Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

kızlar merhaba;
3 ay önce hamile olduğumu öğrendim değerim 210 çıktı iki gün sonra 80 e düştü.cumartesi günü tahlil yaptırdım 28 çıktı bugün 59,5 sizce çok mu düşük değer.yoksa yine midüşükolacak

Evet içimiz başka türlü rahatlamayacak eşim burada olsa çarşamba perşembe koşa koşa gideceğim ama babamızda bu mutluluğu tatsın istiyorum tabi inşallah bebeşimiz vardır ve sağlıklıdır... Allahım 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum İnşallah sonu iyi olur bu bekleyişimizin sizin değerler nasıldı? 11 aralıkta 50.07
15 aralıkta 460.58 nasıl gidiyoruz sizce ??

yani açıkçası benim değerler derken ben öncelikle evde idrar testi yapmıştım ertesi günü kan testi yaptırdım ve benim değerim 19960.00 çıktı bu sonuca görede 4 yada 5 haftalık olduğunu sölediler cnm

merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim 12 günlük bir bebeğim var inşallah bir aksilik çıkmaz.ne olur dua edin.hepimizin bebeği hayırlı olsun.allahım bebek isteyen herkese nasip etsin

merhaba öncelikle hayırlı olsun kan tahlılı yaptıysan değer kaç çıktı benimkisi 205 çıktı ama kaç haftalık olduğunu söylemedi daha ??

Aynen bende iste ondan dolayı baktırmak istiyorum hemen.dıs gebelik falan olmasın allah korusunda hic degilse icimiz rahatlar dogru soyluyorsunuz.sizin son adet tarihiniz nedir?benim 13 kasımdı.cuma gunu aralık 13du gittim dr a.431 cıktı.bu hafta gitsem alttan baksa gozukurmu acaba kisiden kisiye degisen biseymiki

Son düzenleme:

2 kasımdı cnm son tarihim değişebilir tabi bazıları kalp atışı 6,5 -7 haftadan önce duyulmaz diyor mesela bilemiyorum ben de o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Son düzenleme:

Canim hcg degerinin 2 gun arayla 2 katina cikmasi gerekiyor. Hatta ben ilk tahlil yaptirdigimda 114 tu doktorum 2 gun sonra 160 a cikarsa normal demektir demisti. 2 gun sonra degerim 232 ye cikti cok sukur. Oyuzden bence normal degerin canini sikma. Yalniz daha cok kucucukmus bebisin rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

bende bugün doktora gittim keseyi göremdık daha çok küçük o yüzdendir dedii .. iki gün önce değerim 363.27 bugün yaptırdık 747.2 doktor iyi dedi ama ben çok korktum neden kese gözükmedi kiii cuma günü tekrar gidicem bakalım lütfen dua edin benim içinn ...keseyide göreyim kalp atışlarınıda duyayım bebeğimm :)

Adet gününü beklerken de hiç geçmiyor zaman.
Merakla bekliyorum 27 aralığı.

Kizlar 13.12.13 adetim omasi gerekiyordu gecikti ve gecikmesinin 2. Gunu test yaptim negatif cikti hala olmadi adetim hamilemiyim sizce "

Insallah canim cok istiyorum bir yandanda dogumdan korkuyorum allah isteyen herkese nasip etsin allah nasip etmiyecegi bir seye el actirtmazmis hadi insallah

doğumdan korkacak bişi yok bende korkmuştum sezeryan oldum normal doğum sancısınıda yaşadım 1 gün boyunca o gece sezeryana alındım rahat bişi merak etme bi gözlerini yumuyosun bi açıyosun bebişin yanında

Ben dün akşam test yaparak öğrendim çift çizgi çıktı.. 5 gün geçikmişti günüm. Hiç planımızda yoktu :) daha 1.5 aylık evliyiz. Korunduk birde şoktayımmm.. İnanın böyle saf gibi bişey oldum. Kimseye söylemedim. Şimdi şu sersemliğimi atıyım yazarım ara ara. Hala inanamıyorum acaba dış gebelik yada başka birşey olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…