slm kızlar bende yeni üye oldum size bişi sorucam ben dün gece test yaptım ve test 2. çizgide bekleyerek devam etti ve 2. çizginin orda boşluk oldu sonra 1. çizgide yavaş yavaş belirdi hatta ondada boşluk oldu oda sonrada belirdi diyebilirm sizce test yanlışmı? bu arada bat 3 ocak ? kan testii yaptırsammı kararsız kaldım... :S
kızlar merhaba. beni de aranıza alır mısınız ? topiğinizi baştan sona okudum. endozlem bu topiği açtığın için teşekkürler. özlem,nesrin,nazlıefe,emel,zehra hepinizin yazdıklarınızı baştan sona okudum. hamile olanlarınızı tebrik ediyorum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
bende iki buçuk yıldır evliyim. ve yaklaşık 2 yıldır bebiş istiyoruz fakat her ay hüsran. bende kendimi bildim bileli sarı kokulu akıntı var. ayrıca mantar da var. defalarca doktora gidip ilaç kullanmama rağmen geçmedi.bir de üstüne üstük midemden rahatsızlandım bu enfeksiyon ilaçları yüzünden. sanırım sırf bu akıntı ve mantar yüzden bebek sahibi olamıyorum diye düşünüyorum. eşim de gitti doktora spermiyogram testi gayet normal çıktı. benim yumurtalıklar da normal. adetim deseniz çok düzenli. günü saati bile şaşmaz.ama işte sonuç gene her ay hüsran. artık ocağın 12 si gibi tedaviye başlayacağım. bat ocak 9 benim. inş hiç tedaviye ihtiyaç kalmadan hamile kalırım diye dua ediyorum. çünkü dr a gidince alttan muayene edecek ve bu en korktuğum şey. daha öce 1 kez yaşadım bu alttan muayeneyi. dayanamadım bayıldım. ve etkisinde 1 yıl kaldım zor atlattım. sırf bu doktor muayenesi yüzünden vajinusmus olmaktan korkuyorum. kızlar bana akıl verin allah aşkına soğan kürü mü , maydonuz kürü mü ne yapmalıyım ???başka tavsiyeleriniz var mı ?
bbeessttee bence bir test daha yap derim. ama kesin cevap tabiki kan testi.
canım valla yapcam ama negatif çıkcak die yapmak istemiyorumkorktum açıkcası negatif çıkar die :S
öle yapcam heralde yaa ama onada daha 10 gün falan var pufff:S
inşallah gelmez kırmızılar :)allah hakkımızda hayırlısı versin :)
canım benimde bu ay akıntım vardı soyan suyu içtim aç karnına içine limon damlat kokusunu biraz alıyor.benim söktü akıntıyı nasıl aktı yürüyemedim o derece ilaç kullandım şimdi rahatım
burdayım kız benden başka kimse yok ne gelen ne giden herkez terk etti bizi
evet canım kimseler yok herkez kayboldu -.ne olsun canım aynı günümü bekliyorum bat 29 :)) çalışmalara devam sende ne var ne yok
canım hamile olmayasın akıntı belirti sayılıyorya bir test yapsana canım
kaşıntın varsa mantar olmuşun canım sen ketorolun fitili var içinde 3 tane mantar için kremide var etkili bir ilaç.seninki ilaçtan kaynaklanmış antibiyotik yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?