• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araftayım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruhay hn, geçen sene açtığım konuma gelip beni çok üzen bir kaç yorum yapmıştınız. Eski sevgilimi kötüleyip nereden buluyorsunuz bu adamları hiç mi flört döneminde tanıyamadınız, benim eşim mükemmel ve evliliğim harika diye üst üste mesajlar atmıştınız. Ve diğer üyelerden de bu nedenle tepki almıştınız. İlahi adalet mi desem karma mı desem bilmiyorum ama mükemmel erkeğiniz size "sen çocuk bakmaktan ne anlarsın" demiş şimdi okuyorum ki. Sizin tabirinizle de sizin anne olma hakkınızı elinizden almış. Ne diyeyim umarım her şey gönlünüzce olur yine de.

Konu sahibine ben karışmam kararında . Kendim yaşımdan 8 9 yaş genç gösteriyorum bakarım kendime amaaa küçük çocuklu arkadaşlarla mümkün olduğunca biryerlere gitmiyorum. Kafam kaldırmıyor çünkü . Tek başıma kahve içmeyi tercih ediyorum . 5 dakika sevip geçiyorum çocukları . Bunları hep yazdık kendisine . Her kararın içinde çocuk da oluyor özgürlük gidiyor . İkinci çocuğu yapmadım manevi gücüm yoktu Konu sahibi bu zorluklara katlanırım diyorsa hayırlısı olsun derim . Kısmetin de varsa olur zaten.
Öyle tabi biz gerçekleri söyleriz Pembe hayallere kapılmasına engel oluruz, herşeyi biliyorum kabul ediyorum diyebilir,eşini de ikna ederse bize hayırlı olsun demek düşer.Biz yarın bu konuyu unutur başka gündemlere akarız,hiç birimizin konu sahibine düşmanlığı yok.

Öyle tabi biz gerçekleri söyleriz Pembe hayallere kapılmasına engel oluruz, herşeyi biliyorum kabul ediyorum diyebilir,eşini de ikna ederse bize hayırlı olsun demek düşer.Biz yarın bu konuyu unutur başka gündemlere akarız,hiç birimizin konu sahibine düşmanlığı yok.
Geç evlilik ve çocuğa iki örnek gördüm . Biri ilkokulda sınıfımızda idi emekli bir adamla emekli kadının oğlu . Düşük emekli maaşlı dar gelirli yani. Çocuk fiziken çok güzel bir çocuktu ama ihtiyaçlarına yetişemediler doğal olarak çocuk başarılı öğrenci olmadı hiç meslek lisesinde şu an. Diğeri 200 bin civarı maaşlı müh bir kadınla uzman doktor evliliği idi 43 de evlendi kadın da adam da 52 falandı . Kızları oldu. İmkanlar çok fazlaydı bakıcılar eve temizliğe kadın vs. Çocuk en iyi okullarda kurslarda vs. Çok başarılı bir kız şu an o da. Yani bu işlerde maddiyat da çok çok çnemli . Yaş olarak yetişilmediği yerlerde paraları ile yardım aldılar hep. Evde yatılı bakıcı vardı mesela. Ne adam uykusundan kalıyordu ne de kadın. Kıstas çok yani geç yaşta çocuk sahibi olmak da. Kimi şanslı oluyor çocukların kiminin maddi manevi ilgileneni olmuyor.

Ruhay hn, geçen sene açtığım konuma gelip beni çok üzen bir kaç yorum yapmıştınız. Eski sevgilimi kötüleyip nereden buluyorsunuz bu adamları hiç mi flört döneminde tanıyamadınız, benim eşim mükemmel ve evliliğim harika diye üst üste mesajlar atmıştınız. Ve diğer üyelerden de bu nedenle tepki almıştınız. İlahi adalet mi desem karma mı desem bilmiyorum ama mükemmel erkeğiniz size "sen çocuk bakmaktan ne anlarsın" demiş şimdi okuyorum ki. Sizin tabirinizle de sizin anne olma hakkınızı elinizden almış. Ne diyeyim umarım her şey gönlünüzce olur yine de.
Huyudur. Her yerde haykırmak istiyor mükemmel kocasının ona olan aşkını. Onda var bizde niye yok diye üzülmemiz, ağlaya ağlaya günlüğümüze yazmamız lazım. Hadi sarılıp ağlayalım 😂😂😂😂

Huyudur. Her yerde haykırmak istiyor mükemmel kocasının ona olan aşkını. Onda var bizde niye yok diye üzülmemiz, ağlaya ağlaya günlüğümüze yazmamız lazım. Hadi sarılıp ağlayalım 😂😂😂😂
Çok çirkin bir davranış, yapan olursa seri eksilenir diyerekten... İdeal yaşta anne olmuş biri de gelse konu sahibine çocuğum var, çok da güzel çocuğum var. Reklam kapağı olacak, Prima reklamında oynayacak kadar güzel çocuğum var. Çocuğum ve ideal yaştaki babasıyla çayır çimen koşuyoruz, çok da mutluyuz dese hoş olur mu? Olmaz, günah!

Bir de eklemek istiyorum, bir kadin olarak zaten vucudunuz kendini coktan premenopoza hazirlamaya baslamisken, cocugu buyutup besleyecek vitamin ve minataller sizde cok buyuk eksikliklere yol acar.

Oncesinde kemik olcumune kadar baktirmalisiniz

Zaten defalarca yazılmış ama adam sizin anne olma hakkınızı elinizden almıyor ki. Korunmamışsınız, tüp bebek denemeleri yapmışsınız. Bunları anne olma hakkınızı elinizden alan bir adam yapmazdı. Donasyonu geçtim, tüp bebeği geçtim, korunmamayı bile kabul etmezdi çocuk olur diye. Adam sizi cidden seviyor ki bunları yapmış, donasyon ile gittiğinizde de orda bir dur der gibi kabul etmemiş. Bence ortada elden alınan bir şey yok.

Oğlum bazen yaş olaylarını sorguluyor ve şu kadar sene sonra öleceksiniz diyor. 50 yaşında anne, 60 yaşında baba olup kaç yaşına kadar yaşayacağını zannediyor acaba? Bunu söylemek istemezdim ama gerçek maalesef. Bir de belli bir yaştan sonra doğum zor, çocukta bir sorun çıkması çok yüksek hatta erken yaşta anne olanlar bile çok fazla yaşıyor artık bunu.

Benim kardeşimin oğlu kalbinde çift damarla doğdu, o fazla damar yemek borusu ve soluk borusunu sardı, doğduğunda tükürükleri dudak kenarından çıkıyordu yutamadığı için, 3 ay hastane de kaldı. çok nadir bir durum yaşandı. Ameliyat geçirdi 1 sene peg'le yaşadı, karından beslendi.

Durumları çok iyi, en iyi hastanede ameliyat oldu ama nadir görülen bir şey olduğundan ameliyatta nefes ve yemek borusu birbirinden ayrılırken fazla kesilmiş, dikişler düzensizmiş, yemek borusu gereğinden fazla kısalmış. Kardeşim neler yaşadı, çok yoruldu, çok zorlandı. Her şeyi yiyemiyor, püre şeklinde besleniyor. Ömrü boyunca dikkatli olmak zorunda.

Sağlıklı olmayabilir, bakıma özel ilgiye ihtiyaç duyan bir bebek olursa ne yapacaklar?
Bugun cikan haberi gordunuz mu ? Engelli cocuguna cinsel istismara ugramis diye kadin karakola gidiyor ve orda kalbi dayanmiyor, aort damari patlamis. Simdi o cocuga kim sahip cikicak…

Ya ben buna kızamıyorum üzülüyorum biraz. Muhtemelen evlenmek çok istedi evlenemedi. O bekar döneminde başka kadınların nispetine maruz kaldı belli ki. 45 gibi geç bir yaşta evlenince bimbambom şarkısı gibi söyleye söyleye gezmek istiyor belli ki.
Ben ona da yine gülüp geçiyorum da neredeyse 50de çocuk işini bu kadar saplantı yapması daha büyük sorun gibi geliyor.

Bir gerçek de şu ki çocuk evliliğinde içinden geçiyor 😂😂 ilk seneler hele. Rahmetli anneannem derdi hep çocuk kötü evliliği bitirir iyi evliliği de sarsar. İlk bir sene kocamla etmediğiniz kavgaları etmiştik biz. Ara ara boşama hayalleri geliyordu bana sonradan uyku düzeni hormonlar normale döndü de öyle toparladık. Yani çok mükemmel evliliğine de zarar verecek bu inadı

Son düzenleme:
Ayrica size bir instagram hesabi birakiyorum, gec yasta baba olmus birinin kizi.. o kizin babasiyle yasadiklari ve yasamayadiklari, sonrasin da yas surecini butun seffafligiyla paylasiyor.

Eklentiler

• IMG_6974.webp
    IMG_6974.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 72
Çok çirkin bir davranış, yapan olursa seri eksilenir diyerekten... İdeal yaşta anne olmuş biri de gelse konu sahibine çocuğum var, çok da güzel çocuğum var. Reklam kapağı olacak, Prima reklamında oynayacak kadar güzel çocuğum var. Çocuğum ve ideal yaştaki babasıyla çayır çimen koşuyoruz, çok da mutluyuz dese hoş olur mu? Olmaz, günah!
Öyle yazdıysa ayıp etmiş . Başka yapanlar da var boşanma aşamasında zor zamanlar yaşayan kadınların konusuna geliyorlar eşlerini övüyorlar . Benim kocam bana kurban bile olur diyenini bile görmüştüm🙈🙈🙈Ya da evde hiç iş yapmam kocam yapar , devirir şeyimi keyfime bakarım. Öyle adamı bunca yıl biz niye görmedik acaba?😀

Konu sahibi yukardakiyle sözleşme yapmış sanırım bir 100 sene daha dipçik gibi karı koca yaşayacağının garantisini almış. Biz kendi halimize yanalım:KK14:
Bu yorum da hoş olmadı ama. Bizlerin garantisi var mı çocuklara bakacağımıza dair? Deprem oldu nice genç anne öldü çocuklar ortada kaldı mesela. Konu sahibini eleştirelim hep beraber ama yerden yere de vurulmaz. Ben korkarım böyle büyük konuşmaktan şahsen. Evladım var. Bir kaza bir hastalık vs olsa yok. Böyle düşünürüm hep.

Konu sahibi yukardakiyle sözleşme yapmış sanırım bir 100 sene daha dipçik gibi karı koca yaşayacağının garantisini almış. Biz kendi halimize yanalım:KK14:
He valla ya,şu an kocasının pişirdiği balığı yiyip ölümsüzlük iksiri yudumluyorlar, biz de çen çen yok efendim öyle yok efendim böyle diye yaz babam yazıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X