araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

kızlar şimdi doktordan geldim.şu kahve lkelenme için gitmiştim.aşırı derecede iltihap çıktı.2 aydır oyüzden lekelenmem oluyormuş.su gibi akıntımda vardı.fitil ilaç başladı.geçmezse 1 hafta içinde tekrar görecek.sanırım umudum bir dahaki aya kalacak gibi.çok şükür kist çıkmadı ona çok sevindim.yumurtlama felanda yolunda

Bugunde adet olmadım-4 gün geçmiş oldu....
Cuma yada cumartesiye kadar bekliyorum....
Hadi hayırlısı-beklemek ne yorucu....

inşallah hamilesindir canım benim normalde hiç geçmez 2 yada 3 gün önce olurum.şu ilaçlar bir bitseydi bu ayda bu çıktı

iyi akşamlar kızlar yazıyorum ama sizde yanlızca kendi aranızda konuşup başkasını sallamiosanız gidim ben geldim gibi bu ay gebe kalmak için çırpınıyorum dha dogrusu 3 aydır bat 20 sinde bugün başım çok agrio midem şiş agrio arada bi kasıgımda pıt pıt atio sizce hamilemiyimki

slm herkese...ben de birkaç aydır bebek istiyorum amabir kızım var çok şükür...bugün adetimin 18. günü ve doktora gittim, doktor gebelik yok dedi, adetin 11. günü E2 testi yapıldı, bugün de prolaktin...prolaktin 10 civarlarında çıktı...gebelik var ya da yok demek için erken değil mi...ya da boşuna umutlanmasam mı bu ay...

inşallah hamilesindir canım benim normalde hiç geçmez 2 yada 3 gün önce olurum.şu ilaçlar bir bitseydi bu ayda bu çıktı

Amiiinnn....

O iltihap bendede vardı 3 ay önce-bende ilaç içtim tekrarlasa diğer hafta gel demişti elhamd. kesildi iltihabım gitmedim.
Fitil vermişti birde haptı... Sende hiç üzme kendini hemen bitiyor ilaçlardan sonra inşallah ...

hoş geldin canım inşallah hamilesindir.

banada hapla fitil verdi canım.inşallah benimkide kesilir.bira ilerlemiş bendeki gitmedim böyle oldu.

Canım günaydın nesrinciğim nasılsın geçen doktora gitmişsin sanırım hayırdır varmı bişeyler??

dün gittim canım adetim biteli 5 gün oldu kahve akıntı su gibi akıntım geliyrdu geçen aylardada gelmişti.iltihap varmış kistden korkmuştum çok şükür yokmuş.buay zor gibi gebe kalmam ialçlar haftaya bitiyor

banada hapla fitil verdi canım.inşallah benimkide kesilir.bira ilerlemiş bendeki gitmedim böyle oldu.

ya kızlar nedir bu bizim çektiğimz böle ya hiç derdimiz bitmiyo gerçekten ya ne fitiller biter ne ilaçlar biter nede kremler hep biz kadınlar böleyiz Allah eşlerimize sabır versin :)

geçmiş olsun cnm fitil verseydi daha çabuk geçerdi ne ilacı verdi ??

vallaha canımya ayda 1 hastaneye gider oldum.ama doktorum düşükten sonra olur dedi iltihaplanma.benim asıl hatam kendi doktoruma gitmedim 2 ay önce ozamanda vardı şikayetlerim
tahlil felan yapmadı bir ultrasona tuttu yumurtaların var bol bol dinlen dedi.2 aydır leke gelmesi ondanmış.kasıklarımda ağrı yanma olmasa belkide üstüne düşmeyip gitmeyecektim.

keşke kendi doktoruna gitseydin cnm ahh işte insan bazen böle hatalar yapıyo peki neden lekelenme oluyomuş onu anlamadım ??

keşke kendi doktoruna gitseydin cnm ahh işte insan bazen böle hatalar yapıyo peki neden lekelenme oluyomuş onu anlamadım ??

genital enfeksiyon ve üreme sistemiyle oluşurmuş canım.kasıkda ağrı yanma iştah kaybı kahve akıntı sulu sarımsı akıntı kokulu akıntı bütün bunlar iltihap belirtisiymiş.hatta kanlı akıntı bile gelebilr dedi doktorum

ah cnmya bende de aynı sorun var sulu akıntı bazende sarımsı gibi geliyo fitil kullanıyorum 2-3 ay sonra tekrar geliyo anlamadım yani bir türlü kurtulamadım bundan birde bu sıkıntı varken şimdide adet düzensizliği çıktı biri bitiyo bir başlıyo anlamış değilim yani kafayı yesem yeri var yani

uzun süren akıntılarda akıntıdan örnek alıp kültür yapıyorlar canım bazı iltihaplar çogu ilaca direnç gösterdiği için geçmiyor.zor vallaha herşeyde ayrı bir sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…