ben cok umutluyum kimyasal değil bnceHayır cnm haber yok daha gelmedi saat 16:10 randevusu vardı hastanede 1-2 sate gelir hayırlısıyla inş güzel haberlerle
bat ne zaman cnmemel canımya kasıklarımda ağrı birde beyaz akıntım var hastalanacam galiba
benmde bi hafta öne çekiyodu ay bu 28.günde oldum düzenim cok bozuldu eskiden tam 30.günde olurdum sabah 6da başlardı saati bile şaşmazdı 4 kürtaj bu muhteşem düzenmi bitirdi11 de canım belimde ağrıyo geçen ay 10 gün önce gelmişti
ya benm saatim ble şaşmazdıaynen canımya düşükden önce düzenli olurdum şimdi ne zman olacagımı bilemiyorum bile.daha var diyorum bir bakmışım olmuşum
Benim bat 11
Her ay umudumuz var ama inşallah bu ay yaptık olacak :26:
emel canımya kasıklarımda ağrı birde beyaz akıntım var hastalanacam galiba
hoşgeldin canım seninde 10 gün falan var batına nasıl durumlar belirti falan var mı
Hoşgeldin cnm sayfamıza herşeyin hayırlısı cnm
kızlar dr karından ultrasonla baktı sanki bi oluşum var gibi ama tam olarak göremiorum zaten görünmemesi normal daha çok yeni dedi. kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı pozitifpazartesi tekrar gel ultrasonla yine bakıcam dedi. değer 260 normal mi ki kızlar bu değer bu haftada
kızlar dr karından ultrasonla baktı sanki bi oluşum var gibi ama tam olarak göremiorum zaten görünmemesi normal daha çok yeni dedi. kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı pozitifpazartesi tekrar gel ultrasonla yine bakıcam dedi. değer 260 normal mi ki kızlar bu değer bu haftada
Tatlım başka şikayetlerin varmı miğde bulantısı felan
Bişey mi var ne :=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?