Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

Hcg 2140 olmasına rağmen kese görünmüyor.dış gebelikten şüpheleniyor doktorum.bugün alttan bakmalıyız dedi.ne yaoacağımı şaşırdım.çok korkuyorum.yardım edin ne olur

Kendini hiç üzme canım, kimi doktor göremiyor, kimi ultrason cihazı daha kaliteli olduğundan görülebiliyor vs, vs. Ama sonuçta daha çok erken, geç döllenme olabilir, kim bilir

Boş yere bebeğini de etkileme, Allahın izniyle bu sefer görürsün inşallah.
Benim de geçen hafta sadece kesem gözüktü, doktor basbaya bana boş gebelikten şüphelendiğini ima etti ve beni 1 hafta ne sıkıntılara soktu Allah bilir, ama işte çok şükür bebeğim benimle. Senin de öyle olacak inşallah. Yüce Rabbim hiç birimize dayanabileceğimizden fazla dert vermez, sen ona sığın ve lütfen boş yere kendini yıpratma canım.
İyi haberlerini bekliyorum

Merhaba bende 5 hafta + 1 günlük hamileyim doktorun bana ocak 7 de gelmemi söyledi USG için yani 9 gün var 6+3 oluyor ozamanda sizlerinki ne zaman USG de görüldü yazar misiniz lutfen.

Canım ben geçen hafta 5+6 da gittiğimde bebeğim gözükmedi, hatta doktorum boş gebelikten şüphelendiğini söyledi. Çünkü benim 1 düşük, 1 kimyasal gebeliğim var ve şu anda da ara ara kanamam oluyor.
Bana böyle düşündürünce baya endişelendirdi sağolsun ama dün başka bir doktora gittim 6+4 te bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama ultrasona göre 6+1 çıktı.

Yani tahminimce seninki de gittiğin zaman gözükecektir inşallah

Kızlaaar !!!!! Mutlu haberle döndüm. Bana olumsuz cümleler kuran doktora değil,başka bir doktora gittim.Vajinal ultrasonla bakıldı.Vee iç gebelik gayet net.Dış gebelik diye birşey söz konusu değil dedi.:))))))))))) Çok mutluyum.AMA kesenin yanında kanama gördü.2 hafta dikkatli ol,kahverengi akıntı olursa normal ama damla şeklinde kan olursa hemen gel,dedi.Bebek biraz zor tutunmuş,fazla zarar vermiş İnşallah hayırlısıyla iki hafta kötü birşey olmaz.Hepimiz mutlu olalım.Hepimiz bebişlerimize kavuşalım.Sizleri çok sevdim yaa!Bana hemen cevap yazdınız,moral verdiniz.Hepinizi çok öpüyorum canım arkadaşlarım.Bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim.

iyi akşamlar herkese dün doktora gittim 4+6 günlük hamileyim keseyi gördük ultrasondan kese gözüküyo bebek güzel yerleşmiş iyi durumda birbuçuk iki hafta sonra tekrar gel kalbini dinleyelim dedi testlerimi de yaptırdım herşeyim normalmiş çok şükür allah hayırlısını versin hepimize inşallah..

Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. Dikkat et kendine kanaman da düzelir yeter ki sen mutsuz olma

çok sevindim cnm bende 27 aralıkta evde test yaptım pozitif çıktı pazartesi doktora gittim kanda da pozitif çıktı ama kese görünmedi 11 inde gideceğim tekrar banada dua edin olur mu herşey normal olsun kötü bişe olmasın

Kendini hiç sıkma canım, daha çok erken gözükmemesi normal. Herşey çok iyi gidecek inşallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Stres yapıp kendini yorma sakın :) Güzel haberlerini bekliyorum.

Maşallah ne güzel haberr...Allah tamamına erdirir inşallah..
Doktor banada aynı şeyi söyledi ..Kan var dedi kesenin etrafında kahve akıntı gelirse korkma ama kanaman olursa gel dedi ...Şükür şimdilik herhangi birşeyim yok..Mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye çalışıyorum.Bende pzt tekrar gideceğim doktora inşallah güzel haberlerle dönerim Allahın izniyle....

merhaba arkadaşlar ben ayın 27 da gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı çok beklediğim ve istediğim bişey olduğu için inanamadım ertesi gün tekrar yaptım ondada çift çizgi çıktı ayın 30 dada doktora gittim ultrasona gönderdi keseyi göremediğini söledi bende varmı yok mu dedim oda şüpheli dedi ve kan testine gönderdi ordada beta hcg sonucu 1020 çıktı doktor gebelik yeni anca 2 haftalıktır dedi ondan göremedik dedi 2 hafta sonra tetrar gel dedi sağlık ocağındaki doktorumuzada gittik doktor hamile olmayabilirsin değerin düşük dedi benim içim içimi yiyo aceba dış gebelik olablirmi deneiyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdidden teşekkürler...

30 aralıkta test yaptım çift çizgi çıktı çok sevindim fakat bi yanım korku içinde anksiyete hastasıyım ve ilaç kullanıyorum 4ocakta doktora gidicem bakalım ne olacak dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

Merhaba hamiş annişko ; annişko diyecekler sana artık benimde 11 kasım son adt tarihim yakınız seninle ben doktora 1 hafta önce gittim keseyi gördük kalp atışlarını da duyduk, tahlilleri yaptırdık herşey yolunda, 2 hafta sonra gel dedi. haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum. İnşallah sorunsuz geçer hamileliğimiz. Ben şu anda gribim :2: doktoru aradım hiç bir ilaç kullanamazsın dedi. Sadece ağrı kesici alabilirmişim. çok kötüyüm çoookk. Neyse senin belirtilerin var mı? yani bulantı - kusma, baş dönmesi aşerme... kendinde bir değişiklik hissediyormusun?

Çok sevindim canım senin adına :) rahim içindeki kanama bende de mevcut yarın kontrole gideceğim inşallah kanama dağılmıştır. Ama ağrılarım geçti gibi. Doktor ilaç vermedi mi sana kanama için?

merhaba;
yaklaşık 10 gundur içim içime sığmıyor. son adet donemım kasım 21. düzenli ilişkiden sonra
22 aralıkta evde idrar testi yaptım negatif 5 gün sonra 26 aralıkta evlilik yıldonumumde arkadaşlarımın ısrarı ile yıne ıdrar testi yaptık. evde annemde vardı çekine çekine girdim banyoya yaptım çok puslu 2. çizgi çıktı . hemen hastaneye goturdu eşim.
180.01 değer çıktı
31 aralıkta yıne gittik midem çok ağrıyordu 1226 değerdeydim.
bugun doktora keseyi gormeye gıdıcez umarım sorun çıkmaz.

anne olucam inanılmaz bi duygu :)

merhaba hayırlı olsun :)

son adetim 27 kasimdi 27 aralıkta idrar testinde silik ikinci çizgi görünce kan testi verdim 97 çıktı 28 aralıkta bi daha istediler 242 çıktı son olarak 30 aralıkta verdim 867 çıktı doktor kese ve kalp atisi aynı anda gorelim diye 13 ocağa çağırdı gayet sağlıkli diyo fakat keseyi görmemek kafayı yedirtcek doktor kesinlikle dış gebelik degil diyo ama yinede korkuyom allah her isteyene hemen nasip eder inşallah

birde benim gibi deli gibi uyuyan varmı doktor düşük ihtimali olmasada haftada bir vurulcak iğne ve hap verdi. protestan mi ne o hap inanılmaz başımı döndürüyor sizinde aynı mi. tedbir amaçlı vermiş korkma diyo

sizce keseyi gorebilirmiyim? kalp atışlarını falan?
ilk gebeliğim pek birşey bilmiyorum

Canım kalp atışlarını düşük bir ihtimal duyabilirsin ama keseyi kesin görürsünüz Allah'ın izniyle

Kendini sıkma canım, değerlerin gayet iyi yükselmiş, doktoruna güven. Progestan ben de kullanıyorum ama düşük riskim var o yüzden ama bir zararı yok diye biliyorum. Uyku genelde oluyor normal ancak baş dönmesi ben de yapmadı ilaç, sen günde kaç tane içiyorsun, ben 3 tane alıyorum, 2 kere de iğnesini vuruldum

sizce keseyi gorebilirmiyim? kalp atışlarını falan?
ilk gebeliğim pek birşey bilmiyorum
Canım doktorum bana bu zamana kadar vajinal ultrasonografi ile baktı kese ilk öğrendiğim günden beridir görünüyor. Bugün kalp atışlarını da duduk :) Karından hiç bakmadı daha. Senle tarihlerimiz aynı olduğu için eminim senin de bebişinin kalbi atmaya başlamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…