hayırlı olsun allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasıp ederde mutlulugunuza mutluluk katar işlh
kaybettim bebeğimi bugun sabahtan beri hastanelerde yattım..
allah ım düşmanımın başına vermesin cok acı
benım bebegım gıtti
allah ım sizinkilere uzun ömürler versin
hepinzden Allah razı olsun
Ben bir gün geçince testi yaptım (10.12.2013 te olmam gerekiyordu 11. de sabah ilk idrarla yaptım )biraz silik ti ama çıktı hemde 5 tl lik testlerden.ertesi gün tekrar yaptım tam koyuydu. Erken gebelik testleri var 15-20 tl onlarda kesin çıkar. Ama kan testi ile en doğru sonucu alırsın o yanılmıyor. İnşallah hamilesindir canım. Hadi hayırlısı
henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın
merhaba bende de kasık ağrıları vardı ki hala var dr. yerleşme ağrılarıdır dedi ağrı kesici verdi. geçmiş olsun canımBenim sikayetim halen kasiklarimda agrilar oluyor ve dislerim cok agriyor varmi arkadaslar aranizda bu prob olan
canım inşaAllah birşey yoktur geçmiş olsun haberdar et bizi dehenuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın
merhaba bende de kasık ağrıları vardı ki hala var dr. yerleşme ağrılarıdır dedi ağrı kesici verdi. geçmiş olsun canım
benım bebegım gıtti
arkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 2 gün oluyor...
çok heyecanlıyımm..
çünkü daha öncede 2 tane kaybım var malesef..
ahh bide şu kasık agrıları ollmasa rahatlıcam..
bu sefer bebeğimi görebilirim inş..
benım bebegım gıtti
ben de seninle aynı gün adet olucaktım.aynı gün test yaptım silik çıktı.bugün gittim kan verdim ve bebiş var :) bence geç kalmana gerek yok.gidip baktır :) hayırlı olsun şimdideen
Hayirli olsun saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallaharkadaşlar bende hamile olduğumu öğreneli 2 gün oluyor...
çok heyecanlıyımm..
çünkü daha öncede 2 tane kaybım var malesef..
ahh bide şu kasık agrıları ollmasa rahatlıcam..
bu sefer bebeğimi görebilirim inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?