arkadaşınız göğsünü nasıl yaptırdı ? silikon mu ? burun ameliyatları 6k dan başlıyor. hangi şehirde yaptırdı :?Ne satacaksın arabanı? Dik meme seni salondan yatak odasına götürür, araba ise her yere
Ben yerinizde olsam doğumdan sonra ,emzirme işleri falan bitince iyi kötü işe girer 3. Ayda çıkardım. O 3 ayın parası hayli hayli yeter.
Zaten daha gecen sene 4-5bine hem burun hem meme ameliyatı oldu arkadaşım. Alt tarafı yüz germe ve meme ne kadar tutacak ki
Aynı fikirdeyim aman sakın yaptırmayın diye başlamıcam. Elbetteki ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz ki böyle birşey yapmaya yeltendiniz. Ama Damdan ın dediği gibi aceleye getirmeyin çocuğunuz biraz büyüsün. Sonrasında hala ihtiyacınız olduğunu düşünürseniz yaptırmaya karar verin. Hem belki bu arada biraz da para biriktirebilirsiniz.Önce bir sağlıkla doğum yapın
Çocuk biraz büyüsün sonra düşünün bunları
Zira estetik vs sonrasında bakıma ihtiyacınız olabilir
Çocuğa da birinin bakması lazım siz hastanedeyken ve evdeyken de
Aceleye gerek yok düşüncelerinizi başka konulara odaklayın
ortada eş yok ki ama bir bebek bir de hoşlanılan bir adam var kendini reddeden hepsi bu ay içinde olmuşNiye bu kadar sert eleştiriyorsunuz ki? Belki gerçekten görünümünden rahatsiz. Hem "esim ödesin" de demiyor. Bir arabaya da fazla anlam yüklememek lazim haytda. Kendini daha iyi hissedecekse yapabilir. Bunun karşılığında sadece bir araba var
Nerde olmuş o paraya biz de olalım :) aylardır doktor araştırıyorum burun İçin 10.000 altında diyen görmedim neredeyseNe satacaksın arabanı? Dik meme seni salondan yatak odasına götürür, araba ise her yere
Ben yerinizde olsam doğumdan sonra ,emzirme işleri falan bitince iyi kötü işe girer 3. Ayda çıkardım. O 3 ayın parası hayli hayli yeter.
Zaten daha gecen sene 4-5bine hem burun hem meme ameliyatı oldu arkadaşım. Alt tarafı yüz germe ve meme ne kadar tutacak ki
1 ayın icinde adamın birinin elde etmekten 4 aylık hamile lige ordan dogum yapmaya kadar gelmiş siniz nasıl eğlenceli mı bari
20 ekim de 39 yaşındayım yazmış bugün 35 yazmış ee zaten gençleşmiş uye 4 yaş bir hafta da ne gerek var estetiğe Benjamin button mübarek
bir de 9 ekim de bir adama aşığım 45 yaşında yazmış ee 4 aylık ta hamile kendisi valla devrelerim yandı adamla yeni tanışıyor ee bebek nerden çıktı o zaman kafamda deli sorular
Şaşkınlıkla izliyoruz şu an ailecekEki Görüntüle 2201590
4 Ekimde zengin ama sizden büyük,oğlu olan bir adamla flörtünüz hakkında konu açmışsınız. Şimdide 4 aylık hamileyim,arabayı satıp estetik yaptırsam diye konu açıyorsunuzFake üyemisiniz? Oyunmu oynuyorsunuz,nasıl eğlencelimi :))
Söylemiştin sen arkadaşı için yazıyormuş bakKuzenidir kesin.
Malum buraya üyelik parayla, herkes arkadaşına yada kuzenine yazdırıyor :)
arkadaşınız göğsünü nasıl yaptırdı ? silikon mu ? burun ameliyatları 6k dan başlıyor. hangi şehirde yaptırdı :?
Aradım sordum şimdi :) doktor gokhan haytoglu'ymus. Sadece meme 5, burunla beraber 8 vermiş. Bir seferde ikisini yapınca aklimda 5 diye kalmis...Nerde olmuş o paraya biz de olalım :) aylardır doktor araştırıyorum burun İçin 10.000 altında diyen görmedim neredeyse
ortada eş yok ki ama bir bebek bir de hoşlanılan bir adam var kendini reddeden hepsi bu ay içinde olmuş
Memem el çok az değil mi benim arkadalım yirmi verdi. Çok iyiymiş fiyat ne kadar oldu memeden menunmemuAradım sordum şimdi :) doktor gokhan haytoglu'ymus. Sadece meme 5, burunla beraber 8 vermiş. Bir seferde ikisini yapınca aklimda 5 diye kalmis...
Bu arada konuşmuşken memnun olup olmadığını sordum, çok memnunmuş tavsiye ediyormuş^^
Hım biliyorum bu doktoru daha önce yanak dolgusu için danışmıştım. Tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinAradım sordum şimdi :) doktor gokhan haytoglu'ymus. Sadece meme 5, burunla beraber 8 vermiş. Bir seferde ikisini yapınca aklimda 5 diye kalmis...
Bu arada konuşmuşken memnun olup olmadığını sordum, çok memnunmuş tavsiye ediyormuş^^
Ya o konuyu arkadaşıma açtık bunu ben açtım. Sşze açıklama yaptırmak zorunda neden bırakıyorsunuz kisoruma yardımcı olun
Silikon olur da yğz gerdirme pahalıpBi de iyi Bi Dr lazımbakalım düşünüyorum sadeces Biriktirebilirm umarımBir mail adresi alıp üye olmak 5 dakikanızı almaz, arkadaşınıza selamlar.
Çocuk sütten kesilip siz vücudunuzu toparlayana kadar işe de başlayabilirsiniz.
Çalışır ödersiniz.
Şimdiden 2 yıl sonrasına ne diyelim anlamadım ki?
Silikon olur da yğz gerdirme pahalıpBi de iyi Bi Dr lazımbakalım düşünüyorum sadeces Biriktirebilirm umarım
ANNE olmak estetik engel değil. Anne olunca kadınkolmak güzel olma ihtiyacı bitmeyecek bence. Annelik ayrı bu ayrıŞu an düşünmeniz için erken. Belki Doğumdan sonra daha acil ihtiyaçlarınız olacak. Bebeğinizin ve sizin açınızdan.
Sizin şu sıra ve önümüzdeki epey uzun bir zaman dert etmeniz gereken şey bebeğiniz olmalı.
Anne olunca hayatını bebeğe adayan kadınlardan degilşm ama insan yetiştirme bilincinin bir anne adayında olması gerektiğini düşünüyorum.
2 sene sonra açar konuyu sorarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?