- 25 Temmuz 2017
- 10
- 5
- 36
- 35
- Konu Sahibi istanbul02
-
O kadar ağır konuşuyor ki.Bir süreye kadar tıkıyorum ama Annemin de aklına giriyor.Haketmiyorum bu kadarını.O ne yaşıyorsa ben de yaşıyorum.Hastaya bakmak kolay değil. siz de kendinizce haklısınız, elinizden geleni yapıyorsunuz ama siz de sürekli hastaya bakan taraf olsanız aynı durumda olabilirsiniz. siz evlat olarak yapmanız gerekenleri yapın elbette ve kendi evinizi de ihmal etmeyin. bu süreçte babanızın sözlerine biraz kulak tıkamalısınız. adamın hastaya baktığı yetmiyormuş gibi hayat arkadaşının gözünün önünde canı acıyor. gerçekten zor bir durum.
O kadar ağır konuşuyor ki.Bir süreye kadar tıkıyorum ama Annemin de aklına giriyor.Haketmiyorum bu kadarını.O ne yaşıyorsa ben de yaşıyorum.
Kardeşim var erkek 20 yaşında hiç ilgilenmiyor ama ona hiçbir şey demiyorlar.arada rahatlatabilirsiniz. tek çocuk musunuz bilmiyorum ama mesela ayda 1 hafta değil de bazen 1 ay gidip o sırada babanızın ordan uzaklaşmasını, başka kardeşlerinize gitmesini veya kafa dinlemeye başka bir yere gitmesini sağlayabilirsiniz. bunu diğer kardeşlerle dönüşümlü de yapabilirsiniz.
Allah razı olsunÇok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Babanız yanlış yapıyor sizin de bir yuvanız var ve yine de gitmeye yardım etmeye çalışıyorsunuz, eğer babanız razı olacaksa annenizi yanınıza götürün babanız idare etsin tek başına sizde annenize bakmış ve yakından ilgilenmiş olursunuz..Merhaba hanımlar.Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Annem kanser hastası bende gurbette evliyim.Babam emekli anneme bakıyor.Son zamanlarda ağırlaştı ve babam sürekli sinirini benden çıkarıyor.Her ay gidiyorum bir hafta kalıyorum yemeklerini temizliklerini yapıyorum.Hastane işi olunca geliyorum ben kalıyorum.Yine de yetmiyor çok ağır konuşuyor.Hep onlarla olmamı istiyor ama benim de evim var ister istemez aklım kalıyor.Çok bunaldım artık dayanamıyorum.Bi yandan anneme üzülüyorum bi yandan babam üstüme geliyor bi yandan eşimle dengeyi kuramıyorum.Napmalıyım ben?
Hastanede kalıyor şuanAnneni al getir evinde bak. Baba sende az dinle kafani de.
Haklısınız başına gelen anlar ancak.size sitem ediyor muBenim annemde 3 yıldır kanser tedavisi görüyor. Ben onlardan 1200 km uzaktayım ablamda 700 km uzakta gidip kalma imkanımız yok. 3 yıldır babam ilgileniyor annemle. Suya sabuna dokunmayan adam gitti evin her yükü onda yapacak bir şey yok çünkü hayat müşterek o imzayı atarken iyi günde kötü günde diye söz verilmedi mi
Hayır hiç sızlandığını duymadım. Biz maalesef çalışıyoruz gidemeyecek durumdayız yani belki de bunu bildiği için bilmiyorum.Haklısınız başına gelen anlar ancak.size sitem ediyor mu
Belki de.Ben çalışmıyorum ama yine de bu kadar ağır konuşması gerekir mi?Her gün arıyorum sürekli gidip kalıyorum Yine de hakediyor oluyor muyum?Hayır hiç sızlandığını duymadım. Biz maalesef çalışıyoruz gidemeyecek durumdayız yani belki de bunu bildiği için bilmiyorum.
Tabi ki ağır konuşmaması gerekir. Çünkü siz de evlisiniz ayrı bir hayatınız var. Kesinlikle haketmiyorsunuz. Ama maalesef kanser hastalığında insanın psikolojisi de bozuluyor. Babanızın psikolojisi bozulmuş olabilir yardım alması gerekir bence.Belki de.Ben çalışmıyorum ama yine de bu kadar ağır konuşması gerekir mi?Her gün arıyorum sürekli gidip kalıyorum Yine de hakediyor oluyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?