araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

1 kere test yaptım adetim ilk kez 3 gün geçmişti onda da negatif bence bekle hatta bekleyebilirsen bir hafta filan geçsin..sonra insan kendini kaptırıp üzülüyor.

Allahım fazla bekletmez inşallah seni
inş adet olmazsın off adetim bitti 3 oldu şimdi açık kahve gelmiş
Belki yerleşmedir şekerim
slm,,

olcak mı kı aralık ayında umudu olan ?

Ben ben ben...15 Aralık benimki

1 kere test yaptım adetim ilk kez 3 gün geçmişti onda da negatif bence bekle hatta bekleyebilirsen bir hafta filan geçsin..sonra insan kendini kaptırıp üzülüyor.

Ben kaptırmıyorum valla. Çıkacak bi gün o ikinci çizgi bana daBelki yarın belki yarından da yakın

slm kızlar nezamandır giremiyodum herkes iyidir inşallah...biz doktora gittik bende prolaktin yüksekliği eşimdede varikosel çıktı ameliyat olması gerkiyomuş banada parlodel verdi şimdi bizi daha uzun bir dönem bekliyor,ha bu ay ha öteki ay hamile kalırım derken kendimi bayağ kandırmışım şimdi gerçeklerle yüzyüze kalınca yıkıldım bu dönemleri nasıl geçiririz bilmiyorum ameliyattı prolaktindi derkne muhtemelen daha 1 yıl bebiş olmaz ve işin aksi yanı parodel bende inanılmaz yan etki yaptı ne yersem kusuruyorum günde 3 öğün yemek yiyorum 3 öğün çıkartıyorum,nolucak bilmiyorum ben daha şimdiden yoruldum ilacıda bıraktım

üzüldüm canım allah yardımcın olsun

arkadaşlar merhaba, sizden bir ricam var. geçen ay (kasım) 4ünde regl olmuştum fakat ovulasyon 26-28 arası gibiydi. bildiğim kadarı ile ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur. ama benim 15 gün oldu haala adet olmadım. sizce bu süre uzayabilir mi bu normal mi, yoksa hamilelik olabilir mi?

gec yumurtlayinca adet de ona gore gec geliyor diye biliyorum.

merhaba kızlar benım bat 30 bende beklemelerdeyim yumurta takibi+btç kürü+herseyi bu ay deniyoruz önerileriniz varsa

merhaba kızlar benım bat 30 bende beklemelerdeyim yumurta takibi+btç kürü+herseyi bu ay deniyoruz önerileriniz varsa

Ben de ovulasyon testlerimle btç kürümü yapacağım yine.Eşime de çakşır otuna başladım.İnşallah olmam adet 3 günüm kaldı ama ateş diplerde...

kızlarrr adetim sanırsam ki 13 ünde geçen ay ilk kez erken oldum neye göre hesaplıycam bilemedim ama 14 ü de olabilir.. ay ın 11 inde kanda baktırdım sonuç hamile değilim.. nasip önümüzde ki ayaa inşallahhh bu ay hamile kalanlara da tekrar hayırlı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…