- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.430
- 598
- 38
öyle bir kaldım ki arada kötü olduEşiniz haklı sorumluluk konusunda ama söyleme biçimi nasil bilemiyorum tabii.
Anneniz de muhtemelen kardeşinize kıyamadı. O da anne sonuçta haklı ama keşke ağlamasaydı.
Offff tam arada kalmalik durum,haklisiniz
Kardeşim eşimi haksız görüyorAdam annenizi düsünmüs
İs bölümü yapılmıs,herkes uysun bi zahmet
Esiniz kocamn kadın tatile geldi yoruluyor diye utanmıstır.
Aglaanack bisey yok
Kardesiniz üzerine alınmadı herhdle bu olayları hic.
Herkes kndi iyiliğini kendi düşünsün bi zahmet eşine ne ki karışıyo önüne yemek geliyo. Mu geliyo napcakmış kimin yaptınıBen de pişman oldum eşim diyor ben anneme kıyamadım annem diyor ben senin evinde de yemek yapıyorum eşim mesele yemek değil ben onun iyiliğini düşündüm sen benim yanımda değilsin diyor
Kesinlikle eşiniz haklı.Eşim mi haklı diyorsun ?
Ya eşim cümleleri yanlış kuruyor iyi demek isterken yanlış anlaşılıyor
Sizde abartmayin be. adam dogruyu söylemiş . adam karisina guvenip elini ise surmese bu sefer adama etmediginizi birakmassiniz. ne demis ustlerine dusen gorevi onlar yapsın demis. Sorumlulul alsinlar. Madem oyle konuştular konusulana uysunlarŞu kendini bilirkişi zanneden damatlardan nefret geldi bana
Madem kardeşlerinin yetiştirilmesi konusunda annesi yasındaki birine akıl verebiliyor... sizinle de evlenmeseydi.
Sonuçta aynı anne babanın cocuklarisiniz.
Esine sinir oldum. Ben olsam aglamak yerine ona bir yemek hazırlarım.
. Ki hayatında bir daha unutmasın.
Kocamı savunmuyorum ama iki tarafa da yüzde yüz haklı demiyorum eşimi biraz daha fazla haklı buldum dedim sadeceTamamda hatayi en başta siz yapmişsinz.madem eşinizi istememişler neden gittiniz ozaman.ki istememe sebepleri rahat edemeyecekleri için de olabilir. bende eniştemlerin yanında hiç rahat edemem. Ayrica eşinizin bu konularda soz hakki neden oluyor. sırf bazi konularda ailenize destek oldu diye mi.böyle lafını yapacaksaniz keşke hiç yapmasaymş.ne kadar damadı da olsa el. Öyle bir yorum yapması annenizin zoruna gider elbette.bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş bu saatten sonra da anneliği sizden öğrenecek değil.kendi evlatları kendi kararı.istediğini yapar.rahatsız oluyorsaniz ozaman birlikte böyle aktiviteleri yapmayacaksinz bu kadar basit.ayrıca ne olursa olsun bir anneyi ağlatmaya değer mi.hala kocanızı savunuyorsunz.onu bunu bırakında annenizin gönlünü alın.
Eşimle de konuştum neden ağlamış anlamadım ağlanacak be var onu da anlamadık diyorEşin net haklı. Annen çocuk gibi kusura bakma.
ben de anlamadan sorunun ortasında buldum kendimiortadaki sorunu anlayan anlatsın . damat ne demiş anne neden ağlamış. ağlamaya sorun çıkarmaya herkes yer arar olmuş. allah akıl fikir versin.
Boyle insanlari anlayamiyorum ne guzel bir aradasiniz tatile gitmissiniz saçma sapan bi neden bulup kavga ediliyor tey Allah im ya annede cins kocada bence sen tek git tatileArkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Eşim akşamki yemeği ısıttı yedi annemle babam yemeğe gelmedi.
Allah aşkına bir fikir verin ne yapayım ben şimdi
Çok çok üzgünüm
Evet ilk günlerTatilinizde daha ilk günler mi?
Merak etmeyin genelde toplu gidişlerde ilk 1-2 gün gergin geçer, sonra düzelir :)
Aslında bu iş bölümünü yapan kardeşim ama ilk uymayan da oKesinlikle eşiniz haklı.
Anneniz evladına kıyamamış onun görevini üstlenmiş, eşiniz evlat değil mi?
Onunkini de üstlenseydi, yan gelip yatması gözüne batmaz mıydı?
Eğri oturup doğru konuşalım, bu tarz kalabalık eylemlerde hep birileri yan gelir yatar, milletin emeğini yer.
Bu da sinir krizi geçirtir insana, adam haklı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?