inş adet olmazsın off adetim bitti 3 oldu şimdi açık kahve gelmiş
inşallah canımm...
adet sonrası gelen lekeler sinir bozucu oluyor...:26:
slm,,
olcak mı kı aralık ayında umudu olan ?
Bence bi test yapmalısın artık.2 gün kala çıkabiliyor çünkü...Ama tabi negatifi görüp kötü olacaksan yapma hiç.Ben iki gündür yapıyorumKimbilir 1 gün önce öğrensem kardır.Ama canımı sıkmıyorum sonuçlara.O ikinci çizgi elbet gelecektir bana da
Allahım fazla bekletmez inşallah seniAdetimin geçmesinin 3.günü... Bekleyiş devam ediyor...
Ayın 15-ine kadar olmazsam test yapıcam-adet günlerinin düzensiz olması malesef böyle birşey...
Test yapmaya insanın heyecanı olmuyor =(( inşallaahh hayırlısı olur...
Belki yerleşmedir şekeriminş adet olmazsın off adetim bitti 3 oldu şimdi açık kahve gelmiş
slm,,
olcak mı kı aralık ayında umudu olan ?
1 kere test yaptım adetim ilk kez 3 gün geçmişti onda da negatifbence bekle hatta bekleyebilirsen bir hafta filan geçsin..sonra insan kendini kaptırıp üzülüyor.
slm kızlar nezamandır giremiyodum herkes iyidir inşallah...biz doktora gittik bende prolaktin yüksekliği eşimdede varikosel çıktı ameliyat olması gerkiyomuş banada parlodel verdi şimdi bizi daha uzun bir dönem bekliyor,ha bu ay ha öteki ay hamile kalırım derken kendimi bayağ kandırmışım şimdi gerçeklerle yüzyüze kalınca yıkıldım bu dönemleri nasıl geçiririz bilmiyorum ameliyattı prolaktindi derkne muhtemelen daha 1 yıl bebiş olmaz ve işin aksi yanı parodel bende inanılmaz yan etki yaptı ne yersem kusuruyorum günde 3 öğün yemek yiyorum 3 öğün çıkartıyorum,nolucak bilmiyorum ben daha şimdiden yoruldum ilacıda bıraktım
haklısın bende o lekelenmelerde fena oluyorum-her zamn yaşamıyorum nadir oluyor bende ama o bile yetiyor2 gündür birşey yoktu ama gördümmü sinirlerim bozuluyor artık
Allahım fazla bekletmez inşallah seni
arkadaşlar merhaba, sizden bir ricam var. geçen ay (kasım) 4ünde regl olmuştum fakat ovulasyon 26-28 arası gibiydi. bildiğim kadarı ile ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur. ama benim 15 gün oldu haala adet olmadım. sizce bu süre uzayabilir mi bu normal mi, yoksa hamilelik olabilir mi?
gec yumurtlayinca adet de ona gore gec geliyor diye biliyorum.
merhaba kızlar benım bat 30 bende beklemelerdeyim yumurta takibi+btç kürü+herseyi bu ay deniyoruz önerileriniz varsa
Ben de ovulasyon testlerimle btç kürümü yapacağım yine.Eşime de çakşır otuna başladım.İnşallah olmam adet 3 günüm kaldı ama ateş diplerde...[/QUO
hayırlısıyla bu ay hepimizin hayırlı haberleri gelir
cevap için teşekkürler.
ama zaten adet tarihim 04 aralıktı.ovulasyon gecikince dolayısı ile adet te gecikti ama 15 gün oldu, bekliyorum işte.
fakirin umudu diyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?