Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

sana da hayırlı olsun :) ben doktora gitmedim daha dün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi de koyu renk çıktı hemde anında :) kaç haftalıksın şuan

doktor 4/5 hafta arası dedi.cumartesi günü keseyi görmeye gidicem inş.:) ama bebişime bişi olur diye çok korkuyorum.bu korkum nasıl geçecek bilmiyorum.ilk hamileliğim çünkü :)

doktor 4/5 hafta arası dedi.cumartesi günü keseyi görmeye gidicem inş.:) ama bebişime bişi olur diye çok korkuyorum.bu korkum nasıl geçecek bilmiyorum.ilk hamileliğim çünkü :)

Bebegin hayirli ugurlu olsun :) Seninle günlerimiz ayni gibi, bizde cumartesi keseyi görmeye gidicegiz ki insallah ikimizde görürürüz.

Ben de 10 aylık deneme sonucu bugün sabah iki çizgiyi gördüm :))) Çok mutluyum. 5 gün gecikti adetim. Az sonra doktora gideceğim. Kese görünür mü acaba. Görmezse alttan muayene istemiyorum( Düşük riski yaratıyormuş diye duydum. İnşallah herşey yolunda yolunda gider,hepimiz için tabii.

Rabbime binlerce şükürler olsun bende hamileyim .
21/12/2013 Hcg : 25,18
23/12/2013 Hcg : 90,18
26/12/2013 Hcg : 320,08
Sizce değerler normal mi?

Alttan kesinlikle muayne olma canım. Hcg değerin 1500 lerde ise keseyi göreceksin . Allahım sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

arkadaşlar beta hcg değerlerim 2 günde 2 kattan fazla artıyor ama dr lar keseyi görene kadar dış gebelik olabilir diyor korkutuyorlar :S dış gebeliğin herhangi bi ayırt edici özelliği varmı biliomusunuz yoksa kese görünene kadar bu risk heep var mı

Alttan kesinlikle muayne olma canım. Hcg değerin 1500 lerde ise keseyi göreceksin . Allahım sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

benim hcg değerim 1500 çok üstünde olmasına rağmen ilk muayenemde doktor karnımdan göremedi.alttan bakıldı öyle göründü kesem.hatta kanamam varmış onuda tespit etmiş oldu önlemimizi aldık.ayrıca düşük tehlikesi falanda hurafe.o bebeğin düşeceği varsa alttan bakılsada düşer bakılmasada düşer.arttırıcı bi özelliği yok yani.o zaman hamileyken ilişkiyede girilmemelil,doktorlar bunada yasak koymalı 9ay boyunca madem öyle..
kesinlikle diye korkutmayın kimseyi.bu kişiye göre değişir.ister alttan baktırır ister üstten.doktoruyla kişiye kalmış.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı.isteyenlerede hayırlı zamanda versin inşallah.

sen kontrole gittinmi canım ben salı günü 31.12 de gitcem o zamana kadar keseyi görebilirmiyiz emin değilim :S yeni yıla kesemle girmek istiorum :)

Bende 02/12/2013 de keseyi görmeye gidicem cnm bnm . Doktorum 1500 ün üstüne çıkar , keseyi görürüz dedi :) hcgne göre belirttiğin tarihi kadar 1500 ü bulabilirsen görünür Allahımın izniyle .. Dua et cnm inşallah keseni görürsün :)

Benide o şekilde korkutukları için Kesinlikle yazdım ..

mrb arkadaşlar biz yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz adetim normalde 33 günde birdi 2 ay önce 30.günlerde oldum geçen ayda 28. günde oldum şimdide geçikme var bugun geçen adetimin 32. günü göğüslerimde hassasiyet kasıklarımdada ağrı var testte yapmak istemiorum hayal kırıklığa uğramamak içi tecrübe sahibi olan biri varsa ve tecrübelerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum

arkadaşlar ben bazen ani olarak elim ayağım tutmaz oluyor çok büyük bi ağırlık çöküyor üstüme olduğum yerde gözümü kapatsam uyuycak gibi oluyorum sizde böyle bi belirti yaşıyor musunuz..mesela şuan işteyim ve kafamı koysam masaya akşama uyanırım sanırım :)

benim de ilk hamileliğim dört buçuk ay oldu evleneli kasıma kadar korunduk biz şimdi de hamileyim galiba daha gitmedim doktora kese görünmez diye son adetimden bu yana 34 gün oldu haftaya salı günü gidicem doktora kese görünür o zamana

Selam herkese gebelik belirtilerini hissetmeye başladım galiba, sürekli bir uyku ve sersemlik halim var.Gece 12 gibi yatan ben saat 10 da uyur oldum.İşe gidiyorum sürekli esniyorum.Midem sürekli kazınır durumda ve bir iki gündür bulantı gibi bişey var rahatsızlık hissi.Tatlıyı çok severdim ama şimdi tuzlu ekşili şeyler turşu falan canım çekiyor.Sizlerde durumlar nasıl?

Merhaba kızlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Salı günü keseye bakılcak. İlk belirtim uyku, gaz ve ağzımda iğrenç bir tattı. Hatta ağzımda ki tat üç haftadır var diyebilirim. Dudaklarım yara oldu bi de. Bulantım yok henüz. Sürekli uyku modundayım. Bir de gaz sorunu akşamüstünden sonra özellikle. Folik asit takviyesi hakkındaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum...

Bende de gaz sorunu oluyor Ben folik asit 1haftadir kullaniyorum bide kalsiyum ve d vitamini aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…