar doğum yapacağım ve sonrasındas silikonsvd yüz germe ameliyatı olmak istiyorum ama çalışmayacağım için karşılamam zor olacak. Arabamı satsam yaptırsam saçma mı sizce?
Çocuk emzirirken değil hanımlar Sonrası tabi önce çocuk

Son düzenleme:
Cok ilginc. Ama neyse. Paraya ihtiyaciniz varsa tabii satin ve yaptirin estetiginizi

Deli misiniz divane misiniz?
Koskoca arabayi 1 avuc sacmalik icin mi saticaksiniz? Arabasiz bebekle ne yaparsiniz?
Yeni dogum yapmis bir kadina en paragoz doktor bile narkoz vermez. Haydi bunu da gectim, ameliyatli halinizle cocuga nasil bakacaksiniz, nasil emzireceksiniz?? Siz psikiyatriye gorunun bence. Tonla kadin dogum yapiyor, 1 yil sonra da eski sekillerine donuyorlar. Madem bu kadar estetik kayginiz vardi bastan hic cocuk isine girmeyecektiniz. Anne olucaksiniz. Cocugun sagligi, mutlulugu, anne sutu emmesi her seyden onemli. Siz bu kafayla bu cocuga nasil bakacaksiniz? Hep ben ben ben diyen insandan anne olmaz, biz diyeceksiniz. Cocuk bir buyusun, sonra ne yaparsaniz yapin. Kocaniz bu sacma fikrilerinize ne diyor?

Önce bir sağlıkla doğum yapın

Çocuk biraz büyüsün sonra düşünün bunları

Zira estetik vs sonrasında bakıma ihtiyacınız olabilir

Çocuğa da birinin bakması lazım siz hastanedeyken ve evdeyken de

Aceleye gerek yok düşüncelerinizi başka konulara odaklayın

Yani bana gore biraz saçma ama benim boyle bi dusuncem olmadigi icin sacma
Yoksa ihtiyaciniz varsa sizi arabadan daha fazla mutlu edecekse arabaya da ihtiyac yoksa yapilabilir yani neden olmasin
Araba durdugu yerde sirf masraf zaten
Ama soyle bi sey var zaten dogumdan sonra hemen ameliyat olamazsiniz, o zamana kadar para biriktirmeyi deneseniz? Araba ne kadarlik bi araba bilmiyorum ama ornegin 10 bin icin 50 binlik arabayi satiyorsaniz bu sacma olur

Hanımlar hemen değil tabi ki saçmalamayın emzirirken ne silikonu sonraaınd

Estetik için doğum sonrası doğru zamanlama değil bence.. o yüzden arabanızı satmanizi tavsiye etmem.. ülke durumu ekonomik olarak çok karışikken ayrıca böylesine bi ihtiyaç için gayri nakdi yatiriminizi harcamanizi hiç doğru bulmadim

Önce bir araştırın yaptırmak istediklerinizin fiyatı ne kadar. Arabanızın değerinden cok fazla ise satmayin. Bide iyi araştırın. Türkiyede bir akrabagimin burnunu mahvettiler resmen

Hanımlar hemen değil tabi ki saçmalamayın emzirirken ne silikonu sonraaınd
Sacmalayan biz degiliz,derdini anlatamayan sizsiniz.

Daha dogum olmamis siz simdiden silikon botoks gerdirme derdine düşmüşsünüz.

Biz ne bilelim ne zaman yaptıracağınızı. Belki cocuk 2 yıl emecek,sizin estetik isi 2 sene sonraya kalacak,müneccim miyiz ne bilelim o zamana ne olur ne biter.

Araba önceliğim olurdu sanirim. Baska bir yolu yok mu o parayi karsilamanin? Belki eşiniz destek verir maddi olarak size.. satmak zorunda kalmazsiniz en azindan. Bebek olunca araba büyük ihtiyac..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…