evet canım ketoral etkili bir fitil ben çok kullandım mantar için ucuz okadar pahalıda deyil adetin geçsin öyle kullan hamile olursunda tedbir amaçlı en iyisi.hatta kremi bile evde varbenim az bir kaşıntıda kullanırım.
al kullan canım faydasını görürsün ben çogu zaman gitmeden alıp kullandım :)) ezberledim artık ilaçları artık ya kızlardan hiç haber yok ne özlemden ne nazlıdan
nsan gecenin 2.30 sucuklu yumurta turşu yermi :)))
ben ona inanmıyorum canım benim herzaman çıkıyor inş sen hamilesindir.ama şu olmuştu bende aşırı üşümüştüm dudagım uçuklamıştı gögsüm büyümüş bir damar aşırı sızlıyordu birde ben sesde hiç uyuyamam ozaman hemen uyumustum hatta eşimede demiştim bende bir tuhaflık var diye ha birde aşırı yemeiş sık vcye gitmiştim ben yine sistit oldum deyip duruyordum.bence belirti oluyor kesin
ben limon yemiştim :) nerden bileyim hiç sevmem belirtilerin hamileligi gösteriyo göyüs çogunda agrımıyor sonradan başlıyor canım benim agrımadı tek bi damar ama nasıl büyümüşlerdi silikonlu gibi eşime dedim dalga geçmişti adet zamanı şişiyorlarya diye :))) kız inşallah hamilesindir canımya
ben limon yemiştim :) nerden bileyim hiç sevmem belirtilerin hamileligi gösteriyo göyüs çogunda agrımıyor sonradan başlıyor canım benim agrımadı tek bi damar ama nasıl büyümüşlerdi silikonlu gibi eşime dedim dalga geçmişti adet zamanı şişiyorlarya diye :))) kız inşallah hamilesindir canımya
inaşallah olmazsın canımya hamile haberini alırım bir test yapsan ayy meraklandım vallaha.bendede akıntı başladı yumurtlama dönemim bu gece bende idrara sıkışmışım ama nasıl birikmiş sonrasıda bir sancı yaşadım :))))
hee çalışmalar başlasın o zaman :)
bende geçen gün rüyamda giymiş oldugum gelinligimin aynısını tekrar giydim evleniyormuşum ama nasıl ağlıyordum :)) kaynanamda rüyasında görmüş kızım oluyormuş ha birde 2 ay önce fal baktırdım kadın herşeyi döktü ortaya 3 asya kadar hamile kalacan kızın olacak dedi.fala inanma falsız kalma hesabı en iyisini allahım bilir buarada eşimde durduk yere şunu ye hamile kalında dikkat et dedi dün yada kafayı yiyoruz ailece:)))
ocak şubat ayı yada başka adla bir topik açsak belki ugurlu gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?