• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldimm

Ahdunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
47
18
8
34
25 yasindayim 9yillik iliskinin ustune kurdugum bi evliligim var ve bir yildir evliyim,6aylikda hamileyim esimle birbirimizi deli gibi seven bir ciftiz esimi deli gibi seven biri olrak esimde beni sever yapi olarak cok farkliyiz ben esim sert bi yapisi vardir kolay kolay herseyi begenmez kisileri elestirir ama cok iyidir merhametli yeri gelir cocuk gibi olur, ama tersi cekilmez..ben herzaman yapiciyimdir..zor sartlarda evlendik manevi olarak esim ailemi cok benimseyemedi sevemedii beni sevmese hatrim olmasa gorusmek bile istemez.. Gel gelelim konuya teyzem ve annem iliskimizi herzaman elestirdi esimi bana huy olarak hic yakistirmadilarr seni uzer evden biyere yollamaz diye basimin etini yediler..esim biraz zor insandir dogru ama onu kabul eden ,seven ,cocuk gibi ozleyen biriyim hep toz kondurmam nerdeyse..nisanliylken sorunlarimiz oldu esimin kiskancliklari tavirlari goze batti bir yil ssonunda evlenecektik nisanimizin 7ayinin sonunda bana yuzugu naptilar ne ettiler attirdilarr ne aglamalar ne zirlama yalvarlamalar ettim ama yok o cocuk bizim aileye uygun degil diyip durdular babamin sozunun onunde duramadim hayir ben seviyorum diyemedim oysa onu cokkk seviyordummm cocuklugum herseyimdi telefonu elimden aldilar esim evimin onine gelip konusmak istedi disari cikarmadilarr konisturmadilarr gel kacalimm dedi hadi dedii hersey duzelir yoksa biz biteriz 9yilimiz biter herseyimiz biter dedi birbirimixin ilkiydik herseyiyle ..bi sabah erkenden ebden ciktim ona gittim belki adi kacmak bunun ama ayirmasinlar bizi istedik..ve uc gun haber alamadilar bizden herkez perisan oldu tabi naptik ne ettik dugunu yaptik elaleme karsi evimizi dizdikk...kavustukk bizz tutkulu asiklarrriz yaa..evlendimm ama annemle mucadelem hic bitmedii annem kararlarimiza esimin dusuncelerine hep mudahele etti annemi cok uzdumm evet ona kiyamadim ama esimi ayak altinada alamazdim annemle bir olup..esim cok gururludur kolay affetnez bizimkilerin yaptiklarina karsi beni anneme cok zor gonderdii annem hadi carsiya gidelimm hadi buraya gidelim yada gel bana dedi esim bunlara cok musade etmiyoduu..benimde zoruma gidiyordu bu kisitlamalarr ama elden ne gelir kavga etmek istemezdimm oyilikle yaklasip konusmak istedimm ama onada cok yaklazmazdi esimm unuttun mu bize yaptiklarini bana dediklerini unuttunmi ne gurursuzsunn diye soylendi hep teyzemle iliskimi bitirmemi istedi zaten yok artik dedi teyzen oysa teyzemi ben cokk severimm oda beni severdii..gitmek gorusmek yok dedi karsilasmadikca....annem bunlari kabul edemiyo teyzen sana naptii ne etti iyiliginni iatedi uzulme istedi simdi bu yaptigin dogrumu diyippdurdu.annem millwte karsi cok hesap eder herseyi iyi gorunmek ister ,ama annemin profilindeki damat olmadi benim kocam olmak zorunda degildi de..oyyy oyy...esimin ailesi pamuk gibi insanlarr sevgileri ilgileri yasananlar olsa bile bana hissettirmedilerr korudular kolladilarr ama cocuklarinida ezdirmek istemedilerr..annem hergun arar beni nerdeyse gel kalalim gel bunu yapalim der esim bunlara cok rahat musade etmez tabii benden annemin bu isteklerini hep baatirmaya calistim uzdum ona kalsa gelmedin etmedin gitmedin yapmadin diye basimi yedi durdu,,esimdem sakladim hep annemle olan kavgalarimi konustuklarimi belli etmek istemedimm esimin karsisinda yalanci bilee oldumm guvenini bile sarstimm.. daha neler neler arkadaslar ben bu yasadiklarim seyler karsisinda esimin yanindami olmaliyimm yoksa annemin mii siz napardinizz diyin bana hamileyimm biliyonuz uzuluyo agliyorumm annem beni uzmekten vazgecmiyo kendini milleti dusunuyoo

Eş mi annemi desen ben anne derdim.bugun bisey olsa kendini parcalayan bi annen olur bende bi genc anne olarak soyluyorum.ama suda varki seninde artik bi evin barkin yuvan var.bu kadar uzulmeye hakkin yok yipranmaya arada kalmayada hakkin yok neticede olan olmus bak hamileymissinde.huzurunu bozan kim olursa olsun mesafe her zman iydir.sen artik annenin kucuk kizi diilsin.oylesin ama artik nolursa olsun bi esin ver konusurken sen diil siz demesi lazim.sunuda solemeden gecemicem.sen sen ol esine annen hakkinda konusturma bence kotu manada.siz etle tirnaksiziniz.sen kavga edebilirsin kizabilirsin annene solenebilirsin ama o yapamaz.onunda bu konuda sana yardimci olmasi lazim.en azindan senin arada kalmaman icin.canimin ici insallah hayirli saglikli bi bebegin olur sen yuvana bak bebegine bak.koca bulursun anne bulamassin evet ama baska birinide bole sevemessen 9 yil emek vermissiniz meyvesini almissiniz.tika kulaklarini eşinide kimseye ispat etmek zorunda diilsin.onlarin saygi duymasi gerekir o kadar.

25 yasindayim 9yillik iliskinin ustune kurdugum bi evliligim var ve bir yildir evliyim,6aylikda hamileyim esimle birbirimizi deli gibi seven bir ciftiz esimi deli gibi seven biri olrak esimde beni sever yapi olarak cok farkliyiz ben esim sert bi yapisi vardir kolay kolay herseyi begenmez kisileri elestirir ama cok iyidir merhametli yeri gelir cocuk gibi olur, ama tersi cekilmez..ben herzaman yapiciyimdir..zor sartlarda evlendik manevi olarak esim ailemi cok benimseyemedi sevemedii beni sevmese hatrim olmasa gorusmek bile istemez.. Gel gelelim konuya teyzem ve annem iliskimizi herzaman elestirdi esimi bana huy olarak hic yakistirmadilarr seni uzer evden biyere yollamaz diye basimin etini yediler..esim biraz zor insandir dogru ama onu kabul eden ,seven ,cocuk gibi ozleyen biriyim hep toz kondurmam nerdeyse..nisanliylken sorunlarimiz oldu esimin kiskancliklari tavirlari goze batti bir yil ssonunda evlenecektik nisanimizin 7ayinin sonunda bana yuzugu naptilar ne ettiler attirdilarr ne aglamalar ne zirlama yalvarlamalar ettim ama yok o cocuk bizim aileye uygun degil diyip durdular babamin sozunun onunde duramadim hayir ben seviyorum diyemedim oysa onu cokkk seviyordummm cocuklugum herseyimdi telefonu elimden aldilar esim evimin onine gelip konusmak istedi disari cikarmadilarr konisturmadilarr gel kacalimm dedi hadi dedii hersey duzelir yoksa biz biteriz 9yilimiz biter herseyimiz biter dedi birbirimixin ilkiydik herseyiyle ..bi sabah erkenden ebden ciktim ona gittim belki adi kacmak bunun ama ayirmasinlar bizi istedik..ve uc gun haber alamadilar bizden herkez perisan oldu tabi naptik ne ettik dugunu yaptik elaleme karsi evimizi dizdikk...kavustukk bizz tutkulu asiklarrriz yaa..evlendimm ama annemle mucadelem hic bitmedii annem kararlarimiza esimin dusuncelerine hep mudahele etti annemi cok uzdumm evet ona kiyamadim ama esimi ayak altinada alamazdim annemle bir olup..esim cok gururludur kolay affetnez bizimkilerin yaptiklarina karsi beni anneme cok zor gonderdii annem hadi carsiya gidelimm hadi buraya gidelim yada gel bana dedi esim bunlara cok musade etmiyoduu..benimde zoruma gidiyordu bu kisitlamalarr ama elden ne gelir kavga etmek istemezdimm oyilikle yaklasip konusmak istedimm ama onada cok yaklazmazdi esimm unuttun mu bize yaptiklarini bana dediklerini unuttunmi ne gurursuzsunn diye soylendi hep teyzemle iliskimi bitirmemi istedi zaten yok artik dedi teyzen oysa teyzemi ben cokk severimm oda beni severdii..gitmek gorusmek yok dedi karsilasmadikca....annem bunlari kabul edemiyo teyzen sana naptii ne etti iyiliginni iatedi uzulme istedi simdi bu yaptigin dogrumu diyippdurdu.annem millwte karsi cok hesap eder herseyi iyi gorunmek ister ,ama annemin profilindeki damat olmadi benim kocam olmak zorunda degildi de..oyyy oyy...esimin ailesi pamuk gibi insanlarr sevgileri ilgileri yasananlar olsa bile bana hissettirmedilerr korudular kolladilarr ama cocuklarinida ezdirmek istemedilerr..annem hergun arar beni nerdeyse gel kalalim gel bunu yapalim der esim bunlara cok rahat musade etmez tabii benden annemin bu isteklerini hep baatirmaya calistim uzdum ona kalsa gelmedin etmedin gitmedin yapmadin diye basimi yedi durdu,,esimdem sakladim hep annemle olan kavgalarimi konustuklarimi belli etmek istemedimm esimin karsisinda yalanci bilee oldumm guvenini bile sarstimm.. daha neler neler arkadaslar ben bu yasadiklarim seyler karsisinda esimin yanindami olmaliyimm yoksa annemin mii siz napardinizz diyin bana hamileyimm biliyonuz uzuluyo agliyorumm annem beni uzmekten vazgecmiyo kendini milleti dusunuyoo
Seni uzeni karsina gonlunu hos edeni yanina al.
Anneni sil demiyorum ama sen diyosun iste esin hakli.
Esin senin istedigin profilde birnes olmaz zorundaki zaten bunu da basarmis. Annenin istedigi profilde bir damat olmak zorunda degil yani.

Valla esıne kacarak aılenı yok saymıssın adam senı doguran buyuten bu yasa getıren kadınla canınla grusturmuyor resmen ama ona bu rahatlıgı kacarak vermıssın, esımı ezdıremezdım dıye dıyeee annenın canına okumussun resmen. Teyzenı esının bır lafıyla sılmıssın, adam kukla gıbı oynatıyor senı. Insallah nefesını tut falan demez

İnsan annesi ile eşi arasında kalacak kadar pasif olmamalı. Sende anne olucaksın evlendiğinde eşi seninle görüştürmese normal davranır mısın? Sanmam. Belli ki kadın senin eşinin sözünden çıkmamandan rahatsız o yüzden bir yerlere çağırıyor. Evliliğin ne kadar sürer belli değil,şimdi iyi olabilirsin ama 2 gün sonra seni aldatmayacağını bilemezsin. Yada farklı sebeplerden ötürü ayrılmayacağını bilemezsin. O zaman annen senin yanında olacak ama bundan çok çok eminim. Benim eşim bana annemle görüşme diyecek sebep ne olursa olsun,kesinlikle tınlamam.

Herkez yasadigi bilir iste gorusler dusunceler farkli tesekkur ediyorumm yinede

Esim ve annem arasinda secim yapmadim yapmamda ikisininde gonlu olsun diye ben yipraniyorum iste.. Amnem yapici bi kayinvalide drgil cok duydum bole ornekleri ne yapici anneler var kizlari ugruna ama ben annemden hep laf isitiyorumm annem mi dogru yapiyor

Eş mi annemi desen ben anne derdim.bugun bisey olsa kendini parcalayan bi annen olur bende bi genc anne olarak soyluyorum.ama suda varki seninde artik bi evin barkin yuvan var.bu kadar uzulmeye hakkin yok yipranmaya arada kalmayada hakkin yok neticede olan olmus bak hamileymissinde.huzurunu bozan kim olursa olsun mesafe her zman iydir.sen artik annenin kucuk kizi diilsin.oylesin ama artik nolursa olsun bi esin ver konusurken sen diil siz demesi lazim.sunuda solemeden gecemicem.sen sen ol esine annen hakkinda konusturma bence kotu manada.siz etle tirnaksiziniz.sen kavga edebilirsin kizabilirsin annene solenebilirsin ama o yapamaz.onunda bu konuda sana yardimci olmasi lazim.en azindan senin arada kalmaman icin.canimin ici insallah hayirli saglikli bi bebegin olur sen yuvana bak bebegine bak.koca bulursun anne bulamassin evet ama baska birinide bole sevemessen 9 yil emek vermissiniz meyvesini almissiniz.tika kulaklarini eşinide kimseye ispat etmek zorunda diilsin.onlarin saygi duymasi gerekir o kadar.[/QUOT
Dogru diyorsun canim ,bebegimiz de bize ilac olucak diye dusunuyorumm yada zaman lazimm

Sen hic canini sıkma bak hamilesin zaten yeterince duygusal ve streslisin.bebegini dusun.bak allahin izniyle dogumdan sonra cok guzel olur.annende torununu bi gorsun vallahi pabucun dama atilir:) herkes hayat arkadasini ruh esini bulamio annelerimizde her zaman iyligimizi dusunuyo ben yatin obur gun olmiycam kizim emin ellerde olsun dio.hepinizin mantigi ayni.ama bakis acilariniz farkli bi sure sonra herkes birbirine alisicak sende rahatliycaksin insallah.dua et allah baska dert vermesin.bebegine saril gerisi allahtan.insallah bi ay sonra daha guzel heycanli bi konuyla gelirsin:))

Anlattığına göre eşin haklı görünüyor.
Ben olsam kendi annem bile olsa evliliğimi bu kadar yıpratmasına izin vermem.
Eşimi beğenmeyebilir,istemeyebilir hatta sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda.
Benim eşime saygı duymayan bana hiç duymaz der,ya görüşmeyi azaltırım ya da görüşmeyi keserim.

Back
X