aaa hamilesin ozaman korkma kimyasal fln değildir inş coksevndm cnm belki kese bile görünür vajinal bakarsa
Kubiş hoşgeldin cnm inş hayırlısı olsun senin için.
öyle deme inş görünür kese hazırlıklı git vajinal bakarlarsabakalım kese görüneceğini sanmıyorum ama değerler nolmal çıksa o bile yetecek bana
bnce bol soğan ye benm sırrım soğan ve balık :104::104:.Arkadaşlar yumurtlama dönemindeyim önerileriniz varmı:):):) ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya:)) aslında psikolojik olarak bu konunun üzerine düşmek istemiyorum ama olmuyo:) hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallahh
aaa hamilesin ozaman korkma kimyasal fln değildir inş coksevndm cnm belki kese bile görünür vajinal bakarsa
öyle deme inş görünür kese hazırlıklı git vajinal bakarlarsa
bnce bol soğan ye benm sırrım soğan ve balık :104::104:
ben çıkıyorum kızlar bana dua edin telefondan gircem evde)))))[/QUOT
güzel haberini alırız inş canım
tıbbi bi durum değil ben 4 kere hamile kaldım hemde ilk denemede durumu yukarda anlattım bence benm olayım soğannasıl yani:) soğan ve balık ilk kez duydumm yaff
öyle deme inş görünür kese hazırlıklı git vajinal bakarlarsa
benmki bi tavsiye sadece deneyn bişey kaybetmezsinizbizim küçükken bir komşumuz vardı, kocakarı ilaçları yapardı ve çocuğu olmayan kadınlara ilaçlar yapardı ne hikmetse de olurdu.
yaptığı ilaçları bilmiyorum ama yeşil soğanı tavada çevirin aç karına yiyin falan diyodu
.Arkadaşlar yumurtlama dönemindeyim önerileriniz varmı:):):) ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya:)) aslında psikolojik olarak bu konunun üzerine düşmek istemiyorum ama olmuyo:) hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallahh
ben çıkıyorum kızlar bana dua edin telefondan gircem evde)))))
bnce yap ağdanı cnm doktor kontrolune bile ağdamı yapıp giderim malum 4kayıp ansızın yakalandıkmuhtemelen vajinal bakar oyüzden ağdaya gidicem şimdi hatta onu sormuştum bi sakıncası olur mu ki diye
benmki bi tavsiye sadece deneyn bişey kaybetmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?