araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

aynen canımya düşükden önce düzenli olurdum şimdi ne zman olacagımı bilemiyorum bile.daha var diyorum bir bakmışım olmuşum

aynen canımya düşükden önce düzenli olurdum şimdi ne zman olacagımı bilemiyorum bile.daha var diyorum bir bakmışım olmuşum
ya benm saatim ble şaşmazdı
çok şükür düzeliyo yinede hep sabahları oluyorum bat için iyi bişey bence çünkü sabahtan olmazsan hemen anlarım hamile olduğumu
cnm 1 kürtajmı oldun sen

hoşgeldin canım seninde 10 gün falan var batına nasıl durumlar belirti falan var mı

Hoşgeldin cnm sayfamıza herşeyin hayırlısı cnm

Hoşbuldumm- cok sağolun....

Valla belirti var mı diye hiç sorma canım-geçen ay bir sürü belirti hissettim durdum ama birşey çıkmadı.
Bu ay belirti hiç aramıyorum-çok bariz birşey çıkmadıkça inanmıyacağımda :26:
Bu arada ben ikinci bebeğimi istiyorum-kızım 1 buçuk yaşını bitiriyor.
Benim gibi olan var mı yoksa herkez ilk bebeğini mi bekliyor?

kızlar dr karından ultrasonla baktı sanki bi oluşum var gibi ama tam olarak göremiorum zaten görünmemesi normal daha çok yeni dedi. kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı pozitif pazartesi tekrar gel ultrasonla yine bakıcam dedi. değer 260 normal mi ki kızlar bu değer bu haftada

Tatlım çok sevindim gerçekten senin adına inş hayırlısı olur

Gecen ay hamileym sanmistim ama hasta oldum hemde iki gun erken hala hamileymisim gibi hissediyom ya bakalim kismet bu aya artik artik yumurtlama gunumede bakmiyom strese giriyom cunki yaa...bana dua edin bende sizlere ediyorum... Hamis olalim bu ay;-);-);-);-);-) :-*

tebrikler canım demekki beyaz akıntıda hamilelik belirtisiymiş başka hangi belirtileri yaşadın birde tedavi görüyomuydun çok soru sordum dimi

herkese selamlar

bende herkes gibi Aralık ayının şanslı gelmesini istiyenlerdenim..
Kasım ayında bekliyorum hamileliği ama olmadı 2 gün önce adet gördüm şimdi reglimin bitmesini bekliyorum yumurtlama günümü hesapladım umarım bu defa olur
25 aralıkta tekrar adet görmem gerekiyor 10 da yumurlama günüm bakalım deneyeceğiz yine
umaraım aralık ayı annesi olurummm

herkese selamlar

bende herkes gibi Aralık ayının şanslı gelmesini istiyenlerdenim..
Kasım ayında bekliyorum hamileliği ama olmadı 2 gün önce adet gördüm şimdi reglimin bitmesini bekliyorum yumurtlama günümü hesapladım umarım bu defa olur
25 aralıkta tekrar adet görmem gerekiyor 10 da yumurlama günüm bakalım deneyeceğiz yine
umaraım aralık ayı annesi olurummm

canım çoookkk sevindim.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.deyerin normal canım korkma.ay nasıl sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…