araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

canımya bugun gece 3 kere uyandım.uykuda sol tarafıma dönerken bir agrı saplanıyor.birinde anam diye bayırarak uyandım.eşim bile uyandı bana bakıyo.böyle bişey hiç yaşamadım.sol tarafta bir baskı var

canımya bugun gece 3 kere uyandım.uykuda sol tarafıma dönerken bir agrı saplanıyor.birinde anam diye bayırarak uyandım.eşim bile uyandı bana bakıyo.böyle bişey hiç yaşamadım.sol tarafta bir baskı var

aaa evet cnm ya doğru sıra sende mi yoksa :=))))
hayırdır cnm ya ne ağrısı öle gece uykuda bile adet sancısı gibi mi acaba sen bi doktora gitsen bat ne zaman dı ??

11 de canım.yok adet sancısı gibi deyil.sanki içinde bir top gibi bişey varda üzerine yatınca baskıyla ağrı yapıyor.hiç böyle bişey yaşamamıştım.

11 de canım.yok adet sancısı gibi deyil.sanki içinde bir top gibi bişey varda üzerine yatınca baskıyla ağrı yapıyor.hiç böyle bişey yaşamamıştım.

adet olmana daha varmış cnmya benimde daha önce öle olmuştu sabah kalktığımda birden bi ağrı geldi resmen yatakta kıvrandım sonra ağrı böbreğime doğru başladı hastaneye gittim idrar yollarında enfeksiyon varmış birde kum döküyormuşum

cnmmm hayırlı olsunnn gözün aydın :)))çok sevndimm:)))))))))))))))))
cnm ya benm hala sonuçlara inanasım gelmiyo
bir yanlışlıkmı var ki diyorumm(

ağrı sürekli deyil canım girip çıkıyor.yürüken oturrukende ara ara batma oluyor.sanki içerde bişey varda dışarı doğru çıkmak ister gibi

Kızlar bu topiği iyi ki açmışız baksanıza açar açmaz nazlı ve özlem hamile haberlerini aldık darısı burda olanların başına inş :=)))

evet canım uğurlu geldi allahım snada naip etsin burdaki butun arkadaşlara

Amin cnm tüm isteyenlerin başına inş. benimde kaç aydır adetlerim düzensiz geliyo bu gidişle bişey olacağı yok yarın doktora gidicem iki gündür adet oldum ama hiiç gelmiyo sanki 1 günde 1 ped zor doluyo anlayacağın bu aralar iyice düzensiz gelmeye başladı

Tatlım çok sevindim gerçekten senin adına inş hayırlısı olur
sağol canım iş darısı sizlere .biean öncew

tebrikler canım demekki beyaz akıntıda hamilelik belirtisiymiş başka hangi belirtileri yaşadın birde tedavi görüyomuydun çok soru sordum dimi

evet bak onuda öğrenmiş olduk. yok canım tedavi görmüyodum. 5-6 gün önce kasıklarımda batmalar başladı. göğüslerde acı bide ayaklarım çok üşüdü böle buz kesmiş gibi onla ilgilimidir bilmiorum ama bide bu aralar uyku basıyo ve ateşim yükseldi ama beyaz akıntı yumurtlama dönrminden beri hiç kesilmedi

canım çoookkk sevindim.allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.deyerin normal canım korkma.ay nasıl sevindimm

inş canım amin darısı sana bakalım inş. senin kasık batmaları varmış hadi bakam inş vardır bişi

cnmmm hayırlı olsunnn gözün aydın :)))çok sevndimm:)))))))))))))))))
cnm ya benm hala sonuçlara inanasım gelmiyo
bir yanlışlıkmı var ki diyorumm(

sağol nazlıcım sende biran önce git dr da kesinleştirelim artık gerçi bende hala inanamıyorum belki yine devam etmez falan diye kötü şeyler geliyo aklıma

Hamiş kızlar hala inanamıyorlar evet siz hamilesiniz birinin böle söylemesi gerekiyorsa ben size hep söylerim merak etmeyin bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş derler ya ondan :=)))

Sakın aklınız kötü bişey getirmeyin iyi düşünki iyi şeyler olsun kendi kendini motive et moral çok önemli cnm

canım benim sağol iyi varsınız iyiki bulduk burda birbirimizi çok desdek oluyorsunuz teşekkür ederim

Kızlar ya kafama takıldı iyice 2 gündür adetliyim ama çok az geliyo bugün sanki biticekmiş gibi hiç glmedi daha daha önceleri böle başına gelen varmı???

Kasık ağrıları: Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…