Merhaba kızlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Salı günü keseye bakılcak. İlk belirtim uyku, gaz ve ağzımda iğrenç bir tattı. Hatta ağzımda ki tat üç haftadır var diyebilirim. Dudaklarım yara oldu bi de. Bulantım yok henüz. Sürekli uyku modundayım. Bir de gaz sorunuakşamüstünden sonra özellikle. Folik asit takviyesi hakkındaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum...
Merhaba bende 5 hafta + 1 günlük hamileyim doktorun bana ocak 7 de gelmemi söyledi USG için yani 9 gün var 6+3 oluyor ozamanda sizlerinki ne zaman USG de görüldü yazar misiniz lutfen.
Merhaba kızlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Salı günü keseye bakılcak. İlk belirtim uyku, gaz ve ağzımda iğrenç bir tattı. Hatta ağzımda ki tat üç haftadır var diyebilirim. Dudaklarım yara oldu bi de. Bulantım yok henüz. Sürekli uyku modundayım. Bir de gaz sorunuakşamüstünden sonra özellikle. Folik asit takviyesi hakkındaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum...
Hcg 2140 olmasına rağmen kese görünmüyor.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.bugün alttan bakmalıyız dedi.ne yaoacağımı şaşırdım.çok korkuyorum.yardım edin ne olur
Korkma canımın içi aklına kötü düşünceler getirme inşallah bebeğin seninledir.ayrıca alttan muayenenin hiçbir sakıncası yok doktoruna güveniyorsan eğer hiç kendini kasma dualarım seninle.
Ağlamaktan helak oldum 1saattir.Çok şeyler yaşadım.O kadar çok istiyorum ki bu bebeği.Sağol canım benim.İnşallah benimledir meleğim.Akşamı bekleyemeyeceğim.Öğlen çıkacağım işten.İnşallah 2 gibi güzel haberler veririm.
Ağlamaktan helak oldum 1saattir.Çok şeyler yaşadım.O kadar çok istiyorum ki bu bebeği.Sağol canım benim.İnşallah benimledir meleğim.Akşamı bekleyemeyeceğim.Öğlen çıkacağım işten.İnşallah 2 gibi güzel haberler veririm.
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin... Kendini üzme inan biz üzülünce onlar o kadar çok etkileniyor ki... Öğlen güzel haberlerle geleceğine inanıyorum...Ağlamaktan helak oldum 1saattir.Çok şeyler yaşadım.O kadar çok istiyorum ki bu bebeği.Sağol canım benim.İnşallah benimledir meleğim.Akşamı bekleyemeyeceğim.Öğlen çıkacağım işten.İnşallah 2 gibi güzel haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?