Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Kızlarrr ayyy ne kadar çok hamile varr ben henüz 2 aylık evliyim ve 5 haftalık hamileyimm :)) çok erken oldu sürpriz oldu bize çok heyecan verici rabbim herkese nasip etsin bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Benim sikayetim halen kasiklarimda agrilar oluyor ve dislerim cok agriyor varmi arkadaslar aranizda bu prob olan

3 asilama 1 negatif tup bebek sonrasi donmus embriyom ile hamileyim sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizimkileri de sag salim kucagimuza almayi nasip etsin...

Arkadaşlar bende sonunda bu gün doktora gittim. 6+2 olduğunu söyledi Ve hem bebişimi hem kalp atışlarını gördük eşimle. İkinci bebeğim ama ilk miş gibi çok heyecanlandım. küt küt atıyordu sesini net duydum muhteşem bir olay. Herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gideceğiz. Testleri de yaptırdık. Rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize.

arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 2 gün oluyor...
çok heyecanlıyımm..
çünkü daha öncede 2 tane kaybım var malesef..
ahh bide şu kasık agrıları ollmasa rahatlıcam..
bu sefer bebeğimi görebilirim inş..

Herkese merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu forumu sessiz sedasız takip edenlerdendim bende Öncelikle Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende dün öğrendim hamile olduğumu, inanılmaz bir duygu Son adet tarihim 24 kasım, genelde 28/30 günde bir regl olurum düzenlidir, beklenen adet tarihim 23 aralıktı. İki farklı marka idrar testi yaptım evde, ikisi de pozitif çıktı net çizgilerle. Yarında inşallah kan testi yaptıracağım. Yaşım 28, 6 aylık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyorduk. Açıkcası özel kür vs. uygulamadım ben gebelik için, rahat kafa altın kural sanırım kasmadım kendimi nasipte varsa olur dedim. Ama öncesinde bir doktora göründüm kontrollerimi yaptırdım ve folbiol isimli ilaca( folik asit) başladım, pek çok yumurtlama günü hesaplayıcıları var o tarihlerimi takip etmeye çalıştım, tabiki sigarayı bıraktım (!) Uzun oldu sanırım biraz, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Paylaşmak istedim sizlerle belki bir faydam dokunur diye... Herkese kucak dolusu sevgiler

kaybettim bebeğimi bugun sabahtan beri hastanelerde yattım..
allah ım düşmanımın başına vermesin cok acı
benım bebegım gıtti
allah ım sizinkilere uzun ömürler versin
hepinzden Allah razı olsun

benım bebegım gıtti

çok üzüldüm acını anlıyorum ama üzmemeye çalış kendinii.inş Allah yine bir bebiş verir en kısa zamanda...

evett RABBIM olmayan ve isteyen herkese nasip etsın ıns bende hamıleyım oglum abi oluyor .ama bende bel fıtıgı ve guatr var aynı onun ıcın nasıl gececek hamılelıgım cok merak edıyoum tedırgınım

henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın

canım inşaAllah birşey yoktur geçmiş olsun haberdar et bizi de

benım bebegım gıtti

coook gecmis olsun. Ama sakin üzülme rabbim yine verir insallah. Benimde ilk bebegim düstü ama bak 4 ay sonra tekrar hamileyim. Insallah seninde öyle olur..

Hayirlu ugurlu olsun bebegin. Seni cok iyi anliyorum, cünkü bende ilk bebegimi 4 ay önce düsükle kaybettim. Ve cok sükür ki simdi yeniden hamileyim. Insallah sende, bende hamile olan herkesde bebegini görür ve sonuna kadar gideriz.

benım bebegım gıtti

Ne kadar üzülme desem boştur ama Allahım bu acıyı sana bi daha yaşatmasın. İnşallah bir dahakine kucağına almayı nasip etsin. Amin.

Bende tahmini 4 haftalik hamileyim.daha kese gozukmedi ama.2550 deger.ben de gogus hassiyeto oldu normalde adet zamnlarinda cok hassas olmazdi kasik agrim olurdu her ay bu ay olmadi.

ben de seninle aynı gün adet olucaktım.aynı gün test yaptım silik çıktı.bugün gittim kan verdim ve bebiş var :) bence geç kalmana gerek yok.gidip baktır :) hayırlı olsun şimdideen

sana da hayırlı olsun :) ben doktora gitmedim daha dün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi de koyu renk çıktı hemde anında :) kaç haftalıksın şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…