araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

bbeessttee bence bir test daha yap derim. ama kesin cevap tabiki kan testi.

canım benimde bu ay akıntım vardı soyan suyu içtim aç karnına içine limon damlat kokusunu biraz alıyor.benim söktü akıntıyı nasıl aktı yürüyemedim o derece ilaç kullandım şimdi rahatım

amin canım ama bende pek ümitli değilim çünkü galiba bende üşüttüm belim falan ağrıoo kasıklarım ağrıyo arada böle bi sancı girio ve akıntım var :S heralde ondan ama göğüslerimde hafif sancıyo dokunduğum zaman o neden bilmiorum ama

canım benimde bu ay akıntım vardı soyan suyu içtim aç karnına içine limon damlat kokusunu biraz alıyor.benim söktü akıntıyı nasıl aktı yürüyemedim o derece ilaç kullandım şimdi rahatım

evet soğan suyu herkesten çok duydum. içmeye çalışcağagım.inş bende de faydası olur.

evet canım kimseler yok herkez kayboldu -.ne olsun canım aynı günümü bekliyorum bat 29 :)) çalışmalara devam sende ne var ne yok

evet canım kimseler yok herkez kayboldu -.ne olsun canım aynı günümü bekliyorum bat 29 :)) çalışmalara devam sende ne var ne yok

valla benim de 2 gün geçti ama gelen giden yok..biz yine yumurtlama günümde bir kere denedik sonra denemedik eğer olduysa mucize olacak :) benim adet son 4 aydır 28 günde bir oluyordu ondan önce hayatım boyunca 30-32 günde oldum hatta daha da gecikebiliyordu o yüzden beklemedeyim belki de eski haline dönmüştür diyorum..birkaç gündür başımda sızlama var herhalde oluyorum diyorum ama gelen bir şey yok..bir kaç gün daha bekliyim diyorum..bu arada acayip bir akıntım da var sanırım mantar oldum doktora gidicem ha bugün olurum ha yarın olurum diye gidemiyorum da beklemedeyim anlayacağın..

canım hamile olmayasın akıntı belirti sayılıyorya bir test yapsana canım

ama kaşıntı da var cnm tipik mantar akıntısı yani..ben geçenlerde faranjit oldum antibiyotik kullandım..dün nette antibyotiklerin mantar yaptığını okudum..tam da antibiyotiğimin bitmesine 1 gün kala başladı herhalde dedim ondandır..hamilelikte olan akıntı kaşıntı yapmıyor sanırım ama tabi hamilelikte mantar olma olasılığı daha da artıyormuş..aman ne bilim biraz daha bekliyeyim diyorum..

kaşıntın varsa mantar olmuşun canım sen ketorolun fitili var içinde 3 tane mantar için kremide var etkili bir ilaç.seninki ilaçtan kaynaklanmış antibiyotik yapıyo

kaşıntın varsa mantar olmuşun canım sen ketorolun fitili var içinde 3 tane mantar için kremide var etkili bir ilaç.seninki ilaçtan kaynaklanmış antibiyotik yapıyo

ketoral mi hani şampuanı da var ..kremi mi etkili fitili mi..alsam mı acaba ama adet olayını bi halledeyim öyle alayım değil mi ne olur ne olmaz belki bişey vardır ilaç kullanmayayım şimdi..

evet canım ketoral etkili bir fitil ben çok kullandım mantar için ucuz okadar pahalıda deyil adetin geçsin öyle kullan hamile olursunda tedbir amaçlı en iyisi.hatta kremi bile evde varbenim az bir kaşıntıda kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…