- 25 Haziran 2016
- 7.767
- 13.921
- 248
- Konu Sahibi denizmelek12
-
Kaynım ailesine söylemeden bitti Allah'tan.yani öyle çok ciddi bişey olmadı ona rağmen pişman oldumYani sizinkinde en yakın arkadaşınızla kaynınızı tanıştırdığınız için kayın aileye karşı mahçup olmuş olabilirsiniz kız salakça davransa. Ama ikisi de arkadaşınız olsaydı veya erkek kayın değil de kardeş olsaydı böyle hissetmezdiniz. Sizin durum farklı bence.
E tamam, anlaşıyorlarmış üstelik vesvese yapmanıza gerek yok.Ayy Allah razı olsun ya aynen öyle bende ben yokum farzet kendin bak dedim sadece o kadar
Saçma canım ben kimseden bilmem böyle bir şey yaşarsamİyi olsa kader diyecekler
Kötü olsa senden bilecekler
Bence aracı olmak iyidir.Sonuçta zorla evlendirmiyorsun herkesin aklı var fikri varKızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Yılların tecrübesi yaşanmışlıklar bunu atasözü yapmış ister saçma de ister demeSaçma canım ben kimseden bilmem böyle bir şey yaşarsam
kendi sorumluluğunu vermişsiniz bu açıklamayı yaparak, dert etmeyin. koskoca aklı başı yerinde olan insanlar artık sırf birisi aracı oldu diye kimsenin evleneceği bir devirde değiliz bence.Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
Ablacım neden ben oluyorum Allah Allah atla desem atlayacak mıYılların tecrübesi yaşanmışlıklar bunu atasözü yapmış ister saçma de ister deme
Aracı olmak sebep olmak asla isteyebileceğim bişey değil
Çünkü insanlar başlarına gelen kötü şeylere bir günah keçisi ararlar
İlişkilerde iki ihtimalinde şansı % 50 dir
Ya mutlu ya da mutsuz olacaksın
Mutsuzsa kişiler
Günah keçisi kim olur sence?
Aracı olmayı sevmem risklerini de almam ama bu konuda haklısınız. Demek ki hanımefendi de istemiş yaniAblacım neden ben oluyorum Allah Allah atla desem atlayacak mı
Yok yahu niye sen olasın? Elini ağzını bağlayıp nikah masasına mı oturttun. Milletin anası babası tutturuyor şununla evlen diye, yine de ikna edemiyorlar. Sizinkilerin gönlü var ki başlamışlar. Tanı koymak haddime değil ama kaygı bozukluğu olabilir mi? Olumsuzluk ihtimalini çok büyütüyor, sorumluluğu aşırı yükleniyor ve endişeli bir ruh haline geçiyorsun. O yüzden acaba dedim.Ablacım neden ben oluyorum Allah Allah atla desem atlayacak mı
Teşekkür ederim yorumunuz içinYok yahu niye sen olasın? Elini ağzını bağlayıp nikah masasına mı oturttun. Milletin anası babası tutturuyor şununla evlen diye, yine de ikna edemiyorlar. Sizinkilerin gönlü var ki başlamışlar. Tanı koymak haddime değil ama kaygı bozukluğu olabilir mi? Olumsuzluk ihtimalini çok büyütüyor, sorumluluğu aşırı yükleniyor ve endişeli bir ruh haline geçiyorsun. O yüzden acaba dedim.
Ya bende çok bayılmam öyle aman herkesi yapayım derdinde değilim ama bu yakın arkadaşım ve sürekli söyleyen biri sadece böyle biri var dedik kimseyi övmedik etmedik yani kızda zaten ilk günden sonra benim sorumluluğum seninle alakası yok artık dedi ayrıca sebep olmak nasıl bir cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?