- Emoji Skoru
- 1.692
- Puanlar
- 83
Ya cidden ne biliyim uzattınız kendiniz yazıp kendiniz yaşıyorsunuz . Ben sosyal yardıma güveniyorum , gideceğim yeri benimsemeyeceğim .. onu yapacağım şöyle yapacağım diyen ben değil siz benim adıma kararlar verip kendiniz yaşadınız . Kimin kafalar pırıl pırıl belli …Avrupa’da yükselen ırkçılığın nedeni, gelip de sistemi sömürmeye çalışan, yattığı yerden çocuk parası kira yardımı ile hayat idame ettiren göçmenler. Fransız’ı , Almanı artık gelen vasıfsız garibanı işsizi, bir işe yaramayan adamı beslemek, vergisiyle finanse etmek istemiyor. Ben de istemiyorum. Geçen sene ödediğimiz vergi 10k Euro’nun üzerinde bizim. Olması gereken buymuş, sizde kafalar pırıl. Sosyal yardıma güvenen, geldiği yerin kültürünü benimsemeyen gelmesin kardeşim
Irkçılık kısmını da bana yüklemeyin Allah aşkına . Ne yaşıyorsanız banane , konu neydi sizin yüzünüzden ne hale geldi ya ..
ben neye olmsası gereken bu dedim siz kendi kendinize konuyu çekmek istediğiniz yere çektiniz konuşuyorsunuz boş boş . Bana günah çıkarmayın …