Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

malesef gebeliğim dış gebelikmiş açık ameliyatla alındı 6 ay sonra nasip olursa tekrar deneyeceğiz kısmet olmadı (((

anlamadim baş dönmesini inan suan bile var elim ayağım tutmuyor yatağa geçtim herkez çin allah hayirlisini verir inşallah bi duysam bi görsem keseyi icimde bi korku var ya

Biliyorum kim ne derse desin görmeden insanın içi rahat etmiyor ama stres en büyük düşmanımız, o yüzden kendini üzme boş yere arkadaşım. Doktora gittiğinde de muhakkak baş dönmeni sor, ama herkesin bünyesi farklı tabii sonuçta sana böyle etki edebilir, kafana takma.

Merhaba arkadaşlar bende hamileyim ve çok değişik hissediyorum bu benim ilk hamileliğim sevinçten havalara mı uçmalıyım bilmiyorum ama korkuyorum, endişeleniyorum dönem dönem seviniyorum şaşkınım henüz çok küçüğüz 5 haftalık bulantılarım başladı. Hepsi benim için ilk olduğu için kendimi herşeye şaşırırken buluyorum. Bulantılarımın 2. günü ama oraya buraya istifra etme hissim var devamlı açıkçası korku ve şaşkınlık şu an seviçden daha baskın bende.. Umarım normaldir bu hisler...

anlamadim baş dönmesini inan suan bile var elim ayağım tutmuyor yatağa geçtim herkez çin allah hayirlisini verir inşallah bi duysam bi görsem keseyi icimde bi korku var ya

ben de kullanıyorum aynen baş dönmesi ve uyku hali. hemde ilacı adıktan 1 saat sonra başlıyor.

malesef gebeliğim dış gebelikmiş açık ameliyatla alındı 6 ay sonra nasip olursa tekrar deneyeceğiz kısmet olmadı (((

Kısmet canım belki hakkınızda hayırlı olmayacaktı şimdilik olmasada demekki daha zamanı var gene olur en kısa sürede hem bu süreçte dr bilgisi oldun diğer bilgiler olsun daha iyi araştırırsın vücudunu ideal kg na kavusturursun bir nevi hazırlık aşaması olur. En kısa sürede gene nasip olur inşallah.

27 aralıkta öğrendim bende hamile olduğumu çok mutluyum 27 ağustos muhtemel doğum yapma tarihim. ağustos ayı anneleri varmı aramızda

yaklaşık 1.5 sene doğum kontrol hapı kullandım. 10 aydır çocuk istiyorduk. her ay umutla bekliyordum. her ay test yapıyordum ve hep hüsran hep hüsran. aralık 30 için doktorumdan randevu almıştım artık. planıma göre adetim başlayıp bitecekti ve doktora gidecektim. yumurtlama takibi yaparız diye düşünüyordum. adetim 10 gün gecikmişti doktor randevum olduğunda ama ben şüphelenmedim. çünkü bir önceki ay da 10 gün gecikme yaşadım. test falan yapmadım. 30unda doktora gittik. durumumu anlattım. vajinal ultrasonla baktı ve ne görelim orda minicik bir kese. hamileydim.. aylar sonra istediğim şey gerçekleşmişti. dakikalarca ağladım. inanamadım hala inanamıyorum. inş kalp atışlarını da dinlersem inanıcam

Maşallah.İnşallah keseyi de görürsün.Valla bu işte anladığım şey, aceleci olup hemen evham yapmamak! Nasıl gebe kalıncaya kadar sabırlı olduysak, şimdi de sabra ihtiyacımız var. Herşey güzel olacak! Aklında, hayallerinde hep güzel düşünceler olsun!

Canım ben ilk gittiğimde değer 439'du.Doktor hamilesin dedi.Keseyi görmemiştik.3gün sonra değer 2144 çıktı. Hala kese yoktu.Dış gebelikten şüphelendi.Saatlerce gözyaşının ardından başka bir doktora gittim ve vajinal ultrasonu kabul ettim.Kese gayet net göründü. Veee ben 5.haftayı tamamladığını düşünürken, sadece 4hafta 2günlük olduğunu öğrendim. 5.haftayı doldurmadan normal ultraasonla görünmemesi çok normalmiş.YANİ TATLIM, hiiiiç canını sıkmıyorsun.Bebişin daha çoook küçük. Dış gebelik falan da yok.1020 değer hamile olduğunun ispatı.2hafta sonra yaklaşık 7-8mm büyüklüğünde keseciğini göreceksin.Gönlünü ferah tut!

Çok sevindim canım senin adına :) rahim içindeki kanama bende de mevcut yarın kontrole gideceğim inşallah kanama dağılmıştır. Ama ağrılarım geçti gibi. Doktor ilaç vermedi mi sana kanama için?

Hiçbir şey verilmiyormuş canım. Bizde sorduk eşimle, ilacı falan yok mu bunun, diye. Olmuyor, dedi.Bende de ağrı yok.Ben azalacagına inanıyorum. Çünkü, çok şükür alttan lekenme yok bende.İnşallah sende de yoktur.Lekelenme olmazsa korkmaya gerek yokmuş!

Canım, benim de son adet tarihim 27 kasım.Fakat adet döngüm 26 gün olduğu için 25'inde silik çizgiyi görmüştüm. Aklıma takılan 31 Aralıkta hcg 2144 çıktı.İkimizin arasında dağlar kadar fark var.Vajinal ultrasonda göründü kese, dış gebelik değil dedi.Ama değere o da anlam veremedi.Biraz fazla ama boşver, önemli olan kese dedi.Olumlu düşünmek istiyorum, gayret ediyorum ; ama farklı doktorlara gidip, hepsinden aynı şeyleri duymak istiyorum.Dış gebelik yok desinler! Herşey yolunda desinler ((( Yarın rahim içi kanama gidişatını görmek için aynı doktora gideceğim. Tekrar sorayım, dış gebelik şüphesi var mı yok mu! Hafta sonu da-inşallah herşey yolunda giderse-başka bir doktorun özel muayenehanesine gidip yoluma onunla devam edeceğim.Umarım 6 gün sonra da kalp atışını duyarız! Bir çoğumuz için çok sabra ihtiyacımız olan bir hafta olacak.Sonu selamet olur inşallah)))))

27 aralıkta öğrendim bende hamile olduğumu çok mutluyum 27 ağustos muhtemel doğum yapma tarihim. ağustos ayı anneleri varmı aramızda

Benim eylül görünüyor ama, ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.Yani % 99 Ağustosun 25 ile 30'u arasında doğum olur inşallah. Başak annesi olacağız

Ya bu mesaj çok duygu yüklü ya da ben fena halde hamileyim, okurken gözlerim doldu hattaa insanın sevincini paylaşanların olması müthiş bir şeyyy

Umarım aynı bu şekilde yolunda ve sorunsuz geçer tümmm hamileliğin ve sonrası. Fakat sen beni solladın :) sat 7 kasım ama geç yumurtladığım için tahmini doğum zamanı 30 ağustos olarak belirlendi yani şu an 7 haftalık. Geçen hafta doktora gittik, henüz kalp atışını duymadı. Bu hafta tekrar gidicez, testler de verdi. Umarım biz de duyarız kalp atışlarını ama bebeği gördük kesenin içinde

Grip olduğun için de çok üzüldüm (gerçi ben grip olduğum için bebekten haberim olmuştu ama :) ) kesinlikle hiç bir ilaç vermiyorlar. Astımsal bir öksürüğüm var, spreyimi kullanmadığım için habire tıkır tıkır öksürüyorum ama sen boool bool ıhlamur kaynat evde. ılıkken ballı ballı iç. tereyağlı pekmez de iyi geliyor ve bool su tüket. Bebeğinden güç al ve çabucak iyiles tamam mı annesi? :) Bak o sana kalp atışlarıyla eşlik ediyor

Kendimde ciddi değişiklil hissediyorum, daha 7 haftalık ama şu an sadece 2 pantolonumun içine girebiliyorum kilo aldım da bebeği mi bahane ediyorum dedim ama çevdemde çoğu insanın ilk aylarda karnı büyümüş. şimdiden 1.5 kilo aldım çok korkuyorum çok ama güzel bir sebebimiz var değil mi ayrıca çooook kötü mide ağrım var, yahu hiç mi geçmez; uykumdan mide ağrısıyla uyanıyorum. Ama zaten nazlı bir midem vardı şimdi de bahanesi oldu hamilelik. Annemin de hiç bulantısı filan olmaz sadece midesi ağrırmış, bir de arada saplanan bel ağrım oluyor. idare ediyoruz işte hamiş teyze :))) anladığım kadarıyla sende bunların hiç biri yok ve artist artist geziyorsun?? aman Allah esirgesin :)

Tüm annelerimize / adaylarımıza şifalar, kolaylıklar diliyorum. Mide ağrısına ve öksürüğe tavsiyeniz olursa çok sevinirim

doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3 kere doktor değiştim. istanbul özel pendik bölgeye gıdıyorum.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.

offf.. anlattıklarımla ılgılı düşünceleriniz nedir kızlar.

Benimde son adetim 16kasim.eger kese gorulduyse dis gebelik olamaz canim

Benimde son adetim 16kasim.eger kese gorulduyse dis gebelik olamaz canim

Sağol canım yaa! Doktor bile senin gibi net konuşmadı.'Hımmm, yok ya, görünmüyor dış gebelik'insan böyle açıklamadan ne kadar rahatlayabilir ki! Sayende ferahladım.Allah razı olsun

Gerçekten erkek demesi ilginçmiş! Benimki 8.haftada vajinal ultrasonla cinsiyeti söykleyebilirim demiştı ama 5.haftayı hiç duymadım canım.Kalp atışı için canını sıkma! Geç duyanlar olabiliyor.Doktoruna ısınamadıysan değiştir derim.Ben de 3.'üde kararımı verdim.Bu bizim için hayatımızın en önemli süreci.Mutlu olmalıyız ki bebişler de mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…