araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

hee iyiymiş sağolasın..ya belli mantar şimdi onun için doktora gitmek de istemiyorum..gıcık birşey..adetten sonra alırım..

al kullan canım faydasını görürsün ben çogu zaman gitmeden alıp kullandım :)) ezberledim artık ilaçları artık ya kızlardan hiç haber yok ne özlemden ne nazlıdan

ya nesrin bak ne geldi aklıma bu topikte mi başka bir topikte mi okumuştum hatırlamıyorum şimdi birinin çenesinde sivilce çıkmış annesi demiş ki sen kesin hamilesin ve gerçekten hamileymişim diye yazmıştı..hiçbir tıbbi gerçekliği olmadığını biliyorum ama benimde çenemde kocaman bir sivilce çıktı :))))

ben ona inanmıyorum canım benim herzaman çıkıyor inş sen hamilesindir.ama şu olmuştu bende aşırı üşümüştüm dudagım uçuklamıştı gögsüm büyümüş bir damar aşırı sızlıyordu birde ben sesde hiç uyuyamam ozaman hemen uyumustum hatta eşimede demiştim bende bir tuhaflık var diye ha birde aşırı yemeiş sık vcye gitmiştim ben yine sistit oldum deyip duruyordum.bence belirti oluyor kesin

nsan gecenin 2.30 sucuklu yumurta turşu yermi :)))

anaa hayatta yemem turşudan nefret ederim zaten :))) ya bende evde çok üşüyorum nedense sık tuvalete de gidiyorum ama üşüdüğüm için herhalde diyorum..bi de benim normalde adetten 1 hafta önce falan göğüs ağrılarım başlardı şimdi o bile yok anlamadım herhalde gecikesi tuttu..hamilelik olsa onlar da acırdı herhalde diye düşünüyorum..

yok yaw bende inanmıyorum zaten insanlar nelere inanıyorlar diye gülüp geçmiştim o zaman da ..şaka yaptım anlayacağın :)) sivilcem gerçek ama :)))

ben limon yemiştim :) nerden bileyim hiç sevmem belirtilerin hamileligi gösteriyo göyüs çogunda agrımıyor sonradan başlıyor canım benim agrımadı tek bi damar ama nasıl büyümüşlerdi silikonlu gibi eşime dedim dalga geçmişti adet zamanı şişiyorlarya diye :))) kız inşallah hamilesindir canımya

günaydııın..ben hala olmadım..bütün gece rüyamda adet sancısı çektim..sabahın 6 buçuğunda bi uyandım tuvalete zor yetiştim karın ağrısından ama tuvaletim gelmiş ondan :)) bağırsaklarım bozulmuş herhalde bilmiyorum ama rüyamda gördüğüm bariz adet sancısıydı demek ki karın ağrım rüyama adet sancısı gibi girmiş çok komik :)) valla hiçbir belirtim de yok adet olacağıma dair birdenbire gelecek herhalde..acayip donuyorum yalnız evde battaniyeye sarınıp oturdum hayatta çorapla yatamam dün gece çorapla yattım..eşim de abartma o kadar soğuk değil dedi ama ben dondum nedense..valla tek ilişkiyle hamile kaldıysam gerçekten şok olurum..onca tedaviden ve tüp bebekten sonra :)

senin çikolata kisti mi vardı ondan mı düşük yaşamıştın..kusura bakma o kadar hikaye okuyor ki insan burada herkesi karıştırır oldum..

inaşallah olmazsın canımya hamile haberini alırım bir test yapsan ayy meraklandım vallaha.bendede akıntı başladı yumurtlama dönemim bu gece bende idrara sıkışmışım ama nasıl birikmiş sonrasıda bir sancı yaşadım :))))

hee çalışmalar başlasın o zaman :)

bende geçen gün rüyamda giymiş oldugum gelinligimin aynısını tekrar giydim evleniyormuşum ama nasıl ağlıyordum :)) kaynanamda rüyasında görmüş kızım oluyormuş ha birde 2 ay önce fal baktırdım kadın herşeyi döktü ortaya 3 asya kadar hamile kalacan kızın olacak dedi.fala inanma falsız kalma hesabı en iyisini allahım bilir buarada eşimde durduk yere şunu ye hamile kalında dikkat et dedi dün yada kafayı yiyoruz ailece:)))

bu arada topikde 2 mizden başkası kalmadı nekadar garip kaldık herkez hamile kaldı sanırım teker teker terkettiler :))

ay inşallah canım ya Allah gönlünüze göre versin..yürekten isteyince herşey oluyor merak etme senin de olacak tabi..çok güzel bir duygu en kısa zamanda sen ve isteyen bütün arkadaşlarım da yaşasın inşallah..

ocak şubat ayı yada başka adla bir topik açsak belki ugurlu gelir :))

evet ya sen açsana bende gelirim :)) bu arada senin çalışma günlerin ya bir tane ananas alıp her gün bir iki parça yesene.tutunması için çok faydalı ben yemiştim ve sonucu biliyorsun..
ya ben hala donuyorum bu arada..arkamda kocaman kalorifer var bi de klimayı açtım yine de içim titriyro ya hasta olmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…