Bugunde adet olmadım-4 gün geçmiş oldu....
Cuma yada cumartesiye kadar bekliyorum....
Hadi hayırlısı-beklemek ne yorucu....
adet düzensizliğimi var canım oyüzdenmi beklemedesin
inşallah hamilesindir canım benim normalde hiç geçmez 2 yada 3 gün önce olurum.şu ilaçlar bir bitseydi bu ayda bu çıktı
iyi akşamlar kızlar yazıyorum ama sizde yanlızca kendi aranızda konuşup başkasını sallamiosanız gidim ben geldim gibi bu ay gebe kalmak için çırpınıyorum dha dogrusu 3 aydır bat 20 sinde bugün başım çok agrio midem şiş agrio arada bi kasıgımda pıt pıt atio sizce hamilemiyimki
hoş geldin canım inşallah hamilesindir.
Amiiinnn....
O iltihap bendede vardı 3 ay önce-bende ilaç içtim tekrarlasa diğer hafta gel demişti elhamd. kesildi iltihabım gitmedim.
Fitil vermişti birde haptı... Sende hiç üzme kendini hemen bitiyor ilaçlardan sonra inşallah ...
Canım günaydın nesrinciğim nasılsın geçen doktora gitmişsin sanırım hayırdır varmı bişeyler??
banada hapla fitil verdi canım.inşallah benimkide kesilir.bira ilerlemiş bendeki gitmedim böyle oldu.
dün gittim canım adetim biteli 5 gün oldu kahve akıntı su gibi akıntım geliyrdu geçen aylardada gelmişti.iltihap varmış kistden korkmuştum çok şükür yokmuş.buay zor gibi gebe kalmam ialçlar haftaya bitiyor
vallaha canımya ayda 1 hastaneye gider oldum.ama doktorum düşükten sonra olur dedi iltihaplanma.benim asıl hatam kendi doktoruma gitmedim 2 ay önce ozamanda vardı şikayetlerim
tahlil felan yapmadı bir ultrasona tuttu yumurtaların var bol bol dinlen dedi.2 aydır leke gelmesi ondanmış.kasıklarımda ağrı yanma olmasa belkide üstüne düşmeyip gitmeyecektim.
keşke kendi doktoruna gitseydin cnm ahh işte insan bazen böle hatalar yapıyo peki neden lekelenme oluyomuş onu anlamadım ??
genital enfeksiyon ve üreme sistemiyle oluşurmuş canım.kasıkda ağrı yanma iştah kaybı kahve akıntı sulu sarımsı akıntı kokulu akıntı bütün bunlar iltihap belirtisiymiş.hatta kanlı akıntı bile gelebilr dedi doktorum
ah cnmya bende de aynı sorun var sulu akıntı bazende sarımsı gibi geliyo fitil kullanıyorum 2-3 ay sonra tekrar geliyo anlamadım yani bir türlü kurtulamadım bundan birde bu sıkıntı varken şimdide adet düzensizliği çıktı biri bitiyo bir başlıyo anlamış değilim yani kafayı yesem yeri var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?