kimyasal gibi bişey ozaman üzüldüm cnm inş yerine sağlıklı bi bebek gelecekiki buçuk 3 haftalık demişti doktorum.ben hamile olduğumu bilmiyordum.adet olmuştum çok sancılandım.doktoruma gittim hamilesin düşük yapıyosun deyince şok oldum 75.06 dı
hoşbuldum cnm
sen ne zamandır bekliyosun bebeğini :26:
aaa tebrik ederim cnm hayırlı olsunkan testi yaptır bakalım değerin kaç çıkacak
anladım cnm hayırlısı olur inşŞu anda test yaptırmaya zamanım yok, işten izin alamıyorum. Öğle yemeğimi bile burda yiyorum. Ama pazartesiye kadar kırmızı kart görmezsem doktora gideceğim.
kimyasal gibi bişey ozaman üzüldüm cnm inş yerine sağlıklı bi bebek gelecek
kimyasal deyil dedi.tutunma lekelenmesi yaşıyormusum.ben bilemedim ilaç kullandım 2 gün kahve heldi 3 gün kanama başladı canım
bendeki o zaman o 24 ekimde ki yerleşme kanamasımıy dı ki
yanlız çok kötü sancı oluyor göbek ve bel.belimin agrısından yatamıyordum.1 hafta yattım kanamayı durdurmak için ilaç verdi.4 gün kendiliginden düştü.
uuuuf bugünde çok yoğunum aksi gibi çok giremiyorum
Canım bende senin gibi oldu 4 kasımda 2 gün adetim geldi hemen bitti aynı ağrılar bende de vardı ama dün gene adet oldum yani bu ayda 2 kere adet gördüm acaba bende de bişey vardı düştümü yoksa şüpehelendim işte sen öle anlatıncaa
üstüne görmüş olabilirsin canım
üstüne görmüş olabilirsin canım
Canım sen bugün hiç görünmedim :))
evet tatlım yaa giremedim çok işim var bide bugün erken çıkacam ya dr a gitmek için oyüzden koşturuyorum
sizler naptınız bakam bugün keyifler nasıl
Anladım cnm hadi bakalım inş iyi haberini bekliyoruz hep beraber
bugün kimse ben burda nöbet tutarım herkez gelene kadar sayfa bana emanet gelen olursa cvpsız kalmasın diye :)))
slm hayırlı olsun topik baştan okuyamadım endozlem geçen soluk çizgiyi görmüştü son durum nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?