Hayırdır cnm bayadır yoktun bi sorun yoktur inş ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım haberler sende :=)))
adetine10 gün kalanlarrrr ve umutsuz olanlarrrrr
nolcak bizim halimiz
umudumuzu yitirmyelim canım allhım o duyguyu bizede tattırır inşallah herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın derlerya allahım biliyordur vaktini
öyle canım ya gerçekten ama sabırsız kullarız işte.içimde sanki senelerdir evlat hasreti var gibi.ne zormuş beklemek.
Merhaba hanımlar ,
benimde bugün adet olmam gerekiyordu. Ama henüz olmadım çok şükür
işin kötü yanı yıllardır gayet düzenli adet olan ben geçe ay 3-4 gün gecikmişti ve feci şekilde umutlandırmıştı beni
korkuyorum gene aynısı olacak diye :18:
inşallah olmazsın canım müjdeli haber veririsin bizlere
sabret canım allahım en ummadıgın anada verir ben 10 sendir özlemini çekiyorumtakmamaya çalış pisikoloji çok önemli
öylemi.hepimizden önce senin hakkın o zaman anne olmak.rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallahhh.
beklenmeyen tarih 29 aralık 10 gün var hayırlısı bu ay klomen kullandım listeye benide ekleyin kızlarrrr
aminnnn canımmm allhım herkezin kucağını boş bırakmasın.bilmem bende yazabilirmiyimki hamileyim diye buraya gün gelirde
inşallah yazarsın tabiki.rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman.yürekten inanmalısın hamile kalacağına
aminnnn canımmm allhım herkezin kucağını boş bırakmasın.bilmem bende yazabilirmiyimki hamileyim diye buraya gün gelirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?