Evet o konuda tamam ama yemek yapıldı ben biliyorum gerginlik olacağını karışma dedim o yüzdenO zaman adam doğru söylüyor yahu. Aileniz de ne kadar ilginçmiş..
Annem sorumluluk almazlar deyince ben veremiyoruma mı getirdi anlamadımAnnen malum gününde galiba eşin bişey dememiş bile ağlıycak ne var ailen çok değişik kusura bakma
e genede ağlaması saçma ee baban niye yemedi pekiAnnem sorumluluk almazlar deyince ben veremiyoruma mı getirdi anlamadım
Öyle yetiştirdiği için laf ediliyor diye düşündü galiba
Bence olayı buyutmeyin boş yere agzinizin tadını bozmayın eşini ve anneni telkin et orta yol bulun abartacak bisey yok ortadaAnnem tatili ayarlarken ben oraya yemek yapmaya gidiyorum zaten tatişe değil dedi kardeşim de böyle bir iş bölümü düşündü bu arada bir kardeşim daha var
Aslında evet gayet neşeli bir ortam olabilirdi
Eşim de diyor ki keşke böyle iş bölümü yaptığınızı söylemeseydiniz bana hiç ben o yüzden onlar yapacak diye bekledim
O istenmeme konusundan haberi yok kardeşlerim kızım ve ben geleyim ama eşim gelmesin istediler ben eşim olmadan neden gideyim kızımı da götürdükten sonra
O işte ben haklıyım ama sen onları savunuyorsun diyor bana
O yaşayış tarzlarını kendi evlerinde kendi düzenlerinde yapsınlar, ortak kalınan bir evde yanlış bir tutum.Annem ben kıyamam zaten hepinize yardım ederim demişti öncesinde
Eşimin genel tavrı o kardeşlerimin sorumluluk alamayacağını düşünüyor yemek yapmıyorlar sofraya yardım etmiyorlar vs diye ama evlenemeden ben de öyleydim başa gelince mecbur yapılıyor ben de diyorum ki bu benim ailemin yaşayış tarzı sen karışma sonra sen benim yanımda olmuyorsun oluyor işte
Onu hiç bilmiyorum ama o da eşime tavır yapıyore genede ağlaması saçma ee baban niye yemedi peki
Ne diyeceğim ki aslında ben de eşimin haklılığının büyük olduğunu düşünüyorum ama seçtiği cümleler de yanlıştıBence olayı buyutmeyin boş yere agzinizin tadını bozmayın eşini ve anneni telkin et orta yol bulun abartacak bisey yok ortada
Eşimi rahat olamıyoruz ve bu tarz şeylerde laf söylüyorlar diye istemediler ama şunu diyeyim eşim kardeşim için yaklaşık yirmi saatlik yol yapıp onu atandığı yere yerleştirip geldi defalarca kardeşlerime aileme yardım etti kardeşlerim öyle deyince ben de size bunları yaptı siz de idare edin dedim kızdım kardeşlerim beni ve kızımı istiyor ama eşimi istemiyor ben hatta buna alındım çünkü eşime haksızlık ettiklerini düşündümTamam da sizin bu tutumunuz kardeşlerinizin isteğini görmezden gelme. Madem eşinizi istemiyorlardı, o zaman siz de gitmeyecektiniz. Siz anneniz babanız torunuyla zaman gecirsin istemişsiniz ama gördüğünüz gibi küçük bir mesele yüzünden anneniz ile eşinizin arası bozulmuş. Ha bundan bozulmasa bile kardeşlerinizle mutlaka bir durum olabilirdi.
Eşiniz kötü bir şey dememiş ama damat olduğundan dolayı anneniz farklı bir biçimde algılamış. Siz kırk taklada atsanız da annenizin fikri değişmeyecek. Eşinizde nefesini boşuna tüketmiş olur. Normalde sizden taraf tutmanızı istememeli ama eşinizin az çok nasıl biri olduğunu biliyorsunuz, annem demek ki alıngan biri, haklısın ama o da böyle kabullenmekten başka çaremiz yok deyin. Koskoca kadını bu saatten sonra değiştiremezsiniz.
Eşim yardım eder kendi de çok iyi yemek yapar diyor ki böyle bir iş bölümü yapmasaydınız ben yemek de yapardım ne olacak kiŞuan eşine tavır aldılar benolsam çocuğumu eşimi alır giderdim
Çünkü gerçekten bunda bişey yok
Eşiniz annenize kiyamadigi icin sofra toplarken bile yardim ediyormuş
Anneniz biraz nankörlük etmiş özellikle de issizligini ima ettiyse
Bazı insanlara iyilik yaramıyor demek ki
Evet büyütür ancak ders olurEşim yardım eder kendi de çok iyi yemek yapar diyor ki böyle bir iş bölümü yapmasaydınız ben yemek de yapardım ne olacak ki
Çekip gitmek olayları daha da büyütmez mi bilmiyorum ama benim de hevesim kaçtı cidden
Eşimi rahat olamıyoruz ve bu tarz şeylerde laf söylüyorlar diye istemediler ama şunu diyeyim eşim kardeşim için yaklaşık yirmi saatlik yol yapıp onu atandığı yere yerleştirip geldi defalarca kardeşlerime aileme yardım etti kardeşlerim öyle deyince ben de size bunları yaptı siz de idare edin dedim kızdım kardeşlerim beni ve kızımı istiyor ama eşimi istemiyor ben hatta buna alındım çünkü eşime haksızlık ettiklerini düşündüm
Eşim de lafa gelince oğlum deniyor ama aslında hiçbir şey değilmişim dedi
Aslında evet benim eşim kendi ailesinden bile daha özenli davranır bilmiyorum önceden dikkat etmemiştim ama bu yıl çok konuda haksızlık edildiğini düşünüyorumEvet büyütür ancak ders olur
Benim eşim de sizin eşinizin kopyası
Asla eşimin hakkını yedirmem kimseye
Çünkü eşim maddi konuların lafını yapmaz kendi anne babası kardeşi gibi davranır
Bu kadarcık da siz söylemeye hakkı var diye düşünüyorum
saçma hareketler iki gün sonra eşin ailene soğursa şaşırmamOnu hiç bilmiyorum ama o da eşime tavır yapıyor
Arabadan bir şey alınacaktı eşim ben alayım dedi babam da ben alırım deyip çekip gitti
Evet hata ettim bir daha böyle bir organizasyona kalkışmamKardeşlerinizi bilmem ama ben kapalı olduğum için ne olursa olsun eniştemle aynı evde tatilde kalmak istemem.
Eşinize haksızlık ettiklerini düşünüp buna rağmen oraya gitmeniz zaten olmamış. Eşiniz istenmediğini bilmiyor ama bir öğrense, beni istenmediğim yere neden götürdün diye size kızmaz mı?
Eşiniz haklı. Ne kadar anneniz oğlumda dese öz oğlu gibi davranması mümkün değil. Bunun anneniz ile alakası da yok. Misal kayınvalideniz kendi kızlarına ne derse desin anneleri olduğu için buna alınmazlar ama size aynı cümleyi kursa siz alınırsınız. Bir kore dizisinde gelin kayınvalidesine aynen bu tarzda bir konuşma yapmıştı. Bana sana kızım gibi muamele edeceğim demeyin, bunu yapamazsınız dedi. Sizin kızınız olsam işten gelince yemeğim hazır olur siz tek laf etmezsiniz ama gelininiz olduğum için illa ki bana laf sokarsınız dedi. Haklıda. Siz siz olun bir daha ailenizle tatile çıkmayın. Mesafe her zaman iyidir, kimsenin ağzının tadı bozulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?