araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Canım hoşgelsin sayfamıza ikinciye istediğinize göre çalışmalara başlamışınızdır o zaman siz :=)))

sanmıyorum canım şuan çok kötüyüm.umutlanmıştım haifi lekem başladı.ama hala batma devam ediyo.birdaha umutlanmayacam zaten benimki boşuna heveslenme.

koyu deyil çok açık.ama affınıza sıgnınarak söylüyorum orsı yanıyo.iğne batar yada kıramp girer gibi giriyo sol tarafa.farklı belirtiler yaşamıştım bu agrı ilk olmuştu dmemkki pisikolojikmiş

canım tebrik ederimmm gözün aydınnn darısı diğer bekleyenlere inşallaah...

batlarımız aynı sayılır-inşallah bebiş haberleri alırız beraberce

canım tebrik ederimmm gözün aydınnn darısı diğer bekleyenlere inşallaah...

batlarımız aynı sayılır-inşallah bebiş haberleri alırız beraberce

hadi bakalım hayırlıysa olsun ...Allah olmayanlara da versin inşallah..herkesten güzel haberler almak dileğiyle..

nesrin6868
NAZLIEFE
EMEL1986

haydiii kızlaaaarr bat ları alayıııım

canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde

gözünüz aydın Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..kendine çok dikkat et..

8 de hafif kahve leke gelmişti.11 adet tam başlamıştı.11 de canım

e daha 11 gün varmış neden lekelenmen oldu ki acaba idrar yolları enfeksiyonu olabilir mi..benimde oldu mesela hala ben antibiyotik kullanıyorum..çok şiddetli bir kasık sancısı ve kanama olmuştu..sistit olmuşum..sen de bir doktora git istersen..çünkü daha adetine çok varmış ben de dedim adet tarihinse acaba yerleşme kanaması mı ama öyle gibi görünmüyor..idrar yaparken yanma oluyor mu ?

sistit deyilim canım.benim düşükden sonra ilk adetim düzenli oldu.geçen ayda böyle erken oldum.adetin bitsin doktoruma gidecem.neden böyle oluyormuş

Hoşgeldin nazlıcım herşey gönlünce olsun tatlım inş hamileliğini sağlıkla geçirmeni dilerim herşeyin hayırlısı inş :=)

ohhh ne güzel allah tamamına erdirir inş
kaç gün geciktin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…