cnm sen hamilemisin benm kafam karıştı:))))))))))))ay ağzından bal damlıyor sizden ii olmasın bi arkadaşım var yine forumdan şuan hamile bu ay senn ayın içime doğuyor demişti inş..
adetimin 18 günü ama canım.ilk düşüğüm 2 haftalıktı.yani 30 da adet gördüm 21 de kanamam başlamıştı.ay nebiliyimmm kafam almıyor artık
kıs eylülde düşük yaptım.ozamanki belirtilerimm
aranıza yeni arkadaş istemiyomusunuz
kmse cevap yazmıyo bana
kızlar selam..benimde 2013 ocak ayında tam 3 yıl olacak bebek çalışmaları...bütün tesler yapıldı ve hiçbir problem yokk...nedeni açıklanamayan kısırlık bölümündeymişiz..6 ay yanlış tedavi gördüm..sonunda aradığım doktoru buldumm..rahim agzında ufak yara gördü ve fitil verdi.bu ay onu kullandım..dünde kan verdim yumurtlama olmuşmu diye bakılacak..aralık ayına aşılama yapılacak hayırlısı bakalımm..bu aydan ümidim yok ama doktor belliolmaz dedi
Hoşgeldin cnm hamilemisin yoksa şüphelerin mi var ???
yok cnm şu an hastayım bitince başlıycaz inşHoşgeldin cnm hamilemisin yoksa şüphelerin mi var ???
aranıza yeni arkadaş istemiyomusunuz
kmse cevap yazmıyo bana
yok cnm şu an hastayım bitince başlıycaz inş
yok cnm şu an hastayım bitince başlıycaz inş
hadi bakalım iyi takip et yumurtlama günlerini
o konuda üstüme tanımam sıkı çalışcam emin olun kızlar gelenek bozulmazsa 26 aralıkta müjdeyi vericemMümkün olduğunca yumurtlama günlerine denk getirin ve gün aşırı birlikte olun ki ihtimaller yüksek olsun sıkı çalışın heee :=)))
hoşbuldum ne var ne yok burda
o konuda üstüme tanımam sıkı çalışcam emin olun kızlar gelenek bozulmazsa 26 aralıkta müjdeyi vericem
o konuda üstüme tanımam sıkı çalışcam emin olun kızlar gelenek bozulmazsa 26 aralıkta müjdeyi vericem
her yere yetısıon maşallah
biraz ümide ihtiyacım var 4 kayıptan sonra 5. için ümit lazımsıcak bir ortam paylaşma bağımlılık umit destek var burda
inş cnmYani 1 ay var daha hadi bakalım inş hamiş haberlerini bekliyoruz burda
vaaay sevdim kararlılığını aferim süppeeer inş burda bekleyen herkesin müjdeli haberini alıcaz allahın izniyle
aralık ayı benm ayımher yere yetısıon maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?