Hcg 2140 olmasına rağmen kese görünmüyor.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.bugün alttan bakmalıyız dedi.ne yaoacağımı şaşırdım.çok korkuyorum.yardım edin ne olur
Merhaba bende 5 hafta + 1 günlük hamileyim doktorun bana ocak 7 de gelmemi söyledi USG için yani 9 gün var 6+3 oluyor ozamanda sizlerinki ne zaman USG de görüldü yazar misiniz lutfen.
Kızlaaar !!!!! Mutlu haberle döndüm. Bana olumsuz cümleler kuran doktora değil,başka bir doktora gittim.Vajinal ultrasonla bakıldı.Vee iç gebelik gayet net.Dış gebelik diye birşey söz konusu değil dedi.:))))))))))) Çok mutluyum.AMA kesenin yanında kanama gördü.2 hafta dikkatli ol,kahverengi akıntı olursa normal ama damla şeklinde kan olursa hemen gel,dedi.Bebek biraz zor tutunmuş,fazla zarar vermişİnşallah hayırlısıyla iki hafta kötü birşey olmaz.Hepimiz mutlu olalım.Hepimiz bebişlerimize kavuşalım.Sizleri çok sevdim yaa!Bana hemen cevap yazdınız,moral verdiniz.Hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım.Bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.
kızlaaar !!!!! Mutlu haberle döndüm. Bana olumsuz cümleler kuran doktora değil,başka bir doktora gittim.vajinal ultrasonla bakıldı.vee iç gebelik gayet net.dış gebelik diye birşey söz konusu değil dedi.:))))))))))) çok mutluyum.ama kesenin yanında kanama gördü.2 hafta dikkatli ol,kahverengi akıntı olursa normal ama damla şeklinde kan olursa hemen gel,dedi.bebek biraz zor tutunmuş,fazla zarar vermişinşallah hayırlısıyla iki hafta kötü birşey olmaz.hepimiz mutlu olalım.hepimiz bebişlerimize kavuşalım.sizleri çok sevdim yaa!bana hemen cevap yazdınız,moral verdiniz.hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım.bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.
çok sevindim cnm bende 27 aralıkta evde test yaptım pozitif çıktı pazartesi doktora gittim kanda da pozitif çıktı ama kese görünmedi 11 inde gideceğim tekrar banada dua edin olur mu herşey normal olsun kötü bişe olmasın
Kızlaaar !!!!! Mutlu haberle döndüm. Bana olumsuz cümleler kuran doktora değil,başka bir doktora gittim.Vajinal ultrasonla bakıldı.Vee iç gebelik gayet net.Dış gebelik diye birşey söz konusu değil dedi.:))))))))))) Çok mutluyum.AMA kesenin yanında kanama gördü.2 hafta dikkatli ol,kahverengi akıntı olursa normal ama damla şeklinde kan olursa hemen gel,dedi.Bebek biraz zor tutunmuş,fazla zarar vermişİnşallah hayırlısıyla iki hafta kötü birşey olmaz.Hepimiz mutlu olalım.Hepimiz bebişlerimize kavuşalım.Sizleri çok sevdim yaa!Bana hemen cevap yazdınız,moral verdiniz.Hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım.Bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.
2,5 yıl önce bu siteye girdiğimde 3 haftalık hamileydim. Sonra bebeğimi kaybettim. Yeniden hamile olup buraya katılmayı sabırsızlıkla bekledim. Son adetim 7 kasımdı. Bir hafta gecikme olunca test yaptım neg çıktı.
Grip olmuştum ilaç kullanıyordum, pastil almak için eczaneye gidince ablam test de al dedi. 3 hafta gecikmişti ama bu gecikme benim için normalde. Hiç ihtimal vermiyordum ama pozitif çıktı. Yine de çok ümitlenmek istemedim.
Acile gittim, doktor kan testinden önce bir ultrasonla bakalım dedi, küçük de olsa kese göründüeve gelene kadar ağladım endişeyle karışık sevinçle. bhcg 1568 çıktı. Tüm bunlar perşembe günü oldu.
Bir sürü testi ardarda negatif gören, her gecikmeli adette hevesi kursağında kalan, Allah'ım artık olsun nolur diyen tüm arkadaşlarımı çook iyi anlıyorum. Stres bu işin baltasıymış ben onu anladım. Ertelemeye karar verdiğim ilk ay hamile kaldım, ne ilaç ne mudahale. Tüm kalbimle anne olmak isteyenlere dua ediyorum.
bhcg değeri 4-5 haftalık diyor. Ama en son adet 7 kasım olduğu için 7 haftalık hesaplanıyor. Genelde adetim bir kaç hafta gecikirdi. Hangisi dikkate alınmalı? Bu hafta bir doktora gideyim diyorum artık. Herhalde en sağlıklı bilgiyi doktor verecektir. Yine de fikirlerinizi merak ediyorum. :)
aynı böyle koca karınlı olmak hala hayal gibi geliyor sanki
Çok sevindim canım senin adına :) rahim içindeki kanama bende de mevcut yarın kontrole gideceğim inşallah kanama dağılmıştır. Ama ağrılarım geçti gibi. Doktor ilaç vermedi mi sana kanama için?Kızlaaar !!!!! Mutlu haberle döndüm. Bana olumsuz cümleler kuran doktora değil,başka bir doktora gittim.Vajinal ultrasonla bakıldı.Vee iç gebelik gayet net.Dış gebelik diye birşey söz konusu değil dedi.:))))))))))) Çok mutluyum.AMA kesenin yanında kanama gördü.2 hafta dikkatli ol,kahverengi akıntı olursa normal ama damla şeklinde kan olursa hemen gel,dedi.Bebek biraz zor tutunmuş,fazla zarar vermişİnşallah hayırlısıyla iki hafta kötü birşey olmaz.Hepimiz mutlu olalım.Hepimiz bebişlerimize kavuşalım.Sizleri çok sevdim yaa!Bana hemen cevap yazdınız,moral verdiniz.Hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım.Bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.
merhaba hayırlı olsun :)merhaba;
yaklaşık 10 gundur içim içime sığmıyor. son adet donemım kasım 21. düzenli ilişkiden sonra
22 aralıkta evde idrar testi yaptım negatif 5 gün sonra 26 aralıkta evlilik yıldonumumde arkadaşlarımın ısrarı ile yıne ıdrar testi yaptık. evde annemde vardı çekine çekine girdim banyoya yaptım çok puslu 2. çizgi çıktı . hemen hastaneye goturdu eşim.
180.01 değer çıktı
31 aralıkta yıne gittik midem çok ağrıyordu 1226 değerdeydim.
bugun doktora keseyi gormeye gıdıcez umarım sorun çıkmaz.
anne olucam inanılmaz bi duygu :)
sizce keseyi gorebilirmiyim? kalp atışlarını falan?
ilk gebeliğim pek birşey bilmiyorum
birde benim gibi deli gibi uyuyan varmı doktor düşük ihtimali olmasada haftada bir vurulcak iğne ve hap verdi. protestan mi ne o hap inanılmaz başımı döndürüyor sizinde aynı mi. tedbir amaçlı vermiş korkma diyo
Canım doktorum bana bu zamana kadar vajinal ultrasonografi ile baktı kese ilk öğrendiğim günden beridir görünüyor. Bugün kalp atışlarını da duduk :) Karından hiç bakmadı daha. Senle tarihlerimiz aynı olduğu için eminim senin de bebişinin kalbi atmaya başlamıştır :)sizce keseyi gorebilirmiyim? kalp atışlarını falan?
ilk gebeliğim pek birşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?