- 14 Ekim 2025
- 40
- 68
- 3
- Konu Sahibi denizmelek12
-
Kız çok mutsuzdu ve lütfen bana uygun biri olursa söyle diyordu sürekli
sadece bir kez böyle bir şey yaptım ,yaparken de ben sadece tanıştırıyorum gerisi senin bileceğin iş ben kiöseye kefil değilim dedim ve benim aracı olduğum arkadaşın şuan 3 çocuğu varKızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Takılmayın bu kadar. Bence iyi yapmışsınız. Onlar da bu şekilde tanışacaklarmış demek ki..ya ama ne alakası var ki 30 yaşında insanlar ama
Olan olmuş hayırlısı olsun herkes için. Ben asla böyle bişeye vesile olmaya cesaret edemezdimKızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Bu kadar takıntın varsa niye araci oldun ki bacimYa sanki napmışım böyle söylüyorsunuz sadece bi baksınlar dedim(
Takıntım olduğunu bilmiyordum çünkü
Bu kadar kafayı takıp kendinizi yormayın.Bu saatten sonra ilişkileri hakkında yorum yapmayın .İlk başta arkadaşınıza" karşı tarafı tanımıyorum sadece iyi biri diyorlar ben bilmiyorum kendin değerlendir" dediyseniz artık sizi bağlayan bir şey yok.Bundan sonrası arkadaşınızın sorumluluğunda kendi hayatı için en doğru kararı verecek olan o .Neyse şimdi biraz daha iyiyim beni eşimle biri tanıştırmış olsaydı bende ona dua ederdim kimseyide suçlamazdım
Benim yakın kız arkadaşım da kaynıyla tanıştırmak istedi beni. Çok yakışırsınız diyordu. Çocukla bir iki gün konuşup iletişimi kestim. Kimse evlenmek zorunda değil. Ama bu devirde aklı olan, kimseye aracı olmasın bence. Sonra araları bozulunca " sen tanıştırdın senin yüzünden oldu" gibi suçlamalara maruz kalma ihtimaliniz var. Aynısını bizzat ablam yaşadı. Adam güvenilir birisi demekki, arkadaşınıza önerdiğinize göre. Gerisi onlara kalmış artık, onun sorumluluğunda.Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
çocuğun bir yanlışını mı gördünüz ya da olumsuz bir durum mu var?Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
İyi niyetle yapılan bazı girişimlerin sonucu kötü olabiliyor, belli ki niyetiniz iyi ama sonu nasıl biter bilemezsiniz.Kızlar ben çok yakın kız arkadaşıma bir arkadaşımın önerisi ile aracı oldum ama kıza dedim çocuk düzgün birine benziyor kendin tanı şu an evlenecekler galiba sizce kötü birşey mi yaptım
Ama kıza kesinlikle tanımıyorum dedim ve şu an çok iyi anlaşıyoruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?