Arabayı satıp estetik yaptırmak

Nassi yaneee? Belki estetige ihtiyacin olmayacak? Yasin kac? Ameliyat kolay mi saniyosun kucuk bebekle birde?

Bence kesinlikle yaptırmayın maddi açıdan zorlamasa bile sonrasında büyük pişmanlık yaşayabilirsiniz. Teyzemin oğlu yaptırdı burmu sonra bunalıma girdi aylarca evden dışaroya adım atmadı odasında durdu sadece. Eminim doğal haliniz çok daha güzeldir

Ne satacaksın arabanı? Dik meme seni salondan yatak odasına götürür, araba ise her yere
Ben yerinizde olsam doğumdan sonra ,emzirme işleri falan bitince iyi kötü işe girer 3. Ayda çıkardım. O 3 ayın parası hayli hayli yeter.
Zaten daha gecen sene 4-5bine hem burun hem meme ameliyatı oldu arkadaşım. Alt tarafı yüz germe ve meme ne kadar tutacak ki

Küçük bebekle ameliyat kararı çok cesurca olurdu sanırım. Çocuk doğup büyüdükten sonra yapilir. O da en az iki yılı bulur. O zamana da kim öle kim kala.

Pahalı tabiki canım
Silikon için yeter tabi o pahalı değil
Fakat yüz germe için yeteceğini sanmam
Bir de yüz germe için biraz daha beklesen
Yaşın kaç

Kaç yaşındasın ki yüz germe yaptıracaksın? Arabanı satacağına ufak bir kredi çek niye arabanı satıyosun saçma

Sadece saçma değil, saçma ötesi. Çalışmıyorsunuz etmiyorsunuz, keyif için araba satıp yüz gerdireceksiniz. Komikmiş.
Size hayatta başarılar diliyorum. :)

Niye bu kadar sert eleştiriyorsunuz ki? Belki gerçekten görünümünden rahatsiz. Hem "esim ödesin" de demiyor. Bir arabaya da fazla anlam yüklememek lazim haytda. Kendini daha iyi hissedecekse yapabilir. Bunun karşılığında sadece bir araba var

ne gerek var yüz geridrmeye çok korkunç
prp filan yaptırın vitamin takviyesi yaptırın
bence o kadarı çok büyük müdahale

ne gerek var yüz geridrmeye çok korkunç
prp filan yaptırın vitamin takviyesi yaptırın
bence o kadarı çok büyük müdahale
20 ekim de 39 yaşındayım yazmış bugün 35 yazmış ee zaten gençleşmiş uye 4 yaş bir hafta da ne gerek var estetiğe Benjamin button mübarek

33 yaşında ne yüz gerdirmesi.sen bu yaşta bu haldeysen on sene sonra yüz nakli yaptırırsın herhalde.bu estetik işi çığrından çıktı.dunyada estetikte üst siralardayiz Avrupa'da birinci.biraz ozguvenli olun yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…