aaa hafta sonu hastanede doktor bulabılır mıyım dersnz eger oyleyse yarın sabah ilk işim hastaneye gıtmek olacakda
geçen ay tam 5 gün gecikme yaşadım (ki hiç şaşmaz günü)hemen test aldım negatif ertesi günü bekledim gelen bişi yok dr gidip kan testi yaptırdım gene yok5.gün geldi maalesef,çok üzüldüm tabi ama yapacak bişi yoktu.bu ay için internetten ovulasyon testi aldım içinde 2 tane gebelik testi vardı hediye:)adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım,yumurtlamayı kaçırmaktan korktum çünkü :) ve bu ay....20 sinde olmam lazımdı.sabah kalktım olmamışım.nasıl olsa 2 tane fazladan gebelik testim var deniyim yoksa çatlışam meraktan dedim ve şokkk çift çizgi:)) koşa koşa kan testine gittim 4 haftalık hamileymişim duygularımı anlatamam.allahım isteyen herkese nasip etsin. offff zaman geçmek bilmiyo şimdi.
kaç haftalıkken gördün ultrasonda karından mı baktılar
Gözün aydın sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Aynı gün öğrenmişiz gebe olduğumuzu. Ayrıca seninle aynı yaştayız
Bugün doktora gittim ultrasondan keseyi gördük:) 2 hafta sonra gelir kalp atışlarını dinleriz dedi. Kahverengi akıntım olduğunu söyledim kırmızı renkli olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi.Sizlerde kahverengi akıntı olan var mı acaba ? Hipotiroidim olduğu için tahliller istedi ilaç dozunu ona göre ayarlayacağız.Folik asidimi zaten içiyordum.Bugünlük doktor maceram böyle arkadaşlar...
Bugün doktora gittim ultrasondan keseyi gördük:) 2 hafta sonra gelir kalp atışlarını dinleriz dedi. Kahverengi akıntım olduğunu söyledim kırmızı renkli olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi.Sizlerde kahverengi akıntı olan var mı acaba ? Hipotiroidim olduğu için tahliller istedi ilaç dozunu ona göre ayarlayacağız.Folik asidimi zaten içiyordum.Bugünlük doktor maceram böyle arkadaşlar...
Bende de tiroit hastalığı var. Tiroidim az çalışıyor.Bugün doktora gittim ultrasondan keseyi gördük:) 2 hafta sonra gelir kalp atışlarını dinleriz dedi. Kahverengi akıntım olduğunu söyledim kırmızı renkli olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi.Sizlerde kahverengi akıntı olan var mı acaba ? Hipotiroidim olduğu için tahliller istedi ilaç dozunu ona göre ayarlayacağız.Folik asidimi zaten içiyordum.Bugünlük doktor maceram böyle arkadaşlar...
Bende de tiroit hastalığı var. Tiroidim az çalışıyor.
Sana bir şey sormak istiyorum canım. Kaçıncı denemende hamile kalabildin? Tiroid hastası olman gebeliğine engel oldu mu?
Ben de ilk defa bu ay bebişimi denedim de sonucumu
Canim ilaclarini duzgun kullanıyorsan bir problrn olmaz ben 5 senelik evliyim ilk gunden beri korunmadim ve sonuclar hep negatif son 4 ay icinde tiroit hastasi oldugumu ogrendim ilac tedavisine basladim ve bu ay hamile kaldimm. Allahimin izniyle ama herkeze ayni sryler olucak diye kaide yok bunyeden bunyeye farkediyo en yakin zamanda ins iyi habetlerini alirizzz canim gecmis olsunn ...
Canm bebisin hayrli olsun :) senle herseymz ayni .bnmde 30 kasim owu.testi pozitf verdi ve batim 14 aralikti :)) ve hamileym cok sukur :) rabbim kucagimiza alacagimiz o gunleride nasip eder insalllh bize...
Bende de tiroit hastalığı var. Tiroidim az çalışıyor.
Sana bir şey sormak istiyorum canım. Kaçıncı denemende hamile kalabildin? Tiroid hastası olman gebeliğine engel oldu mu?
Ben de ilk defa bu ay bebişimi denedim de sonucumu
Canim ilaclarini duzgun kullanıyorsan bir problrn olmaz ben 5 senelik evliyim ilk gunden beri korunmadim ve sonuclar hep negatif son 4 ay icinde tiroit hastasi oldugumu ogrendim ilac tedavisine basladim ve bu ay hamile kaldimm. Allahimin izniyle ama herkeze ayni sryler olucak diye kaide yok bunyeden bunyeye farkediyo en yakin zamanda ins iyi habetlerini alirizzz canim gecmis olsunn ...
3 aydır tiroid ilacımı kullanıyorum:)
Sağolasın sana da geçmiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?