araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

iki buçuk 3 haftalık demişti doktorum.ben hamile olduğumu bilmiyordum.adet olmuştum çok sancılandım.doktoruma gittim hamilesin düşük yapıyosun deyince şok oldum 75.06 dı
kimyasal gibi bişey ozaman üzüldüm cnm inş yerine sağlıklı bi bebek gelecek

hoşbuldum cnm
sen ne zamandır bekliyosun bebeğini :26:

aaa tebrik ederim cnm hayırlı olsun kan testi yaptır bakalım değerin kaç çıkacak

Şu anda test yaptırmaya zamanım yok, işten izin alamıyorum. Öğle yemeğimi bile burda yiyorum. Ama pazartesiye kadar kırmızı kart görmezsem doktora gideceğim.

Şu anda test yaptırmaya zamanım yok, işten izin alamıyorum. Öğle yemeğimi bile burda yiyorum. Ama pazartesiye kadar kırmızı kart görmezsem doktora gideceğim.
anladım cnm hayırlısı olur inş
bende cıkıyım cnm acayip baklava tatlı istiyo kalburabastı yapıcaktım yapıyımda yiyim ölcem şimdi

bendeki o zaman o 24 ekimde ki yerleşme kanamasımıy dı ki

hafif açık kahve renginde geldi canım 2 gün. adetlerim sancılı geçer sancı başlamasın die hemen ilaç aldım.hatta sol göksüm özellikle bir damr nasıl agrıyordu.birde büyüdülerki hatta eşime bunlarda bi tuhaflık var ama ne dedim kasıkdada yine batmalar oluyordu.akıntıda vardı.

yanlız çok kötü sancı oluyor göbek ve bel.belimin agrısından yatamıyordum.1 hafta yattım kanamayı durdurmak için ilaç verdi.4 gün kendiliginden düştü.

yanlız çok kötü sancı oluyor göbek ve bel.belimin agrısından yatamıyordum.1 hafta yattım kanamayı durdurmak için ilaç verdi.4 gün kendiliginden düştü.

Canım bende senin gibi oldu 4 kasımda 2 gün adetim geldi hemen bitti aynı ağrılar bende de vardı ama dün gene adet oldum yani bu ayda 2 kere adet gördüm acaba bende de bişey vardı düştümü yoksa şüpehelendim işte sen öle anlatıncaa

üstüne görmüş olabilirsin canım

evet tatlım yaa giremedim çok işim var bide bugün erken çıkacam ya dr a gitmek için oyüzden koşturuyorum

sizler naptınız bakam bugün keyifler nasıl

Anladım cnm hadi bakalım inş iyi haberini bekliyoruz hep beraber
bugün kimse ben burda nöbet tutarım herkez gelene kadar sayfa bana emanet gelen olursa cvpsız kalmasın diye :)))

slm hayırlı olsun topik baştan okuyamadım endozlem geçen soluk çizgiyi görmüştü son durum nedir merak ettim

Selaammmm........
Bende sizdenimmm

-BAT 9 aralık.... Tabi gecikme kesin olucak düzensizim... (bazen bir kaç gün)
İnşallah hayırla gelir bebişlerimiz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…