Arkadaslar benimde ilk hamileligim düsükle sonuclanmisti, ama simdi tam 4 ay sonra tekrar hamile oldugumu ögrendim ve inanilmaz mutluyuz... Rabbim insallah saglikla hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder...
Merhaba arkadaşlar
hafta sonu doktora gıttım ve kese göründü...
henuz 1 aylıkmısız folık asıt ve vıtamın ılacı verdı doktorum..
Bugün doktora gittim ultrasondan keseyi gördük:) 2 hafta sonra gelir kalp atışlarını dinleriz dedi. Kahverengi akıntım olduğunu söyledim kırmızı renkli olmadığı sürece önemli olmadığını söyledi.Sizlerde kahverengi akıntı olan var mı acaba ? Hipotiroidim olduğu için tahliller istedi ilaç dozunu ona göre ayarlayacağız.Folik asidimi zaten içiyordum.Bugünlük doktor maceram böyle arkadaşlar...
bende bugun gıttım cuma gunu test yatım pozıtıf cıkı hcg degerım 81,95
henuz sukadarlık hamılesın dıye bısey demedı
cok mu dusun 81,95 anlamadım
sizin kaç cıkmıstı
Bende de tiroit hastalığı var. Tiroidim az çalışıyor.
Sana bir şey sormak istiyorum canım. Kaçıncı denemende hamile kalabildin? Tiroid hastası olman gebeliğine engel oldu mu?
Ben de ilk defa bu ay bebişimi denedim de sonucumu bekliyorum:) O yüzden sormak istedim:)
Canm bebisin hayrli olsun :) senle herseymz ayni .bnmde 30 kasim owu.testi pozitf verdi ve batim 14 aralikti :)) ve hamileym cok sukur :) rabbim kucagimiza alacagimiz o gunleride nasip eder insalllh bize...
Tiroidimin az çalıştığını Mart ayı gibi tespit etmiştik tesadüfen .Ben düzenli ilaç kullanmaya Mayıs ayında başladım.Bebek ilk denemede oldu .Bende çok korkmuştum ama Allah'a şükürler olsun ki hemen hamile kaldım inşallah böyle devam eder...
henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın
henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın
bende hamileyim sanırım bu ayın 21 inde adet olmam lazımdı ben ayın 20 sinde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. hala adet olmadım 4-5 gün sonra tekrar test yapıcam haftaya da doktora giderim sanırım. bu arada aranızda yeniyim Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?