canım çoookkk sevindim.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.deyerin normal canım korkma.ay nasıl sevindimm
canımya bugun gece 3 kere uyandım.uykuda sol tarafıma dönerken bir agrı saplanıyor.birinde anam diye bayırarak uyandım.eşim bile uyandı bana bakıyo.böyle bişey hiç yaşamadım.sol tarafta bir baskı var
11 de canım.yok adet sancısı gibi deyil.sanki içinde bir top gibi bişey varda üzerine yatınca baskıyla ağrı yapıyor.hiç böyle bişey yaşamamıştım.
kızlar dr karından ultrasonla baktı sanki bi oluşum var gibi ama tam olarak göremiorum zaten görünmemesi normal daha çok yeni dedi. Kan testi yaptı 2 saat sonra sonuç çıktı pozitifPazartesi tekrar gel ultrasonla yine bakıcam dedi. Değer 260 normal mi ki kızlar bu değer bu haftada
Kızlar bu topiği iyi ki açmışız baksanıza açar açmaz nazlı ve özlem hamile haberlerini aldık darısı burda olanların başına inş :=)))
evet canım uğurlu geldi allahım snada naip etsin burdaki butun arkadaşlara
sağol canım iş darısı sizlere .biean öncewTatlım çok sevindim gerçekten senin adına inş hayırlısı olur
tebrikler canımdemekki beyaz akıntıda hamilelik belirtisiymiş başka hangi belirtileri yaşadın birde tedavi görüyomuydun çok soru sordum dimi
canım çoookkk sevindim.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.deyerin normal canım korkma.ay nasıl sevindimm
cnmmm hayırlı olsunnn gözün aydın :)))çok sevndimm:)))))))))))))))))
cnm ya benm hala sonuçlara inanasım gelmiyo
bir yanlışlıkmı var ki diyorumm(
Hamiş kızlar hala inanamıyorlar evet siz hamilesiniz birinin böle söylemesi gerekiyorsa ben size hep söylerim merak etmeyin bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş derler ya ondan :=)))
Sakın aklınız kötü bişey getirmeyin iyi düşünki iyi şeyler olsun kendi kendini motive et moral çok önemli cnm
sağol nazlıcım sende biran önce git dr da kesinleştirelim artık gerçi bende hala inanamıyorum belki yine devam etmez falan diye kötü şeyler geliyo aklıma
kızlar ya kafama takıldı iyice 2 gündür adetliyim ama çok az geliyo bugün sanki biticekmiş gibi hiç glmedi daha daha önceleri böle başına gelen varmı???
cnm bi test yap bak ben geçen ay adet oldum sanmışım ama değilmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?