Omdan korkuyorumsaçma hareketler iki gün sonra eşin ailene soğursa şaşırmam
Annem gereksiz alınganlık yaptı ama eşim de bu konuda konuşmamalıudıYani eşiniz doğru söylemiş ,anneniz de doğru oldugunu biliyordur ama damat dedi diye alindi büyük ihtimal.
Bir kere öyle ailece tatile gitmek bilmiyorum ama bana göre hiç degil.insan biraz da aileden kaostan kacar kafa dinlemek icin tatil yapar.siz orda tatil yapmiyorsunuz ki gecinmeye calisiyorsunuz falan yani.baştan yanlis
Uyuyup kalmanin sorumsuzlukla ne ilgisi var ki tatil bir de yani. Eside olsun önemli degil bugün de böyle yapariz deseydiAdam doğru söylemiş
Aynen katiliyorum. Esinin o cümleyi söylemesi cok agir olmus sonucta o bir anne ve sadece bu sebepten sorumsuz denmezki, kardesleride genc kizlardir sonucta olabilir yani. Ben annene hak verdim gönlü alinsa iyi olur sonucta büyüktür annedir..Tamamda hatayi en başta siz yapmişsinz.madem eşinizi istememişler neden gittiniz ozaman.ki istememe sebepleri rahat edemeyecekleri için de olabilir. bende eniştemlerin yanında hiç rahat edemem. Ayrica eşinizin bu konularda soz hakki neden oluyor. sırf bazi konularda ailenize destek oldu diye mi.böyle lafını yapacaksaniz keşke hiç yapmasaymş.ne kadar damadı da olsa el. Öyle bir yorum yapması annenizin zoruna gider elbette.bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş bu saatten sonra da anneliği sizden öğrenecek değil.kendi evlatları kendi kararı.istediğini yapar.rahatsız oluyorsaniz ozaman birlikte böyle aktiviteleri yapmayacaksinz bu kadar basit.ayrıca ne olursa olsun bir anneyi ağlatmaya değer mi.hala kocanızı savunuyorsunz.onu bunu bırakında annenizin gönlünü alın.
Siz demek daha cok mesafe koymak istemektir bence bu gibi durumlarda.Aslina bakacak olursaniz siz diye hitap eden birinin ,aileye karsi yaptigi böyle bir yorum samimi algilanmadigindan sorun cikmis gözüküyor.Yani hem saygili,mesafeli olup hem böyle bir yorum yapilmaz diye düsünüyorumOmdan korkuyorum
Benim anneme babama siz der saygısından eşim ama aynı karşılığı göremiyor ben de böyle düşünüyorum
Iki tarafta kendine göre haksız iki tarafta abartmış akşam oldu oturun beraber yemek yiyin tatile gitmişsiniz ayrı gayri olmaz eşine da söyle annem yanlış anlamış de annene de eşim senin yorulmani istememiş sinirlenmiş de ap biseylerNe diyeceğim ki aslında ben de eşimin haklılığının büyük olduğunu düşünüyorum ama seçtiği cümleler de yanlıştı
Aynen celiskili davranis biraz. Sorumsuz yetistirme elestirisi cok agir bence. Kardeslerime böyle söyletmezdim ben olsam ne olursa olsunSiz demek daha cok mesafe koymak istemektir bence bu gibi durumlarda.Aslina bakacak olursaniz siz diye hitap eden birinin ,aileye karsi yaptigi böyle bir yorum samimi algilanmadigindan sorun cikmis gözüküyor.Yani hem saygili,mesafeli olup hem böyle bir yorum yapilmaz diye düsünüyorum
annen ağlayarak ortalığı karıştırmış, adam yanlış bişi dememişki...Arkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Eşim akşamki yemeği ısıttı yedi annemle babam yemeğe gelmedi.
Allah aşkına bir fikir verin ne yapayım ben şimdi
Çok çok üzgünüm
Ben eski esimin ne ablasina ne annesine bir elestiride bulunmadim, bulunmamda cünkü gelin ya da damat olarak bu elestiriyi yaparsan yanlis algilaniyorannen ağlayarak ortalığı karıştırmış, adam yanlış bişi dememişki...
Belki daha önce benzer şeyler olmuştur bilemeyizUyuyup kalmanin sorumsuzlukla ne ilgisi var ki tatil bir de yani. Eside olsun önemli degil bugün de böyle yapariz deseydi
Anneniz abartmış bence,bilmiyorum çok mu sert söyledi ama anneniz alınganlık yapmışArkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Çok çok üzgünüm
Eşinin huyunu bildiğin halde aileyle tatile gitme planı pekte sağlıklı gelmedi bana olan olmuş kocan annenden özür dilesin konu kapansın bundan sonraki tatil planlarını eşinle birlikte yaparsınız ailenle de ayrı tatile çık eşin biraz dangalak sanırım pek hoş olmamış o şekilde konuşmasıArkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Çok çok üzgünüm
İş bölümünü kardeşim yapıp uyuyunca o da kızdı sanırım kendinceUyuyup kalmanin sorumsuzlukla ne ilgisi var ki tatil bir de yani. Eside olsun önemli degil bugün de böyle yapariz deseydi
Kocamı savunmuyorum ama iki tarafa da yüzde yüz haklı demiyorum eşimi biraz daha fazla haklı buldum dedim sadeceTamamda hatayi en başta siz yapmişsinz.madem eşinizi istememişler neden gittiniz ozaman.ki istememe sebepleri rahat edemeyecekleri için de olabilir. bende eniştemlerin yanında hiç rahat edemem. Ayrica eşinizin bu konularda soz hakki neden oluyor. sırf bazi konularda ailenize destek oldu diye mi.böyle lafını yapacaksaniz keşke hiç yapmasaymş.ne kadar damadı da olsa el. Öyle bir yorum yapması annenizin zoruna gider elbette.bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş bu saatten sonra da anneliği sizden öğrenecek değil.kendi evlatları kendi kararı.istediğini yapar.rahatsız oluyorsaniz ozaman birlikte böyle aktiviteleri yapmayacaksinz bu kadar basit.ayrıca ne olursa olsun bir anneyi ağlatmaya değer mi.hala kocanızı savunuyorsunz.onu bunu bırakında annenizin gönlünü alın.
Eşim de benim ailem çok yüzgöz oluyor ben kendi ailem gibi olsun isteniyorum saygı duyuyorum diyor siz diyorum o yüzden diyorAynen celiskili davranis biraz. Sorumsuz yetistirme elestirisi cok agir bence. Kardeslerime böyle söyletmezdim ben olsam ne olursa olsun
Annem sinir oldum öyle demesine diyorannen ağlayarak ortalığı karıştırmış, adam yanlış bişi dememişki...
Evet eşimin demesi de sorun olmuş olabilirBen eski esimin ne ablasina ne annesine bir elestiride bulunmadim, bulunmamda cünkü gelin ya da damat olarak bu elestiriyi yaparsan yanlis algilaniyor
Eşim bu duruma sinir oldu kendini doldurdu biraz sanırımAnneniz abartmış bence,bilmiyorum çok mu sert söyledi ama anneniz alınganlık yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?