Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

geçen ay tam 5 gün gecikme yaşadım (ki hiç şaşmaz günü)hemen test aldım negatif ertesi günü bekledim gelen bişi yok dr gidip kan testi yaptırdım gene yok5.gün geldi maalesef,çok üzüldüm tabi ama yapacak bişi yoktu.bu ay için internetten ovulasyon testi aldım içinde 2 tane gebelik testi vardı hediye:)adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım,yumurtlamayı kaçırmaktan korktum çünkü :) ve bu ay....20 sinde olmam lazımdı.sabah kalktım olmamışım.nasıl olsa 2 tane fazladan gebelik testim var deniyim yoksa çatlışam meraktan dedim ve şokkk çift çizgi:)) koşa koşa kan testine gittim 4 haftalık hamileymişim duygularımı anlatamam.allahım isteyen herkese nasip etsin. offff zaman geçmek bilmiyo şimdi.

Hayırlı olsunnnnn

Bugün doktora gittim ultrasondan keseyi gördük:) 2 hafta sonra gelir kalp atışlarını dinleriz dedi. Kahverengi akıntım olduğunu söyledim kırmızı renkli olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi.Sizlerde kahverengi akıntı olan var mı acaba ? Hipotiroidim olduğu için tahliller istedi ilaç dozunu ona göre ayarlayacağız.Folik asidimi zaten içiyordum.Bugünlük doktor maceram böyle arkadaşlar...

canım çok sevindim bende keseyi yeni gördüm şükürler olsun ... beninde kahverengi akıntılarım oldu ve doktorum bol bl dinlen dedi sıvı al bol bol dedi işte bende uyguluyorumm .. şuan kesildi şükürler olsun kii .. benimde tiroitler az çalışıyo ilaç kullanıyorum allahım yardımcımız olsun ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalımm ..

Bendede kahverengi leke var bol suyla atlattim gibi cok sukur

selam kızlar ben de tup bebekle hamile kaldım Allahın izniyle, dün öğrendik sonucu..geçen hafta birkaç gün göğüslerime dokunamıyodum acıdan bi de şiştiler ama 1 haftadır o acı kalmadı normale döndüler sizin de:44::44::44: böle mi olmuştu acaba diyorum hcg ilk salgılanırken mı oluyo

arkadaşlar öncelikle hepinizi çoook seviorum öncelikle kendimden bahsediiim bu formdan o kadaaar çok şey öğrendm ki şuan yazmayı borç biliorum..ben 1 yıllık evliyim kasım 2013 de çocuk istemeye başladık ama içimde heeep hep bi tedirginlik vardı 8 yıldır sol overimde 6-7 cm arasında büyüyüp küçülen kistim var ve içimde heeep şüphe vardı gittiğim dr lara sorardım hamileliğe engelmi değilmi kimisi derdi engel olabilir kimisi derdi olamaz ve ben şuan hamileyim bat 21 aralıktı bgn tahlil yaptık beta hcg 150 :))baambaşka bi heycan bu tek duam Rabbim hepimizin sağlıklı sıhatli gebeliğimizin devamını sağlıkla yawrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

Bende de tiroit hastalığı var. Tiroidim az çalışıyor.
Sana bir şey sormak istiyorum canım. Kaçıncı denemende hamile kalabildin? Tiroid hastası olman gebeliğine engel oldu mu?
Ben de ilk defa bu ay bebişimi denedim de sonucumu bekliyorum:) O yüzden sormak istedim:)

kızımı ağustosta sütten kestim ve eylülden itibaren çalışmalara başladık.Eylüldeki deneme sonuç vermeyince ovu. tetsi aldım.ekim ve kasımda testle deneme yaptık,sat 19 kasımdı,reglim ile birlikte burada okuduğum herşeyi yaptım,bal-tarçın-ç.otu,civnperçemi çayı,kuruincir...29 kasımda ovu.testii yaptım negatifti,(30 u ovu. günümdü zaten).Gece yatarken uyku tutmadı elimi kasıklarıma koyup 21 Ayetel Kürsi okuyup dua ettim."Allahım bu ay yaptıklarımı vesile kıl,nimetlerini benim için şifa kıl,bu ay bize nasip et diye"bitirdikten sonra kasıklarımda bir sancı dalgalanmaya başladı,kalkıp eşimi uyandırdım,adam da şaşırdı ne oluyo diye,kalk dedim,ya test negatif değil miydi filan dedi,olsun dedim,kasıklarım çok ağrıyo belki bişey olur dedim.O gece çalışma oldu,ertesi gün yani 30 kasımda ovu. testi pozitif çıktı,o gün de çalışma oldu,sonraki 2 gün de denemiz gerekiyordu normalde,ovulasyonun gerçekleşeceği günler yani,ama olmadı,bir aksilik sonucu kaçırdık ovu. gününü.burada başka topikte arkadaşlara bu aydan umutlu olmadığımı ovu. gününü kaçırdığımı filan söyledim hatta.Bat 14 aralıktı,o gün arkadaşlar sordular var mı bişey diye,yok dedim 2 gün daha olmazsam test yapıcam dedim,ama dayanamadım,burda yazışırken kalktım tuvalete gidip test yaptım,ve şok oldum hiiiiç umudum yoktu ama çift çizgi çıktı,hemen resmini çekip burda kızlrla paylaştım,şimdi yaptım bunu diye.henüz hastaneye gitmedim,karından görünebilecek hale gelsin diye bekliyorum.27 aralıkta gitmeyi düşünüyorum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...Biraz uzun oldu ama tüm detayıyla yazdım :)

Son düzenleme:

Arkadaslar benimde ilk hamileligim düsükle sonuclanmisti, ama simdi tam 4 ay sonra tekrar hamile oldugumu ögrendim ve inanilmaz mutluyuz... Rabbim insallah saglikla hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder...

Mrb arkdaslar bn ewlneli 6 ay oldu batim 14 aralikti ..dyanamayip bu ay erkn test yptim sanki icime dogmustu :)) 12 snde test yptm silik czgiyi gordum:) 15inde de kan verdim hamileyimmmmm..inanilmz guzel bi duygu :) hepimz saglikla kucagimiza aliriz ins bebislerimiziii

Çarşamba doktora gideceğim Allahım inşallah iyi haberler verir doktor. Sizde dua edin. Çok kötü bir hafta sonu geçirdim. eşim hastalandı baya kötü. bu gün o hastaneye giit, ben işe. hala hastaneden çıkamamış. Çok üzgünüm işlerimde çok yoğun onun yanında olamadığım için kendimi çok kötü hissediyorum. Çarşamba günü inşallah iyi haberler verir de doktorumuz moralimiz biraz düzelir.:18:
Doktora giden arkadaşlar hep iyi haberler almış anladığım kadarıyla hepinizi kutluyorum. İnşallah salıklı sıhhatli kucağınıza da almayı nasip eder Allahım.

cuma gunu evde yaptıgım test sonucunda pazartesıyı iple cektım ve bugun hastaneye gıttım
doktor ultrasyondan baktı kucuk bısey var ama bız yınede kan test alalım dedı kan tesımı verdım pozitıf

beta hcg deeri ise 81,95

sizce cokmu düşük değeri

doktor daha cok yenı olan bısey dedı 2 gun sonra bdaha gel bunun ikiye katlanması lazım dedı

su kadar haftalık bebegın gıbı bıseylerde soylemedı

1 hafta sonra bu değerin 5000e cıkması lazım ozamn ultrasyonda goruruz dedi

sizce bu normalmı ben mı cok kafama taktımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…