ben 1,5 yıldır evliyim. son 2 aydır denemeye başladık. geçen ay hüsranla sonuçlandı. ama bu ay adetim 8 gün gecikti ve negatif çıkar diye korkudan gidemiyorum. gögüslerim sadece uç kısımları çok hassas sütyenin içinde bile hafif sürtününce canım çok yanıyo üstüne bile yatamiyorum , karnım davul gibi ve bembeyaz yoğun bir akıntım var. birde karnımın alt tarafıı ve arada kasıklarıma 1 veya 2 saniyelik kramp gibi bi sancı giriyor siz ne dersiniz artık doktora gitme vaktim gelmiş mi pozitif çıkarmı ? çok umutsuzum çünkü yumurtalıklarımın biri tembelleşmiş ve 3 4 aya bir çatlamaya biliryor. ama o zaman hasta olacak gibi belirtilerde yaşamıyorum. korkuyorum hastaneye gitmeye ya negatf derlerse(
ben 1,5 yıldır evliyim. son 2 aydır denemeye başladık. geçen ay hüsranla sonuçlandı. ama bu ay adetim 8 gün gecikti ve negatif çıkar diye korkudan gidemiyorum. gögüslerim sadece uç kısımları çok hassas sütyenin içinde bile hafif sürtününce canım çok yanıyo üstüne bile yatamiyorum , karnım davul gibi ve bembeyaz yoğun bir akıntım var. birde karnımın alt tarafıı ve arada kasıklarıma 1 veya 2 saniyelik kramp gibi bi sancı giriyor siz ne dersiniz artık doktora gitme vaktim gelmiş mi pozitif çıkarmı ? çok umutsuzum çünkü yumurtalıklarımın biri tembelleşmiş ve 3 4 aya bir çatlamaya biliryor. ama o zaman hasta olacak gibi belirtilerde yaşamıyorum. korkuyorum hastaneye gitmeye ya negatf derlerse(
canım senin gibi benimde sol yumurtalıgım kist üretiyo.rahimde yaışıklık var amaliyatlardan ve heyet raporum var hamile kalamaz die.ve ben bütün bunlara rağmen kendiliginden hamile kaldım hiç bir çaba harcamaksızın.ilişki sonrası yatmadım bile.kaç doktor kaç hoca gördü.23 eylülde sancıyla gittim doktoruma hamilesin düşük yuapıyosun dedi.hiç bir zaman umudunu yitirme ve oluruna bırak en büyük faktör beyin.olmaz denilen benim gibi nice insanlar kalıyo.bence git görün derim olumsuz olsa bile vakti zamnı vardır kurban oldugum allahım tattırsın sanada o duyguyu herkeze
8 gün geçtiği halde test yapmadığına göre adetlerin normalde düzensiz mi ki ? Benim hamileliğimde kasığımın sol tarafına bıçak saplanır gibi sancılar giriyordu..şu anda hamile olan arkadaşım da aynı şeyleri yaşıyor..bence bir an önce bir test yaptır..belki de korktuğun gibi olmayacak neden mutluluğunu daha fazla erteliyorsun ki..
amin canım inşallah çok istiyoruz eşimde bende umarım sende hamile kalır bebeğini kucağına alırsın
canım bende bi tuhaflık var kahve akıntı var 1 den buyana bazen hiç gelmiyor.hafta sonuna kadar bekleecem doktora gidecem.adet gelmezse.kalp atışları 8-9 haftada duyarsın.stres etme kendine rahat ol rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin
benim yumurtalığımın birinde tembelleşme var yinede deniyoruz tedavisiz onun içinde korkuyorum belkide çatlamadı diyorum ama belirtiler beni acaba mı diye düşündürüyor. çünkü daha öncede çatlamadığında adet olacak gibi değildim ama şimdi şişkinliğim var göğüslerimde taş gibi acıyor uçları. haklısın sanırım korkunun ecele faydası yok bugün bir gebelik testi alayım sonrada doktora gideyim artık
iyiyim canım sağol sen nasılsın nedir son durumlar adet oldun mu?
keseyi gördük küçük daha zor göründü 2 hafta sonrada inş kalp atışlarını duymaya çalışcaz dedi dr beklicez bakalım nasıl geçer zaman bilmiorum :44: normalde nezaman duyulur kalp atışları
ha birde bir gaz var anlatam :)) sanmıyorum hamile oldugumu gelecek ama gelemedi kırmızılar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?