selam arkadaslar benımde son adet tarıhım 22 kasım ve bugun olmam gerekıyordu ama olmadım sabaha test yapsam mı dıye dusunuyorum 1 gun gecıkmeyle test yapılırmı yardımcı olun lutfen
Merhabalar herkese...Bende bugün çift çizgiyi gördüm çok şükür. 31 yaşında 4 yıllık evliyim. Hakkımızda hayırlısı...
selam 2013 yılının son gebeleribende yeni buldum konumuzu. 2012 kasımda bıraktık korunmayı. 1 yıl olmadı. testler tahliller hastaneler doktorlar derken hiçbir sorun bulunamadı. en son tüplere ve rahime bakılmak için rahim filmi yerine doktorumun önerisi ile genel anestezi altında tanısal laparoskopi oldum ve yine sorun yoktu tüplerim açıktı. en son 11 kasımda adet oldum ve bingoooo laparoskopiyi olduğum ay hamile olduğumu öğrendim. keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını duyamadık henüz.
bu arada ben ankaradayım arkadaşlar.
Gözünüz aydın.. bende 11-13 aralıkta regl olmam gerekirken olmadım.. Süpriz bir hamilelik oldu. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz. Benim aklımda bir iki yer var ama
sağolun sizinde hayırlı olsun. bizimki hasretle beklenilen bir haber olduğu için çok mutlu olduk. ben özel sincan koru hastanesinde meltem hanıma gidiyorum ona devam edeceğim bir aksilik olmazsa
Teşekkür ederim. Koru Hastanesi sanırım ssk lılarda yararlanabiliyor. fark ödeyerek
dünden beri içim bir tuhaf yarın doktora gidecem bebeğimi görmek için ilk bebeğimdeki heyecanları yeniden yaşamak güzel bir duygu.daha oğlum 13 aylık ve 9 ay sonra abi olacak :) bu nasıl bir mucize.yıllar öncesi bunu ancak hayal edebiliyordum.şimdi Rabbime binlerce kere hamd olsun şükürler olsun... tam şarkıdaki gibi oldum ( OLDUK) EVLİ-MUTLU ÇOCUKLU..sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah...
ne mutlu size ki daha unutmadığınız dutguları tekrar yaşayacaksınız ama biz ilk bebekllerine hamile kişiler ne yaşayacağımızı bile bilmediğimiz için tedirginlik şaşkınlık ve korku içindeyiz.
bende bugün doktora gittim keseyi göremdık daha çok küçük o yüzdendir dedii .. iki gün önce değerim 363.27 bugün yaptırdık 747.2 doktor iyi dedi ama ben çok korktum neden kese gözükmedi kiiicuma günü tekrar gidicem bakalım lütfen dua edin benim içinn ...keseyide göreyim kalp atışlarınıda duyayım bebeğimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?