:)) gel sende yetiş
Benim bat 04 arallık
Benim bat 04 arallık
özlem yarın doktora gidicek bakalım ne olacak haberler onda :=)
ayyy inş tutar bu ayda yüzüm kara cıkmaz ilk ay tutuyo diye her yerde konuştum:18::18:yetiştimmm merabalarrgümüş bu ay dedıgını yaparrr sızın bat lar nezaman
yetiştimmm merabalarrgümüş bu ay dedıgını yaparrr sızın bat lar nezaman
evet asıl haber onda benm ki zaten hüsran hayal kırıklığı belli yazarım akşama hemen(
selam arkadaşlar aranıza yenii katılıtorummm:)))))) benim bat 13 aralıkk hatta şu ara yumurtlama dönemindeyimm:)) Allah herkesin gönlüne göre versinnn
aa hakkatenmihoşgeldiiin benim bugündü bat yarın iyice netleşcek bakalım sende nevar ne yok
öyle düşünmek yok sabah ne dedik. öyle olsa bile yeni bir başlangıç için hazırlık yapıcaksın
selam arkadaşlar aranıza yenii katılıtorummm:)))))) benim bat 13 aralıkk hatta şu ara yumurtlama dönemindeyimm:)) Allah herkesin gönlüne göre versinnn
aa hakkatenmi
ben bat günü sabahtan hastalnırım hep o yüzden anlamam rahat olucak
test yapıcakmısın
BNDE kendimi bekar gibi hissediyorum kötü bişey yapıyomuşum gibi oluyorum özellikle alyansımı gösteriyorum hareketle fln:26:ya ben çok utangacım kıpkırmızı oluyorum eczanede:))
ya ben çok utangacım kıpkırmızı oluyorum eczanede:))
aaa hamilesin ozaman korkma kimyasal fln değildir inş coksevndm cnm belki kese bile görünür vajinal bakarsaevet ozaman hemen anlarsın ne güzel :)
ben test yaptım hatta manyağa bağladım pazardan beri yapıyorumkızlar biliyor
en son bu sabah yaptım çizgi koyulaştı. ama ağustosta kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdide öyleyse diye korkuyorum oyüzden yarın dr a gidip hcg değerini öğreniim diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?