araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Selam kizlar bende bu guzel duygunun pesinde kosuyorum yaklasik 1.5 senedir...

Gecen ay sogan kuru yaptim...
Sol yumurtaligimda kist var diye

Ve bu ay bal tarcin corekotu kurunu deniyorum (bu arada pardon yazim icin.cepten yaziyorum...isteyim suan)

Siklusumun 8. Gunundeyim...gun asiri calismalara basladik adet bitiminden beri

Ve pressed jelde kullaniyouz...

Allahim nasip etsin hepimize yeni yila meleklerimizle girmeyi....amin

iyi aksamlar kızlar bende aranıza şimdi katıldım bende 15 gün önce kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalp atısı durdu.kürtaj olmak zorunda kaldım.bebek süpriz olmustu ama cok güzel bi duyguydu.şimdi korunmuorum bu ay inşallah banada tekrar nasip olur ama allahtan tek dileğim gebeliğin saglıklı bi şekilde devam etmesi ve kucagıma saglıklı bi şekilde gelmesi.allah isteyen bütün arkdaslara nasip etsin .kızlar stres yapmayın.en büyük etki o.benim bat 18 kasım..yani kürtaj tarihim.

ben burdayıım :)
ya kızlar ben bu ay bir kere denedim tam da yumurtlama günümde..eğer olursa mucize olacak..8 aralık beklenmeyen adet tarihim :) bikaç gündür belim acayip ağrıyo..göğüsleri sölemiyorum onlar zaten adet olmadan 1 hafta önceden başlardı..ara ara olan halsizlik ve uyku halim var..bir de tansiyonum çok düşüyor bu aralar. iki gün önce ölçtüğümde 84/41 çıktı..daha adetime 5 gün var ama ne bilim bi tuhafım..önceden ne hissettiğimi hiç hatırlamıyorum dediğim gibi bir geceyle olursa mucize olacak..:)

öncelikle hayırlısı olsun..bal+tarçın+çörek otu gerçekten çok mucizevi birşey..bende o kürle hamile kalmıştım..devam..

o belirtileri bende yaşadım canım.bulantı kusma batmalar yorgunluk
inş.pisikolojik deyildir.benim bat 1 ocak oldu(

1 den bu tarafa kahve akıntım var hafifi agrım var olacaksa olsa.artık takmayacam stres çok etkiliyormuş.ne gün hesaplayacam ne başka bişey.yoksa diyer türlü çok üzülüyoruım.

yapmadım canım normalde 11 de adet olmam gerekiyordu.1 de çok açık kırmızı geldi.sonra kahveye döndü.halada aynı bir kaç gün bekleyim diyorum.

yapmadım canım normalde 11 de adet olmam gerekiyordu.1 de çok açık kırmızı geldi.sonra kahveye döndü.halada aynı bir kaç gün bekleyim diyorum.

11 aralıkta mı olman gerekiyordu... e tmm bişeyler olabilir o zaman benimde bu şekilde akıntım olmuştu..çok açık kırmızıda da sorun yok merak etme..hadi inşallah yerleşme lekelenmesidir.

evet canım 11 aralık.aynı adet sancıları gibi ama hafif.birde gaz var.ümitlenmek istemiyorum.nezaman test yapsam negatif sonrası adet oluyorum.bel ağrısıda oluyo.

evet canım 11 aralık.aynı adet sancıları gibi ama hafif.birde gaz var.ümitlenmek istemiyorum.nezaman test yapsam negatif sonrası adet oluyorum.bel ağrısıda oluyo.

testi şu anda yapma zaten daha erken boşu boşuna üzülmüş olursun..adet tarihinin geçmesini bekle..sonuçta adet tarihine 10 gün kala olmuş lekelenmen belki geçen aydan geç döllenme falan olmuştur..

ben 1,5 yıldır evliyim. son 2 aydır denemeye başladık. geçen ay hüsranla sonuçlandı. ama bu ay adetim 8 gün gecikti ve negatif çıkar diye korkudan gidemiyorum. gögüslerim sadece uç kısımları çok hassas sütyenin içinde bile hafif sürtününce canım çok yanıyo üstüne bile yatamiyorum , karnım davul gibi ve bembeyaz yoğun bir akıntım var. birde karnımın alt tarafıı ve arada kasıklarıma 1 veya 2 saniyelik kramp gibi bi sancı giriyor siz ne dersiniz artık doktora gitme vaktim gelmiş mi pozitif çıkarmı ? çok umutsuzum çünkü yumurtalıklarımın biri tembelleşmiş ve 3 4 aya bir çatlamaya biliryor. ama o zaman hasta olacak gibi belirtilerde yaşamıyorum. korkuyorum hastaneye gitmeye ya negatf derlerse(

bende öyle düşünüyorum.gebelik yoksa sabah akşam kımızılar kendini gösterir.stresdende böyle yaşamış olabilirim belki.eyer böyle devam ederse cumartesi doktora gidecem.hayırlısı canımya verende alanda allahım.dünyaya gelecekse hiç bişey engelleyemez.

bende öyle düşünüyorum.gebelik yoksa sabah akşam kımızılar kendini gösterir.stresdende böyle yaşamış olabilirim belki.eyer böyle devam ederse cumartesi doktora gidecem.hayırlısı canımya verende alanda allahım.dünyaya gelecekse hiç bişey engelleyemez.

ben 1,5 yıldır evliyim. son 2 aydır denemeye başladık. geçen ay hüsranla sonuçlandı. ama bu ay adetim 8 gün gecikti ve negatif çıkar diye korkudan gidemiyorum. gögüslerim sadece uç kısımları çok hassas sütyenin içinde bile hafif sürtününce canım çok yanıyo üstüne bile yatamiyorum , karnım davul gibi ve bembeyaz yoğun bir akıntım var. birde karnımın alt tarafıı ve arada kasıklarıma 1 veya 2 saniyelik kramp gibi bi sancı giriyor siz ne dersiniz artık doktora gitme vaktim gelmiş mi pozitif çıkarmı ? çok umutsuzum çünkü yumurtalıklarımın biri tembelleşmiş ve 3 4 aya bir çatlamaya biliryor. ama o zaman hasta olacak gibi belirtilerde yaşamıyorum. korkuyorum hastaneye gitmeye ya negatf derlerse(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…