Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

merhaba kızlarrr bende hamıleyım adet tarım 30 aralık yarın fakat ben 27 aralık adete 3 gun kala kan testı verdım 67.38 cıktı degerım nasıl sızce aklıma takılan ovulasyonu tam ortalarda yasadıgımı bılıyorum 2 haftalık ancadır benımkı deger yuksekmı sızce nasıl?
bu arada belırtı olarak ben hıc bırsey yasamıyorum hala ama en buyuk belırtım yerlesme kanaması yasadım adete 6 gun kala 2 3 damla kan ve kahverengı lekeler hafıf hafıf
adete 4 gun kala ve 3 gun kala yaptıgım ıdrar testlerındede kendım bıle zor gorebılecegım sılık cızgı gordum

merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım öncelikle hamilelik sevincini paylaşan tüm arkadaslarım umarım saglıklı bı gebelık gecırırsınız ve umarım Rabbım kucagınıza da almayı nasıp eder :) saglıkla..
ben ızmırde yasıyorum dr resat bozokların hastasıyım kendısıne gecen ay gıttım prolaktınım yuksek cıktıgı ıcınn parlodele baslattı bu ay yumurtam lustu fakat catlamamıstı aralık adetının bırıncı ya da ıkıncı gunu gel demıstı catlatma ıgnesıne gecıkcektık bu ay adetım 5 gun gecıktı strese bagladım arkadasımın zoruyla eczaneden aldıgımız testı yaptım sonuc pozıtıf tabı soka gırdım hatta ınanamadım kanda gebelık testı yaptırdım hemen sonuc 640 :)
dr um yurtdısında oldugu ıcın hemen baska dr a gıttım 4 haftalık hamıle oldugumu soledı :) sevıncten konusamaz oldum rabbım hepımızın gonlune gore versın

Merhaba bende 5 hafta + 1 günlük hamileyim doktorun bana ocak 7 de gelmemi söyledi USG için yani 9 gün var 6+3 oluyor ozamanda sizlerinki ne zaman USG de görüldü yazar misiniz lutfen.

2,5 yıl önce bu siteye girdiğimde 3 haftalık hamileydim. Sonra bebeğimi kaybettim. Yeniden hamile olup buraya katılmayı sabırsızlıkla bekledim. Son adetim 7 kasımdı. Bir hafta gecikme olunca test yaptım neg çıktı.

Grip olmuştum ilaç kullanıyordum, pastil almak için eczaneye gidince ablam test de al dedi. 3 hafta gecikmişti ama bu gecikme benim için normalde. Hiç ihtimal vermiyordum ama pozitif çıktı. Yine de çok ümitlenmek istemedim.

Acile gittim, doktor kan testinden önce bir ultrasonla bakalım dedi, küçük de olsa kese göründü eve gelene kadar ağladım endişeyle karışık sevinçle. bhcg 1568 çıktı. Tüm bunlar perşembe günü oldu.

Bir sürü testi ardarda negatif gören, her gecikmeli adette hevesi kursağında kalan, Allah'ım artık olsun nolur diyen tüm arkadaşlarımı çook iyi anlıyorum. Stres bu işin baltasıymış ben onu anladım. Ertelemeye karar verdiğim ilk ay hamile kaldım, ne ilaç ne mudahale. Tüm kalbimle anne olmak isteyenlere dua ediyorum.

bhcg değeri 4-5 haftalık diyor. Ama en son adet 7 kasım olduğu için 7 haftalık hesaplanıyor. Genelde adetim bir kaç hafta gecikirdi. Hangisi dikkate alınmalı? Bu hafta bir doktora gideyim diyorum artık. Herhalde en sağlıklı bilgiyi doktor verecektir. Yine de fikirlerinizi merak ediyorum. :)

aynı böyle koca karınlı olmak hala hayal gibi geliyor sanki

Merhaba bende 5 hafta + 1 günlük hamileyim doktorun bana ocak 7 de gelmemi söyledi USG için yani 9 gün var 6+3 oluyor ozamanda sizlerinki ne zaman USG de görüldü yazar misiniz lutfen.

Benim 2 ocakta bakılcak usg ile. Beta hcg değerime göre hesapladı dr um. Azla başladım, artış iyiydi. 2000 lerin üstüne pazartesi salı çıkar sen üzülmemek için perşembe gel kesin görelim dedi. Bünyeden bünyeye çok değişen bişeymiş bu kesenin ilk görülmesi. Umarım sağlıkla görürüz, doğururuz:)) Bugün 5+4 üm kendi hesabıma göre.

Kızlaaar, ben haftasonu Dr'daydım. Allah'a şükür keseyi gördüm. Şimdilik fazla bir belirti yok ben de. Göğüslerim şiş onun dışında bulantı fln olmadı. Belki daha erkendir. Sizde var mı belirtiler?

Merhabaaaa bende aranıza yeni katıldım :)) 24 aralıkta hamile olduğumu öğrendim, Allah dileyen herkese nasip etsin,hamile olan arkadaşlarımında bebişlerini sağ salim kucaklarına almak nasip etsinnn

Merhaba Kızlar,
cuma günü doktora gitmiştim. Kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrılarım vardı. İlk hamileliğim olduğu için neyin normal neyin anormal olduğunu anlayamıyorum. İyi ki gitmişim kesenin alt kısmında kanamam olduğunu söyledi. Progestan 100mg kullanıyordum. Dozu 200 mg a çıkardı ve ekstradan Progynex iğne verdi. Cuma tekrardan kontrole çağırdı. Cumadan beridir yatıyorum. İş yerim için de rapor verdi. Ama güzel haber bebeğim 5 haftalıkken kesede gözüktü :) inşallah bu cuma da kalp atışlarını duyacakmışız çok heyecanlıyım:)

20 aralıkta öğrendim çok hzırlıksız yakalandım hiç beklemiyordum eşim çok mutlu oldu ama ben sevinemedim bile hiç kimseye söylemedik 9 ocakta kalp atışlarını duycaz bakalım belki o zaman söyleriz...

arkadaşlar bgn beta hcg baktırdım tekrar ve 4000 çıktı ultrasondada göbekten kesemizi gördü dr 4-5 haftalık dedi 6-8 mm kese dedi

Allahım ısteyen herkese nasip etsın yarabbım bende bugun ogrendım ve yarın esımın dogum gunu en guzel hedıye olacak 1 aylık hamıleyım bende

folik asite normalde hamilelikten önce başlamak gerekiyor. Hemen başlamalısın. Ben şu anda 7+3 oldum ve felaket mide bulantım var doktor premesis diye içeriğinde folik asit kalsiyum olan bir bulantı hapı verdi. Bu bulantı olayı çok zor kızlarr

adetim 5 gün geçti bugün test yaptım ve hamileyim ben de :) ama henüz kan testi yaptırmadım muayeneye de gitmedim yarın gideriz herhalde ..
ama ben merak ediyorum muayene alttan mı oluyo kan testi sonucundan sonra mı karar veriliyor muayeneye?

Hcg 2140 olmasına rağmen kese görünmüyor.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.bugün alttan bakmalıyız dedi.ne yaoacağımı şaşırdım.çok korkuyorum.yardım edin ne olur

Hcg 2140 olmasına rağmen kese görünmüyor.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.bugün alttan bakmalıyız dedi.ne yaoacağımı şaşırdım.çok korkuyorum.yardım edin ne olur

Korkma canımın içi aklına kötü düşünceler getirme inşallah bebeğin seninledir. ayrıca alttan muayenenin hiçbir sakıncası yok doktoruna güveniyorsan eğer hiç kendini kasma dualarım seninle.

Korkma canımın içi aklına kötü düşünceler getirme inşallah bebeğin seninledir. ayrıca alttan muayenenin hiçbir sakıncası yok doktoruna güveniyorsan eğer hiç kendini kasma dualarım seninle.

Ağlamaktan helak oldum 1saattir.Çok şeyler yaşadım.O kadar çok istiyorum ki bu bebeği.Sağol canım benim.İnşallah benimledir meleğim.Akşamı bekleyemeyeceğim.Öğlen çıkacağım işten.İnşallah 2 gibi güzel haberler veririm.

İnşallah ben de güzel haberlerini bekliyorum

Allahın izniyle bende 26 aralıkta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...Uzun zamandır burayı takip ediyordum bende birgün yazarım inş..diyordumm..Allah bizede nasip ettii..Hayırlısı ile sağsalim kucağımıza alırız inşş..saglıkla sıhhatlee...Allahım her isteyene sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin...Kimsenin kucağını boş bırakmasın.....Hepinizi de tebrik ederim..:):):)

Allahın izniyle inşallah çok güzel haberler alırsın...dualarımız seninlee

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin... Kendini üzme inan biz üzülünce onlar o kadar çok etkileniyor ki... Öğlen güzel haberlerle geleceğine inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…