benimde bir takvimim var süper bi duyguymuş rabbim çok şükür herkese nasip ettt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topikde kimse kalmamış
Selam kizlar bende bu guzel duygunun pesinde kosuyorum yaklasik 1.5 senedir...
Gecen ay sogan kuru yaptim...
Sol yumurtaligimda kist var diye
Ve bu ay bal tarcin corekotu kurunu deniyorum (bu arada pardon yazim icin.cepten yaziyorum...isteyim suan)
Siklusumun 8. Gunundeyim...gun asiri calismalara basladik adet bitiminden beri
Ve pressed jelde kullaniyouz...
Allahim nasip etsin hepimize yeni yila meleklerimizle girmeyi....amin
ben burdayıım :)
ya kızlar ben bu ay bir kere denedim tam da yumurtlama günümde..eğer olursa mucize olacak..8 aralık beklenmeyen adet tarihim :) bikaç gündür belim acayip ağrıyo..göğüsleri sölemiyorum onlar zaten adet olmadan 1 hafta önceden başlardı..ara ara olan halsizlik ve uyku halim var..bir de tansiyonum çok düşüyor bu aralar. iki gün önce ölçtüğümde 84/41 çıktı..daha adetime 5 gün var ama ne bilim bi tuhafım..önceden ne hissettiğimi hiç hatırlamıyorumdediğim gibi bir geceyle olursa mucize olacak..:)
o belirtileri bende yaşadım canım.bulantı kusma batmalar yorgunluk
inş.pisikolojik deyildir.benim bat 1 ocak oldu(
1 den bu tarafa kahve akıntım var hafifi agrım var olacaksa olsa.artık takmayacam stres çok etkiliyormuş.ne gün hesaplayacam ne başka bişey.yoksa diyer türlü çok üzülüyoruım.
yapmadım canım normalde 11 de adet olmam gerekiyordu.1 de çok açık kırmızı geldi.sonra kahveye döndü.halada aynı bir kaç gün bekleyim diyorum.
evet canım 11 aralık.aynı adet sancıları gibi ama hafif.birde gaz var.ümitlenmek istemiyorum.nezaman test yapsam negatif sonrası adet oluyorum.bel ağrısıda oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?