- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.420
- 598
- Konu Sahibi forestnight
-
anne baba yok mu neden sevgilin yapıyor? kendine ev alana kadar kardeşine almış siz kiraya çıkacaksınız.yok evin borcu bu ay bitiyor. araba da almıştı kardeşine :) onun borcu da bitmek üzere. hee kardeşi abisi için ne yapıyo diye sorarsanız eğer. HİÇBİR ŞEY.
Evet zaten biz kiraya çıkıcaz bu gidişle ev alamıyoruz çünkü . bu arada anne baba var :)anne baba yok mu neden sevgilin yapıyor? kendine ev alana kadar kardeşine almış siz kiraya çıkacaksınız.
Sevgiliniz ne iş yapıyor da kardeşine ev araba alabiliyor ? Biraz abartıyor olabilir misiniz?yok evin borcu bu ay bitiyor. araba da almıştı kardeşine :) onun borcu da bitmek üzere. hee kardeşi abisi için ne yapıyo diye sorarsanız eğer. HİÇBİR ŞEY.
Bemin takıldığım nokta neden erkek arkadaşınızın kardeşinin düğününü yapıp ona ev alıyor. Siz uzun bir süre nişanlı mi kalacaksınız da bütün birikimini kardeşine harcıyor.
:) abartmak mı ? neden ki böyle bir şey yapayım? ne çıkarım olacak. erkek arkadaşım pc operatörü 3000 lira maaş alıyo sadeceSevgiliniz ne iş yapıyor da kardeşine ev araba alabiliyor ? Biraz abartıyor olabilir misiniz?
adam bulunmaz hint kumaşımı peki?Evet zaten biz kiraya çıkıcaz bu gidişle ev alamıyoruz çünkü . bu arada anne baba var :)
Ben böyle biriyle evlenmezdim.evlenince ne babaliklar yapacak göreceksiniz. Neyse çıldırmadan konudan çıkayım.en nefret ettigim erkek tipi kendini öne atıp enayilik yapan.kusura bakmayıninanın bunun bir sebebi yok aklınca babalık yapıyor. ama babası var :)
3000 TL maaşla nasıl ev ve araba alıyor peki? İşin sırrını bize de söylesin. Ev ve arabanin ödemesine yardım etmesi baska direkt kendi alması başka.:) abartmak mı ? neden ki böyle bir şey yapayım? ne çıkarım olacak. erkek arkadaşım pc operatörü 3000 lira maaş alıyo sadece
aldığı ev eski olduğu için yeni evler gibi pahalı değil. yıllardır ödüyor zaten3000 TL maaşla nasıl ev ve araba alıyor peki? İşin sırrını bize de söylesin. Ev ve arabanin ödemesine yardım etmesi baska direkt kendi alması başka.
Ha siz buna rağmen ısrarla bu adamla kendi elbisenizi kendiniz alarak nişanlanıp evlenmek istiyorsanız, kendinizi de sorgulayın.
işte lalem kolay değil baksana anası babası sıkıştırıyormuş ille de olsun da olsun diyeBana yaşananlar çok ayıp geldi kusura bakma.
Adam parasızlıktan intiharın eşiğine gelmiş,sen çiçeğin,çikolatanın en ucuzunu buldum diyorsun.
İsteme,söz neyse ne! Bunlar olunca ne olacak acaba?
Kaç sene nişan,düğün bekleyeceksin?
Yeni gelinin takılarını borç için almak da neyin nesi?
Hiç mi akıl verenin yok kardeşim? Senin annen baban demiyor mu laf olsun diye isteme,söz mü yapılır diye?
Düğün yapmayı ne kadar kolay sanıyorsunuz düğünden iki üç hafta olsa ne olur ki aileniz bu kadar yokuşa sürüyor? Bide herşeyin en ucuzunu bulmuş almışsınız vs ya sanmayın bunları yaptığınız için kıymetli olacaksınız. Ağır olun naif olun herşeyin zamanını bekleyin usulünce olsun benim fikrime göre
konunun başında yazmadığınız için diğer yorumları herkes görmüyor olabilirben anlatamadım galiba papağan gibi aynı şeyi söyleyip duruyorum bakın tekrar söylüyorum kardeşinin takılarından borç al demem benim fikrim değil. bu kardeşinin bize sunduğu teklifti.
Eee parasi varmis ve de evlenmemis . Kardesine harcamayi tercih etmiskardeşi bizdende önce tanıştı. erkek arkadaşımdan önce askerliğini yaptı, işini gücünü eline aldı. zaten öncelik onun hakkıdır. ayrıca erkek arkadaşım her seferinde param olsun 1 dk beklemem yarın evelenirim diyen bi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?