tmm buldum girdim ama nerden kaydedip yacaz)::::::::::::::
cnm dediğim gibi ben 24 ekimde adet oldum gibi ama leke şeklindeydi doktora da dedim 24 ekimi baz alalım demişti(ne güne gelir ki
tmm buldum girdim ama nerden kaydedip yacaz)::::::::::::::
Evlat sahibi olmak için Hz.Zekeriyanın Duası nazlı efe busayfada beklıoruzzzz bı cvp ver bıze
cnm tmam ben nisanbu ya da dedim okuyacağımı aldım mesajlarınızı saolsun listeyi de aldı okumaya devam
benimde bir takvimim var süper bi duyguymuş rabbim çok şükür herkese nasip ettt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nazlı şimdi netten hesaplattım senin tahmini doğum tarihi 31 temmuz 2013
cnm nasılsın nasıl olmuş takvimimmmmmmmmmm)))))))))))))
iyiyim canım sen nasılsın ? Süppeer olmuş yakışır arkadaşıma
ii cnm bomba gibiyimmm:)))))))))))ayşşşş çok tatlı oldu rabbim bugünleri de görmeyi nasp etti çok şükür yaa inanamıyorummmmm bnde bi takvimim varrr ordaaaaa yaaaaa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nazlıefe nekadar süredir beklıyorsun bugunlerı
hemen hemen 1,5 yıldır cnm ama şunu anladım o kadar isyanlar ağlamalar kafaya takmalar flan boş rabbim saatinde zamanında veriyormuuşş):)
çok mutlu oldum canım senın adına:) inşallah rabbım banada nasip eder bugunlerı yüzümüzü guldurur. herhangı bır sorundanmı olmuyordu
Kızlar ya kafama takıldı iyice 2 gündür adetliyim ama çok az geliyo bugün sanki biticekmiş gibi hiç glmedi daha daha önceleri böle başına gelen varmı???
iyi geceler kızlar bi sıkıntım varda yardımcı olabilcek var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?