Arada kaldım

Bence olayı buyutmeyin boş yere agzinizin tadını bozmayın eşini ve anneni telkin et orta yol bulun abartacak bisey yok ortada

Tamam da sizin bu tutumunuz kardeşlerinizin isteğini görmezden gelme. Madem eşinizi istemiyorlardı, o zaman siz de gitmeyecektiniz. Siz anneniz babanız torunuyla zaman gecirsin istemişsiniz ama gördüğünüz gibi küçük bir mesele yüzünden anneniz ile eşinizin arası bozulmuş. Ha bundan bozulmasa bile kardeşlerinizle mutlaka bir durum olabilirdi.

Eşiniz kötü bir şey dememiş ama damat olduğundan dolayı anneniz farklı bir biçimde algılamış. Siz kırk taklada atsanız da annenizin fikri değişmeyecek. Eşinizde nefesini boşuna tüketmiş olur. Normalde sizden taraf tutmanızı istememeli ama eşinizin az çok nasıl biri olduğunu biliyorsunuz, annem demek ki alıngan biri, haklısın ama o da böyle kabullenmekten başka çaremiz yok deyin. Koskoca kadını bu saatten sonra değiştiremezsiniz.

O yaşayış tarzlarını kendi evlerinde kendi düzenlerinde yapsınlar, ortak kalınan bir evde yanlış bir tutum.
Tam tersi olsa görümceniz yan gelip yatsa, siz eşinizle yemek yapsanız ama sıra onlara gelince kv görümcenizin yerime yapsa siz rahatsız olmaz mısınız?

İşin gerçeği insan kocasının her halini çekiyor da büyükler buna mecbur değil.
Ben kendi adıma böyle düşünüyorum.
Eşimin yaptıkları bana batmaz da insanlar rahatsız olabilir.
Yani herkes haklı aslında.

Bence olayı buyutmeyin boş yere agzinizin tadını bozmayın eşini ve anneni telkin et orta yol bulun abartacak bisey yok ortada
Ne diyeceğim ki aslında ben de eşimin haklılığının büyük olduğunu düşünüyorum ama seçtiği cümleler de yanlıştı

Şuan eşine tavır aldılar benolsam çocuğumu eşimi alır giderdim
Çünkü gerçekten bunda bişey yok
Eşiniz annenize kiyamadigi icin sofra toplarken bile yardim ediyormuş
Anneniz biraz nankörlük etmiş özellikle de issizligini ima ettiyse
Bazı insanlara iyilik yaramıyor demek ki

Eşimi rahat olamıyoruz ve bu tarz şeylerde laf söylüyorlar diye istemediler ama şunu diyeyim eşim kardeşim için yaklaşık yirmi saatlik yol yapıp onu atandığı yere yerleştirip geldi defalarca kardeşlerime aileme yardım etti kardeşlerim öyle deyince ben de size bunları yaptı siz de idare edin dedim kızdım kardeşlerim beni ve kızımı istiyor ama eşimi istemiyor ben hatta buna alındım çünkü eşime haksızlık ettiklerini düşündüm
Eşim de lafa gelince oğlum deniyor ama aslında hiçbir şey değilmişim dedi

Eşim yardım eder kendi de çok iyi yemek yapar diyor ki böyle bir iş bölümü yapmasaydınız ben yemek de yapardım ne olacak ki
Çekip gitmek olayları daha da büyütmez mi bilmiyorum ama benim de hevesim kaçtı cidden

Evet büyütür ancak ders olur
Benim eşim de sizin eşinizin kopyası
Asla eşimin hakkını yedirmem kimseye
Çünkü eşim maddi konuların lafını yapmaz kendi anne babası kardeşi gibi davranır
Bu kadarcık da siz söylemeye hakkı var diye düşünüyorum

Kardeşlerinizi bilmem ama ben kapalı olduğum için ne olursa olsun eniştemle aynı evde tatilde kalmak istemem.
Eşinize haksızlık ettiklerini düşünüp buna rağmen oraya gitmeniz zaten olmamış. Eşiniz istenmediğini bilmiyor ama bir öğrense, beni istenmediğim yere neden götürdün diye size kızmaz mı?

Eşiniz haklı. Ne kadar anneniz oğlumda dese öz oğlu gibi davranması mümkün değil. Bunun anneniz ile alakası da yok. Misal kayınvalideniz kendi kızlarına ne derse desin anneleri olduğu için buna alınmazlar ama size aynı cümleyi kursa siz alınırsınız. Bir kore dizisinde gelin kayınvalidesine aynen bu tarzda bir konuşma yapmıştı. Bana sana kızım gibi muamele edeceğim demeyin, bunu yapamazsınız dedi. Sizin kızınız olsam işten gelince yemeğim hazır olur siz tek laf etmezsiniz ama gelininiz olduğum için illa ki bana laf sokarsınız dedi. Haklıda. Siz siz olun bir daha ailenizle tatile çıkmayın. Mesafe her zaman iyidir, kimsenin ağzının tadı bozulmaz.

Aslında evet benim eşim kendi ailesinden bile daha özenli davranır bilmiyorum önceden dikkat etmemiştim ama bu yıl çok konuda haksızlık edildiğini düşünüyorum

ortadaki sorunu anlayan anlatsın . damat ne demiş anne neden ağlamış. ağlamaya sorun çıkarmaya herkes yer arar olmuş. allah akıl fikir versin.

Yani eşiniz doğru söylemiş ,anneniz de doğru oldugunu biliyordur ama damat dedi diye alindi büyük ihtimal.
Bir kere öyle ailece tatile gitmek bilmiyorum ama bana göre hiç degil.insan biraz da aileden kaostan kacar kafa dinlemek icin tatil yapar.siz orda tatil yapmiyorsunuz ki gecinmeye calisiyorsunuz falan yani.baştan yanlis

Evet hata ettim bir daha böyle bir organizasyona kalkışmam
Ben de kapalıyım evet rahat olmaz ama eşimin onlara yaptıklarını düşünüp idare edebilirler dedim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…