canım eyülde düşükden sonra 1 kez günümde oldum.2 aydırda böyle oluyo
bu sabah leke geldi şuana kadar bişey yok ama benimde umutlar çöpe gitti
bat 8 aralıktı niye böle erken oldu anlamadım
inş devamı gelmez......
herkeze günaydın ben ade oldum(inş diyer arkadaşların güzel haberlerini alırız
bu sabah leke geldi şuana kadar bişey yok ama benimde umutlar çöpe gitti
bat 8 aralıktı niye böle erken oldu anlamadım
inş devamı gelmez......
saat42 ve hala bişey yok umarım olmaz
acayip moralim bozuk dokunsalar ağlıcam
bu bekleme süreci en çok can sıkan kısım
umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
çok takmamak lazım evet ama bu durumdada insan sürekli tedirgin oluyor.
yapacak bişey yok haklısınız
hepinize teşekkür ediyorum kızlarrrr
kızzzlaaar merhaba,,, bir süredir takip ediyorum bu siteyi ve bu ay sizinle beraber bekleye karar verdim,, aralık uğurlu gelsin inşallah hepimize.... Paylaşmak güzel şey..
gerçi benim BATa daha çok var 25 aralık ama o tarihe kadar bir sürü güzel haber alıcam sizden ay sonunda da ben vercem güzel haberimi Allah kısmet ederse...
bu arada yeni anne adaylarını kutluyorum... İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişleri alırsınız kucağınıza...
takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum
takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum
inşallaaaah hamilesindir... bekliyoruz güzel haberlerini :) kahverengi lekelenme iyiye işaret gibi... bir kaç gün sonra yine yap testi beklemek zor ama sonunda güzel haber alacağını düşün :)
belirtilerin hamilelik belirtisi canım günün geçince testi tektar yap güzel haber verirsin inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?