Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Arkadaslar benimde ilk hamileligim düsükle sonuclanmisti, ama simdi tam 4 ay sonra tekrar hamile oldugumu ögrendim ve inanilmaz mutluyuz... Rabbim insallah saglikla hayirlisiyla bebegimizi kucagimiza almayi nasip eder...

hayırlı olsun allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasıp ederde mutlulugunuza mutluluk katar işlh

Merhaba arkadaşlar

hafta sonu doktora gıttım ve kese göründü...

henuz 1 aylıkmısız folık asıt ve vıtamın ılacı verdı doktorum..

bende bugun gıttım cuma gunu test yatım pozıtıf cıkı hcg degerım 81,95

henuz sukadarlık hamılesın dıye bısey demedı

cok mu dusun 81,95 anlamadım

sizin kaç cıkmıstı

benim de her tuvalete çıktığımda peçete pembemsi oluyor bazen de kuru kahverengi oluyor ama çok az. Ben çok endişeleniyorum, umarım bir sorun yaşamayız.
Ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm, alttan baktı doktor. Kanamam olduğu için de bir iğne vuruldum, 2 gün sonra bir tane daha vurulacağım herhalde. Bir de coraspirine başladım ama pıhtılaşmadan şüpheleniyor, ondan başladı sanırım oysaki testlerim iyi çıkmıştı daha önceki düşük sonrasında yaptırdıklarım. Bakalım bu cumartesi yeniden gidicem, inşallah herşey yolunda gider. Bu arada 10 gün rapor verdi, yatıyorum bakalım.
Ama sanırım en önemli şey moral, Allahın izniyle sorunsuz atlatacağız inşallah hamileliğimizi, o bıcır bıcır bebeklerimizi alıcaz kucağımıza inşallah

bu gün bende hamile olduğumu öğrendim ama henüz kadın doğum uzmanına gitmedim sanırım henüz 4 haftalık kan testim 229 cıktı. birkaç hafta daha beklemeli miyim doktora gitmek için

bende bugun gıttım cuma gunu test yatım pozıtıf cıkı hcg degerım 81,95

henuz sukadarlık hamılesın dıye bısey demedı

cok mu dusun 81,95 anlamadım

sizin kaç cıkmıstı

ben 2 hafta once yaptırdıgımda 614 cıkmıstı ama sanırım bu degerler degısıyor hastanelere gore cunku bazı konulardada okudum kımılerınkı yuksek 3 rakamlı kımılerınkı 2 rakamlı ama sanırım normal sızınkısıde okuduklarıma göre bana daha erken oldugu ıcın saglıklı gebelık dıyemeyız dedı ve keseyı gorememıstı. ıns sızınkısıde mutlu sonuclanır. sadece bıraz sabredın...

Tiroidimin az çalıştığını Mart ayı gibi tespit etmiştik tesadüfen .Ben düzenli ilaç kullanmaya Mayıs ayında başladım.Bebek ilk denemede oldu .Bende çok korkmuştum ama Allah'a şükürler olsun ki hemen hamile kaldım inşallah böyle devam eder...

Selam arkadaslar bende Anne adayiyim simdi dr dan geldik male sef tansiyonum biraz yuksek cikti;((ilac Verdi bide folik asit AMA sinirim cok bozuldu tansiyon prob olan varmi neler yapiosunuz?

Canm bebisin hayrli olsun :) senle herseymz ayni .bnmde 30 kasim owu.testi pozitf verdi ve batim 14 aralikti :)) ve hamileym cok sukur :) rabbim kucagimiza alacagimiz o gunleride nasip eder insalllh bize...

Hımmmmmm...şu durumda seni yakın takibe alıyorum cicim :)..hepimize hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağımıza alıp emzirelim inşalllllah...

İnşallah:)
Stresten yapma Allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın bebeğini:)

Slm kizlar bende 6 gaftalik hamileyim dr a kontrole gittim bana folik asit verdi bende zaten 1.5 yildir içiyorum dedim cunki 1 yildan fazladir bebek istiyoduk zaten dr da dediki fazla demirinde bebeğe zarari var dedi test yapalim dedi canim sıkıldı testi 1 hafta sonra yapıcam bu konuda bilgisi olan varmi bide ben simdi folik asiti iceyimmi

henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın

henuz dun ogrendım hamıle oldugumu ama bugun adet kanı yogunlugunda kanamam var hemen doktora gıttım tekrar kan testı ıstedı sonucu 15,30 da alacam cok korkuyorum lüfen duanızı eksık etmeyın

allah yardımcın olsun inşallah kotu birsey degildir.sonucu yaz merak ettim durumunu

Allahın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah. Herşey Allahtan unutma hayırlısı ne ise o olsun. Sonucu bildirirmisin?

öncelikle Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. ben pko hastasıyım ve adetlerim sürekli düzensiz oluyordu ve bu düzensizlik hep ileri atıyordu adet günümü. kasım ayı sonunda test yaptım fakat negatif çıktı. bende hamile değilim zannettim. fakat aralık 20 de tekrar test yaptım ve pozitif olduğunu gördüm. hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım. kan testi ve usg sonuçlarına göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. normalden biraz geç haberim oldu pko hastası olduğum için. diyebileceğim pko hastaları ümitlerinizi kaybetmeyin. ben 15 aylık evliyim ve sadece 3 aydır korunmadan birlikte olduk eşimle. çok şükür hamileyim istediğim zamanda :)

bende hamileyim sanırım bu ayın 21 inde adet olmam lazımdı ben ayın 20 sinde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. hala adet olmadım 4-5 gün sonra tekrar test yapıcam haftaya da doktora giderim sanırım. bu arada aranızda yeniyim Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Kızlar bende 5 haftalık hamileyim ateşim var korkuyorum doktora gittim geceleri yükseliyor ateşim parol verdi saf serum taktılar iyiydim ama yine 37.5 oldu yükseliyor eklemlerime buz koyuyorum vişne hoşafı içiyorum tavsiyeleriniz neşer

offf (( inş herrsey yolundadır tatlım. bizi de haberdar et. korkma sakın moralini yüksek tut. bebişin seninle unutma. :)

ben de seninle aynı gün adet olucaktım.aynı gün test yaptım silik çıktı.bugün gittim kan verdim ve bebiş var :) bence geç kalmana gerek yok.gidip baktır :) hayırlı olsun şimdideen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…