araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

canım içine limon damlatırsan bir kaç damla kokusunu alıyor sonra nefesimi tutup içtim.2 gün sonrası nasıl akıntı başladı sanki adet oluyorum sandım.daha kötü olmasından korktum yürüyemedim ay bıraktım.burda iş yeinde arkadaşda 3 gün içti doktorluk oldu iltihabı sökmüş ilaç kullandı şimdi hamikle :)) bana birde kiraz sapı dediler şimdi onu içiyorum acı biraz kaynatıp içiyorum aç tok 2 kez. farketmmiyo.kadınlık zor ay herşey sana artık gidip o masaya yatmaktan nefret ediyorum

Hayırdır cnm bayadır yoktun bi sorun yoktur inş ne var ne yok nasıl gidiyor bakalım haberler sende :=)))

yok canım sorun yok çok şükür . iş yerinde çok giremiyorum işler yoğun buara fırsat buldukça. eve gidince de yemek memek derken saat dokuz oluyor zaten sonra direk yatıyorum akşamları hiç halim olmuyor ondan. sen nasılsın nasıl durumlar

umudumuzu yitirmyelim canım allhım o duyguyu bizede tattırır inşallah herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın derlerya allahım biliyordur vaktini

öyle canım ya gerçekten ama sabırsız kullarız işte.içimde sanki senelerdir evlat hasreti var gibi.ne zormuş beklemek.

Merhaba hanımlar ,
benimde bugün adet olmam gerekiyordu. Ama henüz olmadım çok şükür

işin kötü yanı yıllardır gayet düzenli adet olan ben geçe ay 3-4 gün gecikmişti ve feci şekilde umutlandırmıştı beni
korkuyorum gene aynısı olacak diye :18:

inşallah olmazsın canım müjdeli haber veririsin bizlere

sabret canım allahım en ummadıgın anada verir ben 10 sendir özlemini çekiyorum takmamaya çalış pisikoloji çok önemli

öylemi.hepimizden önce senin hakkın o zaman anne olmak.rabbim en kısa sürede kucağını doldurur inşallahhh.

aminnnn canımmm allhım herkezin kucağını boş bırakmasın.bilmem bende yazabilirmiyimki hamileyim diye buraya gün gelirde

inşallah yazarsın tabiki.rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman.yürekten inanmalısın hamile kalacağına

kızlar merhaba. beni de aranıza alır mısınız ? topiğinizi baştan sona okudum. endozlem bu topiği açtığın için teşekkürler. özlem,nesrin,nazlıefe,emel,zehra hepinizin yazdıklarınızı baştan sona okudum. hamile olanlarınızı tebrik ediyorum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
bende iki buçuk yıldır evliyim. ve yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyoruz fakat her ay hüsran. bende kendimi bildim bileli sarı kokulu akıntı var. ayrıca mantar da var. defalarca doktora gidip ilaç kullanmama rağmen geçmedi.bir de üstüne üstük midemden rahatsızlandım bu enfeksiyon ilaçları yüzünden. sanırım sırf bu akıntı ve mantar yüzden bebek sahibi olamıyorum diye düşünüyorum. eşim de gitti doktora spermiyogram testi gayet normal çıktı. benim yumurtalıklar da normal. adetim deseniz çok düzenli. günü saati bile şaşmaz.ama işte sonuç gene her ay hüsran. artık ocağın 12 si gibi tedaviye başlayacağım. bat ocak 9 benim. inş hiç tedaviye ihtiyaç kalmadan hamile kalırım diye dua ediyorum. çünkü dr a gidince alttan muayene edecek ve bu en korktuğum şey. daha öce 1 kez yaşadım bu alttan muayeneyi. dayanamadım bayıldım. ve etkisinde 1 yıl kaldım zor atlattım. sırf bu doktor muayenesi yüzünden vajinusmus olmaktan korkuyorum. kızlar bana akıl verin allah aşkına soğan kürü mü , maydonuz kürü mü ne yapmalıyım ???başka tavsiyeleriniz var mı ?

slm kızlar bende yeni üye oldum size bişi sorucam ben dün gece test yaptım ve test 2. çizgide bekleyerek devam etti ve 2. çizginin orda boşluk oldu sonra 1. çizgide yavaş yavaş belirdi hatta ondada boşluk oldu oda sonrada belirdi diyebilirm sizce test yanlışmı? bu arada bat 3 ocak ? kan testii yaptırsammı kararsız kaldım... :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…