sana da hayırlı olsun :) ben doktora gitmedim daha dün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi de koyu renk çıktı hemde anında :) kaç haftalıksın şuan
doktor 4/5 hafta arası dedi.cumartesi günü keseyi görmeye gidicem inş.:) ama bebişime bişi olur diye çok korkuyorum.bu korkum nasıl geçecek bilmiyorum.ilk hamileliğim çünkü :)
Ben de 10 aylık deneme sonucu bugün sabah iki çizgiyi gördüm :))) Çok mutluyum. 5 gün gecikti adetim. Az sonra doktora gideceğim. Kese görünür mü acaba. Görmezse alttan muayene istemiyorum( Düşük riski yaratıyormuş diye duydum. İnşallah herşey yolunda yolunda gider,hepimiz için tabii.
Rabbime binlerce şükürler olsun bende hamileyim .
21/12/2013 Hcg : 25,18
23/12/2013 Hcg : 90,18
26/12/2013 Hcg : 320,08
Sizce değerler normal mi?
canım merhaba bizim değerlerimiz çok yakın bak benim değerlerimde şöyle
bat:22 kasım
20.12= 57
22.12=146
24.12=362
26.12=833
ayy evet canım .. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder inşallah
Alttan kesinlikle muayne olma canım. Hcg değerin 1500 lerde ise keseyi göreceksin . Allahım sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
sen kontrole gittinmi canım ben salı günü 31.12 de gitcem o zamana kadar keseyi görebilirmiyiz emin değilim :S yeni yıla kesemle girmek istiorum :)
benim hcg değerim 1500 çok üstünde olmasına rağmen ilk muayenemde doktor karnımdan göremedi.alttan bakıldı öyle göründü kesem.hatta kanamam varmış onuda tespit etmiş oldu önlemimizi aldık.ayrıca düşük tehlikesi falanda hurafe.o bebeğin düşeceği varsa alttan bakılsada düşer bakılmasada düşer.arttırıcı bi özelliği yok yani.o zaman hamileyken ilişkiyede girilmemelil,doktorlar bunada yasak koymalı 9ay boyunca madem öyle..
kesinlikle diye korkutmayın kimseyi.bu kişiye göre değişir.ister alttan baktırır ister üstten.doktoruyla kişiye kalmış.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı.isteyenlerede hayırlı zamanda versin inşallah.
arkadaşlar ben bazen ani olarak elim ayağım tutmaz oluyor çok büyük bi ağırlık çöküyor üstüme olduğum yerde gözümü kapatsam uyuycak gibi oluyorum sizde böyle bi belirti yaşıyor musunuz..mesela şuan işteyim ve kafamı koysam masaya akşama uyanırım sanırım :)[
aynen bende de öyle bi hal var
doktor 4/5 hafta arası dedi.cumartesi günü keseyi görmeye gidicem inş.:) ama bebişime bişi olur diye çok korkuyorum.bu korkum nasıl geçecek bilmiyorum.ilk hamileliğim çünkü :)
Bende de gaz sorunu oluyorMerhaba kızlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Salı günü keseye bakılcak. İlk belirtim uyku, gaz ve ağzımda iğrenç bir tattı. Hatta ağzımda ki tat üç haftadır var diyebilirim. Dudaklarım yara oldu bi de. Bulantım yok henüz. Sürekli uyku modundayım. Bir de gaz sorunuakşamüstünden sonra özellikle. Folik asit takviyesi hakkındaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?