- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
canım 2 yıldır bi idrar testi bi kan testi hederettim kendimi bu sefer almadım. iyiki almamışım regl oldum. İnşallah sen (siz ) görürsünüz çift çizgiyi...
arkadaşlar bugün yaptırdım kan testini 113 çıktı hamileyimmm
Nesrin hanım senden güzel ve şöyle bol mesaili çalışmalar bekliyoruz hadi bakalım inş hayırlısı :=))))
hayırlısı canımya :)) çocuk düşüncesiyle çalışma yapmak istemiyorum.oluruna bırakacam
Ben de sırf bu yüzden soğudum ilişkiden.Hiç sevimli gelmiyor düşüncesi bile
eşimle sanki çocuk için birlikte oluyormusum gibi geliyor sanki bir görevmiş gibi
Evet.Hiçbir esprisi hiçbi heyecanı kalmadı artık yatağımın....Ona belli etmiyorum ama onu özlemiyorum artık
evleneli nekadar oldu canım.2 sen çıktık biz 6 aylık evliyim.öyle bir sorunum yok bende ama çocuk için olunca anlamı kalmıyo gibi geliyor
Bizimki 2 yıla yaklaştı.Biz çıkmadık sadece 15 gün görüştük ve nişanlandık.5 ay sonrada evlendik.Benim de yoktu korunurken..Çocuk için yapmak hoşuma gitmiyor.Bugün korunsak yine eski halime dönerim eminim.Seviyorum çünkü eşimi.O benim diğer yarımm..
Tebrikler canım darısı başıma benimde 2 gün kaldı
Varmı belirtin falan?Test yaptınmı ?
yok canım yapmadım, ama hiç bir belirti yok normalde bu zamanlar bel ağrılarım oludu oda yok anlamadım gayet sakinim
yok canım yapmadım, ama hiç bir belirti yok normalde bu zamanlar bel ağrılarım oludu oda yok anlamadım gayet sakinim
Benim gibisin sende.Bende az sızı falan varda üşüttüm diye takmıyorum.Benimde 4 günüm kaldı...
Adetimin geçmesinin 3.günü... Bekleyiş devam ediyor...
Ayın 15-ine kadar olmazsam test yapıcam-adet günlerinin düzensiz olması malesef böyle birşey...
Test yapmaya insanın heyecanı olmuyor =(( inşallaahh hayırlısı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?