- 16 Haziran 2011
- 16.988
- 76.696
- 798
- Konu Sahibi denizmelek12
-
Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Gerçek amacınız neydi de şu an evlenecek olmaları size dert oldu ?Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
Ama net olarak tanımıyorum ilişkinizde beni ilgilendirmiyor. Yarın sorun yaşarsanız sebebi ben değilim sorumluluk almam diyip rahatlayın.Bu saate üye oldum bunun için sorumluluk aldım gibi geliyor kız bana teşekkür edip duruyor halbuki
Zaten öyle söyledim ne yaparsanız sizin kararınız ben kimseye kefil değilim dedimAma net olarak tanımıyorum ilişkinizde beni ilgilendirmiyor. Yarın sorun yaşarsanız sebebi ben değilim sorumluluk almam diyip rahatlayın.
Zaten öyle söyledim ne yaparsanız sizin kararınız ben kimseye kefil değilim dedim
Ya ne bileyim iş ciddiye binene kadar keyfim yerindeydi ciddileşince beni korku saldıhalbuki gerçekten kimseye kefil olmadım sadece isterseniz görüşün dedi arkadaşım erkeğe gerisi onlarda ben yokum yaniNe alakası var ki niye dert ettiniz bu kadar. Bizi de eşimle ortak bir arkadaşımız tanıştırdı. Aramız bozulsa kimseyi suçlamak aklıma gelmez.
ben de iki kisiyi tanistirdim, soylerken ayni sizin gibi yapiyorum, ben sadece sunu sunu biliyorum gerisi sana kalmis diye. ben cok severim araci olmayi. hatta bir arkadasimin annesi hala sana dua ediyorum der.Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Kaygı bozukluğu yaşıyorsun anlaşılan. Araştır ve mümkünse profesyonel yardım al.Kızlar ne olur bana rahatlatacak bir şey söyleyin
Siz neden bu kadar gerildiniz ki.. sizin nişanınızda ya da doğumgününüzde tanıştılar görüşmeye başladılar varsayın.Kaygınızın başka bir sebebi olabilir mi? ya da aslında şu an hissettiklerinizin altında genel olarak ksygımdüzeyi yüksek birisi olmanız rol oynuyor olabilir mi?Ya ne bileyim iş ciddiye binene kadar keyfim yerindeydi ciddileşince beni korku saldıhalbuki gerçekten kimseye kefil olmadım sadece isterseniz görüşün dedi arkadaşım erkeğe gerisi onlarda ben yokum yani
Ya niye kotu birsey yapmis olasinizki iyilik yapmissiniz kotu cikarsa onlarin sorunu ben olsam hic ustume alinmamKızlar ne olur bana rahatlatacak bir şey söyleyin
Bir arkadaşım yıllar önce tutturdu illa bana birini bul diye.bende kaynimi ayarladım aynen sizin gibi siz tanışın ben karismiyorum dedim.ay demez olaydım.bunlar sekiz ay çıktı arkadaşım çok salakça şeyler yaptı rezil etti beni de kendisini de.neyseki evlenmeden ayrıldılar tabi sürekli beni arayıp durdu dert dinledim.umarim sizinki de öyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?