Sağol canım yaa! Doktor bile senin gibi net konuşmadı.'Hımmm, yok ya, görünmüyor dış gebelik'insan böyle açıklamadan ne kadar rahatlayabilir ki! Sayende ferahladım.Allah razı olsun
doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3 kere doktor değiştim. istanbul özel pendik bölgeye gıdıyorum.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.
offf.. anlattıklarımla ılgılı düşünceleriniz nedir kızlar.
ah bu gün doktora gidecek arkadaşlar daha dönmedi mi acaba?? Bebeğinin kalp atışlarını 6. Haftada görenler var mı? Ben daha doktora gitmedim 5+4 üm benim gibi olanlar var mı?? Doktora gitmeye korkuyorum. Ilk hamileliğimde, ilk gidişimiz 5. Hafta içindeydi sadece keseyi görmüştü 1 hafta sonra tekrar bakacağız ama ümitlenmeyin belkide duyamayız demişti. Bir hafta uyumadım yemedim içmedim hayatımın en kötü 1 haftasıydı. Sonra bebeğimizin kalp atışlarını görmüştük her şey yolunda gitti. şimdi çok şükür 5 yaşında bir oğlum var.
Bu yüzden şimdi 6.haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum. Ama böyle beklemekte çok zormuş.
ben yerinde olsam bu doktorla devam edemezdim herhalde, ben de doktor değiştirip duruyorum. Insanın içinin sineceği doktor bulması ne zormuş. Bir de burada okuyup beğenilen doktorları tercih ettim ama insanların kaynaşması ayrı birşey herhalde, o kadar övgüyle bahsedilen doktoru hiç ama hiç beğenmedim. Bakalım inşallah iyi bir doktor buluruz hepimiz.
doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.
tavsiye edeceğim kendi doktorum o kadar içten sıcak biri ki iyiki varsınız.mine gül hatipoğlu
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,benimde son adetim 15 kasım geçen hafta perşembe doktora gittim 6+2 haftalık dedi :)Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin bizlerede sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.bir ömür sağlıklı olsun herkesin evlatları inşaAllah...
27 aralıkta öğrendim bende hamile olduğumu çok mutluyum 27 ağustos muhtemel doğum yapma tarihim. ağustos ayı anneleri varmı aramızda
Arkadaşlar merhaba..aranızda benim gibi olan varmı acaba..
26 aralıkta kan tahlili sonucu 2420 hamile olduğumu öğrendim. 29 aralık da doktora gittik keseyi gördük..dün tekrar çağırdı testleri yapalım die dün yine gittim kesenin normal şekilde büyüdüğünü 5+6 günlük hamile olduğumu ama bebeğin henüz küçük olduğu için görünmediğini söyledi doktorum. cmt günü tekrar çağırdı..sizin bebişler kaç haftalıkken göründü...cevaplarsanız sevinirim..bu arada halsizlik mide bulantıları ve iştahsızlık tüm hızıyla devam ediyor...
arkadaşlar beta hcg değerlerim 2 günde 2 kattan fazla artıyor ama dr lar keseyi görene kadar dış gebelik olabilir diyor korkutuyorlar :S dış gebeliğin herhangi bi ayırt edici özelliği varmı biliomusunuz yoksa kese görünene kadar bu risk heep var mı
Merhaba kızlar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Salı günü keseye bakılcak. İlk belirtim uyku, gaz ve ağzımda iğrenç bir tattı. Hatta ağzımda ki tat üç haftadır var diyebilirim. Dudaklarım yara oldu bi de. Bulantım yok henüz. Sürekli uyku modundayım. Bir de gaz sorunuakşamüstünden sonra özellikle. Folik asit takviyesi hakkındaki düşüncelerinizi de çok merak ediyorum...
Arkadaşlar merhaba..aranızda benim gibi olan varmı acaba..
26 aralıkta kan tahlili sonucu 2420 hamile olduğumu öğrendim. 29 aralık da doktora gittik keseyi gördük..dün tekrar çağırdı testleri yapalım die dün yine gittim kesenin normal şekilde büyüdüğünü 5+6 günlük hamile olduğumu ama bebeğin henüz küçük olduğu için görünmediğini söyledi doktorum. cmt günü tekrar çağırdı..sizin bebişler kaç haftalıkken göründü...cevaplarsanız sevinirim..bu arada halsizlik mide bulantıları ve iştahsızlık tüm hızıyla devam ediyor...
merhaba.. benimde 26 aralıkta 180di değerim. biz gecen hafta cuma keseyi gorduk. ayın 13unde kap atıı için gel dedi..
benım son adetım 21 kasımdı. doktor ısrarla 28 dıyor.
ben 1 3 5 7 de hasmıle kaldım dıyorum doktor 13unde kalmışsın dıyor. yanı kısacası farklılıklar olabılıyor. biraz bekle tatlım
Canım benim Allah bütün hamilelikleri sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. İlk hamileliğimde folik asit almamıştım. Allahın izniyle nurtopu gibi oğlum oldu. İnşallah uzun ve sağlıklı bir ömrü olur. Almadıysan hamileliğini öğrenir öğrenmez senin 400mg değil de 800mg alman gerekiyor açığı kapatman için. Hamilelerin kullandığı özel vitaminler var. İsim vermek istemedim illaki doktor yönlendirmesi en güzelidir diye. Hayırlı günler dilerim.
yok canım hazirandan beri içiyordum zaten. haziranda kimyasal gebelik yaşadığımda doktor söylemişti. nolur nolmaz diye içiyorum ama bir bardak portakal suyu bazı besinlerle günlük 600 mg folik asit alınabiliyor. doktorumla konuştum suratı düşerek sen bilirsin dedi. ben de cesaret edemedim bırakmaya. hala içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?