Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

merhaba kızlar ... 8 yıl korunup da ilk aydan haile kalmak mucize mi bilmiyorum ama şanslı insanlardan biriyim sanırım çok şükür...oğlum 8 yaşında.şuan hamileliğimin 6.haftasındayım . içim içime sığmıyor inanın .Allahım tüm isteyenlere versin inşallah.

ben 1.5 yıllık evliyim.ilk kez bu ay denedik ve oldu :) demin hamile olduğumu öğrendim testte :) inş bi sorun çıkmaz.mutluluğumu anlatmam imkansızzzzzzzzz

selam arkadaslar benımde son adet tarıhım 22 kasım ve bugun olmam gerekıyordu ama olmadım sabaha test yapsam mı dıye dusunuyorum 1 gun gecıkmeyle test yapılırmı yardımcı olun lutfen

slm kizlar 5.5 aylik bi bekleyisin sonunda bende bu mujdeli haberi aldim.dun keseyi gormeye gittik cok sukur hersey yolunda rabbim hepimize kucagimiza almayi hayirlisiyla nasip etsin insallah :) bu arada dun 5+2 gunluktu kese gorundu sanirim 5. haftadan itibaren rahatlikla goruluyor merak eden arkadaslar icin soyluyorum :)

selam arkadaslar benımde son adet tarıhım 22 kasım ve bugun olmam gerekıyordu ama olmadım sabaha test yapsam mı dıye dusunuyorum 1 gun gecıkmeyle test yapılırmı yardımcı olun lutfen

Ben bir gün geçince testi yaptım (10.12.2013 te olmam gerekiyordu 11. de sabah ilk idrarla yaptım )biraz silik ti ama çıktı hemde 5 tl lik testlerden.ertesi gün tekrar yaptım tam koyuydu. Erken gebelik testleri var 15-20 tl onlarda kesin çıkar. Ama kan testi ile en doğru sonucu alırsın o yanılmıyor. İnşallah hamilesindir canım. Hadi hayırlısı

Kızlar Pazartesi BHCG değerim 109'du, Perşembe (dün) 368 çıktı, artış normal mi sizce? bu arada iğne tedavisinden dolayı OHSS oldum, vücudum 6 kilo su topladı. doktorum salı günü keseyi görürüz dedi daha çok erken değilmi? son adet tarihim 18 Kasım, en az 6 haftalık olması gerekmiyormu kese için ve değerin 1500'ün üzerinde olması lazımmış. bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?

Merhabalar herkese...Bende bugün çift çizgiyi gördüm çok şükür. 31 yaşında 4 yıllık evliyim. Hakkımızda hayırlısı...

Gözün aydın sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Aynı gün öğrenmişiz gebe olduğumuzu. Ayrıca seninle aynı yaştayız

Ayrıca, Ankara da gidilecek çok fazla hastane var, ama hangisine gitmeli? Bu konuyla ilgili açılmış bir topik varsa beni yönlendirmisiniz. Hastane ve doktor yorumlarını okumak istiyorum. zekai tahir ve etlik doğum evi haric

selam 2013 yılının son gebeleri bende yeni buldum konumuzu. 2012 kasımda bıraktık korunmayı. 1 yıl olmadı. testler tahliller hastaneler doktorlar derken hiçbir sorun bulunamadı. en son tüplere ve rahime bakılmak için rahim filmi yerine doktorumun önerisi ile genel anestezi altında tanısal laparoskopi oldum ve yine sorun yoktu tüplerim açıktı. en son 11 kasımda adet oldum ve bingoooo laparoskopiyi olduğum ay hamile olduğumu öğrendim. keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını duyamadık henüz.
bu arada ben ankaradayım arkadaşlar.

Gözünüz aydın.. bende 11-13 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım.. Süpriz bir hamilelik oldu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz. Benim aklımda bir iki yer var ama

Gözünüz aydın.. bende 11-13 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım.. Süpriz bir hamilelik oldu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz. Benim aklımda bir iki yer var ama

sağolun sizinde hayırlı olsun. bizimki hasretle beklenilen bir haber olduğu için çok mutlu olduk. ben özel sincan koru hastanesinde meltem hanıma gidiyorum ona devam edeceğim bir aksilik olmazsa

sağolun sizinde hayırlı olsun. bizimki hasretle beklenilen bir haber olduğu için çok mutlu olduk. ben özel sincan koru hastanesinde meltem hanıma gidiyorum ona devam edeceğim bir aksilik olmazsa

Teşekkür ederim. Koru Hastanesi sanırım ssk lılarda yararlanabiliyor. fark ödeyerek

dünden beri içim bir tuhaf yarın doktora gidecem bebeğimi görmek için ilk bebeğimdeki heyecanları yeniden yaşamak güzel bir duygu.daha oğlum 13 aylık ve 9 ay sonra abi olacak :) bu nasıl bir mucize.yıllar öncesi bunu ancak hayal edebiliyordum.şimdi Rabbime binlerce kere hamd olsun şükürler olsun... tam şarkıdaki gibi oldum ( OLDUK) EVLİ-MUTLU ÇOCUKLU..sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah...

ne mutlu size ki daha unutmadığınız dutguları tekrar yaşayacaksınız ama biz ilk bebekllerine hamile kişiler ne yaşayacağımızı bile bilmediğimiz için tedirginlik şaşkınlık ve korku içindeyiz.

inan bana ilk yada ikinci hiç farketmiyor hiç anne olmadım sanki öyle bir heyecanlıyım ki.tecrübeli görünsemde sizlerden pek bi farkım yok bana göre rabbim kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı...

Ah bu gün doktora gidecek arkadaşlar daha dönmedi mi acaba?? Bebeğinin kalp atışlarını 6. haftada görenler var mı? Ben daha doktora gitmedim 5+4 üm benim gibi olanlar var mı?? Doktora gitmeye korkuyorum. İlk hamileliğimde, ilk gidişimiz 5. hafta içindeydi sadece keseyi görmüştü 1 hafta sonra tekrar bakacağız ama ümitlenmeyin belkide duyamayız demişti. Bir hafta uyumadım yemedim içmedim hayatımın en kötü 1 haftasıydı. Sonra bebeğimizin kalp atışlarını görmüştük her şey yolunda gitti. Şimdi çok şükür 5 yaşında bir oğlum var.

Bu yüzden şimdi 6.haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum. Ama böyle beklemekte çok zormuş.

bende korkuyorum biraz. Hep aynı hastaneye gidip aynı doktora muayene olmak istiyorum. Bütün herşeyin aynı yerde olsun istiyorum. Şuan araştırma aşamasındayım bana tavsiyelerinizi yazabililirseniz sevinirim. Çarşamba günü gitmeyii düşünüyorum. Yenimahalle devlet hastanesi sizce nasıl bilen varmı?

QUOTE=SONZAMANDA;33184000]inan bana ilk yada ikinci hiç farketmiyor hiç anne olmadım sanki öyle bir heyecanlıyım ki.tecrübeli görünsemde sizlerden pek bi farkım yok bana göre rabbim kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı...[/QUOTE]

Aynen katılıyorum. ben 12 seneden sonra tekrar hamileyim ama bildiğim yaşadığım herşeyi unuttum sanki.:26: İlkmiş gibi çok acemiyim

Canım doktorun soyledigine gore degerin 1500ü gecmesi gerekiyormus kesenin gozukmesi icin.İnsallah bugun gorursun.Ben gordum oh be diyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…