araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Ecrin umarım devamı gelmezz.. güzel haberlerinialırız Rabbim hayırlısını doğru zamanda nasip etsin kızlarr sağlıksıhhat yerindeolsun bebiş inşallahh olurrr diğerarkadaşlarda inşallah adet olmazlar sabırsızlıkla bekliyoruz

bu sabah leke geldi şuana kadar bişey yok ama benimde umutlar çöpe gitti
bat 8 aralıktı niye böle erken oldu anlamadım
inş devamı gelmez......

canim umudunu kaybetme . bak kendin soyluyorsun leke geldi die. belki yerlesme kanamasi olabilir. embriyo rahme yerlesirken bi kanama olabiliyor. dilerim devami gelmez

herkeze günaydın ben ade oldum (inş diyer arkadaşların güzel haberlerini alırız

olsun umudu yitirmek yok bu ay olmasa bile bidaha ki a inş

bu sabah leke geldi şuana kadar bişey yok ama benimde umutlar çöpe gitti
bat 8 aralıktı niye böle erken oldu anlamadım
inş devamı gelmez......

dur bakalım yerleşme kanaması olması büyük ihtimal genelde adet gününe yakın olurmuş. takip et bakalım

ecrin bu stres hali eger karninda bi bebegin varsa ona zarar. en onemlisi de senin bedenine zarar. o yuzden rahatlamaya calis. stres yapman, uzulmen mevcut durumu degistirmeyecek.her sey olacagina varir. hem her seyde bi hayir vardir. henuz hicbir sey kesin degil ustelik

umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
çok takmamak lazım evet ama bu durumdada insan sürekli tedirgin oluyor.
yapacak bişey yok haklısınız
hepinize teşekkür ediyorum kızlarrrr

saat42 ve hala bişey yok umarım olmaz
acayip moralim bozuk dokunsalar ağlıcam
bu bekleme süreci en çok can sıkan kısım

bende kanamam olunca oturdum agladım.sonra kendimi yıpratıyorum dedim.böyle olunca dahada kötü oluyo.biryerde okudum stresden uzak durun saglıklı beslenin gözlerinizi kapatıp hamile oldugunuzu düşünün pozitif düşünmeye çalışın diyordu.bütün hormonlar etkileniyormuş.adet birsonraki gebeligin başlangıcı oldugundan vucutda ona göre kendini hazırlıyormuş. sen neye odaklanırsan ona göre beyine vucuda sinyal veriyormuş. .allahım gönlüne göre versin.

kızzzlaaar merhaba,,, bir süredir takip ediyorum bu siteyi ve bu ay sizinle beraber bekleye karar verdim,, aralık uğurlu gelsin inşallah hepimize.... Paylaşmak güzel şey..
gerçi benim BATa daha çok var 25 aralık ama o tarihe kadar bir sürü güzel haber alıcam sizden ay sonunda da ben vercem güzel haberimi Allah kısmet ederse...

bu arada yeni anne adaylarını kutluyorum... İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişleri alırsınız kucağınıza...

bi suru guzel haber okuyalim bu ay insallah, kendimize de kismet olsun icinde. olmazsa da umutlarimizi baska aya saklayalim. guzel haber veren arkadaslarin mutluluklarina ortak olalim. burda herkes birbirine telkinlerde bulunuyor ya huznu dagiliyor , mutlulugu katlaniyor :)

işte bir de stres yapmasak... stres en büyük engel ama insanın da elinde değil ne yazık ki... bu işi stres yapmamanın bir yolu keşke :)

kendim ve sizin için dua ediyorum allahıma her dualarımın arkasında sizlerde varsınız.dilerim allahımdan hekezin yüzünü güldürsün gönüllerindeki muradlarını vesin.derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz burda kimseyle paylaşamadıgımız

takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum

inşallaaaah hamilesindir... bekliyoruz güzel haberlerini :) kahverengi lekelenme iyiye işaret gibi... bir kaç gün sonra yine yap testi beklemek zor ama sonunda güzel haber alacağını düşün :)

belirtilerin hamilelik belirtisi canım günün geçince testi tektar yap güzel haber verirsin inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…