araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Kubiş hoşgeldin cnm inş hayırlısı olsun senin için.

.Arkadaşlar yumurtlama dönemindeyim önerileriniz varmı:):):) ben kendimi bi tuhaf hissediyorum ya:)) aslında psikolojik olarak bu konunun üzerine düşmek istemiyorum ama olmuyo:) hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallahh

bakalım kese görüneceğini sanmıyorum ama değerler nolmal çıksa o bile yetecek bana
öyle deme inş görünür kese hazırlıklı git vajinal bakarlarsa
bnce bol soğan ye benm sırrım soğan ve balık :104::104:

bnce bol soğan ye benm sırrım soğan ve balık :104::104:[/QUOTE]

soğan ve balık mı ? hangi dönem lerde ne kadar tüketiyorsun?

bnce bol soğan ye benm sırrım soğan ve balık :104::104:

soğan ve balık mı ? hangi dönem lerde ne kadar tüketiyorsun?[/QUOTE]
özellikle dönem ayırmıyorum ama soğanın yumurtlamaya faydasını biliyosunuz kürler soğan suyu fln ben normal doğtayıp tuzla ovup lımon zeytinyağ kekik fln döküp yiyorum dönemi günü hiç farketmez ama cok bol yiyiroum balık lafta değil gercekte haftada en az 4 kere yerim

bizim küçükken bir komşumuz vardı, kocakarı ilaçları yapardı ve çocuğu olmayan kadınlara ilaçlar yapardı ne hikmetse de olurdu.
yaptığı ilaçları bilmiyorum ama yeşil soğanı tavada çevirin aç karına yiyin falan diyodu

koca karı işlerini bende yaptım.hatta ebe bile gördü. kanyak sabah aç karnına 1 kasık birde ilişkiden önce içilecekmiş.birkere denedim.damarları ısıtıp açıyormuş.doktoruma sormuştum.böğürtlen kökü sogan otların karışımı soyan suyu genellikle kiste iltihaba iyi gelir.2 kere amaliyat oldum.sabahları aç karnına içilir.maydonoz sapı kaynatma iltihaba iyi gelir.

benmki bi tavsiye sadece deneyn bişey kaybetmezsiniz

kasma kendini gün aşırı çalışma özellikle sabaherken saatlerde spermler daha hareketli olduğu için tavsiye ediyolar

benmki bi tavsiye sadece deneyn bişey kaybetmezsiniz

ewet bencede denemekde fayda var. zaten soğan ve balık genel sağlığımız içinde kesinlikle tüketmemiz gereken yiyecekler.
soğanı çok seviyorum ama reflüm olduğu için sık sık yiyemiyorum. balığıda haftada en az 3 gün yiyin diyor uzmanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…