Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

bence gidip en azından bi kan tahlili yaptırsaydınız.

ben 2 yıl kadar yenimahalle devlet hastanesinde çalıştım şu an başka bir hastanede çalışıyorum. yenimahalle devlet hastanesi fiziki şartlar olarak çok iyi doktorları da iyidir ama aşırı derecede kalabalık olur. çok sıra beklersiniz.

Sizde benim gibi az biraz bekleyisin ardından kavusmussunuzzzz :) Gozumuz aydın :) Allah hayırlısıyla saglıklı bir sekilde tamamlamayı nasip etsin :)

Herkese merhabalar ve cümlemizin dilekleri hayırlısıyla kabul olsun şu mübarek cuma günü

Ben de son adetimi 18.11 de görmüştüm. Aslında Temmuz 2012'den beri korunuyorum. Zaten ekim 2012 de de evlendim.

Korunmayı 25 Eylül de bıraktım. İlk ay olmadı. Korunmasız ikinci ayımda 18.12 de 3. gün de gecikme olunca test yaptım. Hemen olmasını beklemiyordum şaşkınlıktan testi çöpe attım

Kan testi de çok şükür pozitif çıktı. Şuan herşey yolunda gibi. İnşallah gelecek cuma da ultrasonda göreceğim.

Aslında ekstra hiç birşey yapmadık. Sadece doktorumun tavsiyesi haftada 3 kez ilişki olsun demişti. Daha sık olması sperm sayısını azaltmakta ve seyrek olması yumurtlamayı kaçırmaya sebep olabilirmiş. Ama tüm bu hesapları yapmaya kalktığınızda muhakkak bilinciniz bununla doluyor. Çok dikkat etmek psikolojiyi olumsuz etkileyebiliyor. Eşinizi, sizden doğacak bir canlıyı, koşulsuz bir sevgiyi düşünerek yapmalı herşeyi. Biraz da rahat bırakmalı kendini şahsi görüşüm. Hepinize mutlu mutlu günler dilerim

Bende yarin ultrasyona gircem insallah.Aranizda ankarada yasayan varsa hangi hastaheye gidiyosunuz ve memnunmusunuz?Ben daha ne yapacagima kadar veremedim(

Ben daha 2 saat önce ögrendim hamile oldugumu :) inşAllah hayırlı olur

Kan tahlili beta hcg 444.6 çıktı galiba 3 haftalık

Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Bi kızım var 2 buçuk yaşında inşAllah hayırlısıyla bide oglum olur

Rabbim olmayan herkese nasip etsin herkesin istedigini versin İNŞALLAH

Beni de aranıza alırmısınız bayanlar
Pazar günü idrar ardından kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrenmiştim ama doktora bugün gidebildim..
Ultrasonda da gördüm inandım

selam arkadaslar benımde son adet tarıhım 22 kasım ve bugun olmam gerekıyordu ama olmadım sabaha test yapsam mı dıye dusunuyorum 1 gun gecıkmeyle test yapılırmı yardımcı olun lutfen

yap cnm ben 1 gün gecikmeyele öğrendim idrar testinde 2. çizgi silikti ama kanda hemen belli oluyor

Kızlar birsey sorucam...

Sol kolumda bir agrı basladı benim.Olan varmı yada normalmi acaba bilen varmıki ya ?

Endise de ettim ama kol yani hamileliğimle bi alakası olabilirmiki?

hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

1,5 yıldır evliyim ve ilk günden bu yana korunmadık doktorlar hiç bir problem yok demesine ragmen bebeğimiz olmuyordu ve çok kafama takıyordum bu ay sağlığımla ilgili başka sorunlar ortaya çıktı hiç bebek düşünme fırsatım olmadı ve hamile kaldım arkadaşlar tamamen psikolojik ne kadar kafaya takarsak o kadar geç oluyo şimdi 5+6 günlük hamileyim 4 gün sonra kalp atışlarını duyucam inş:)

canım ben gittim keseyi gördük şükür ama kese çok küçükmüş daha 1 hafta sonra bebeği görürüz dedi inşş :) bakalım şimdide 1 hafta onu beklicezz aman asağlıklı olsunda beklerimm :)

ay ayyyy inanmıyorum bugun hastaneye kbb za gıtmıstım eczaneden ilaçları alırken adetim gecıktı dıye bı test alıyım dedım

bırde ne göremmmm iki çizgi inanmadım gıttım eczaneye 2 tane daha aldım aman allahım 2 ççizgiiiiii

hemen saglık ocagına gıttım bı kan testı yaptıım dıye sabah alıyolarmıs kan testını

artık pazartesı gunu ozel hastaneye gidecem dırekt ultrasyından baktırıyım bı dedım

ayyy o kadar cok mutlu oldum kı

ama kendımıde cok kaptırmak istemıyorum belkıde yanlıs cıkmıstır pazartesı hastaneye gıtıkten sonra ümitlenıyım dıyorum ama beceremıyorummm cokk mutluyum

Allah ım isteyen herkese nasıp etsin

masallah bende 6 aydır takıyodum kafama ha bu ay olacak ha bu ay diye diye :) ama bu ay takmadım cunku dra gidecektim artık sonra bi baktım ki oluvermis sukurler olsun :)

Hayırlı olsunnnn

p.tesiye catlar insan :) Benim bey de çatlamıştı çizgi cıkar cıkmaz atladık arabaya gittik nobetci kadın dogum olan ozel hastaneler hemen yapıyo tahlil bilgin olsun

Hayırlı olsunnnn

p.tesiye catlar insan :) Benim bey de çatlamıştı çizgi cıkar cıkmaz atladık arabaya gittik nobetci kadın dogum olan ozel hastaneler hemen yapıyo tahlil bilgin olsun

aaa hafta sonu hastanede doktor bulabılır mıyım dersnz eger oyleyse yarın sabah ilk işim hastaneye gıtmek olacakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…