ayyyyy cok sevındım hayırlı olsun.sen yumurtlama gunlerını takıp ederekmı hamıle kaldın peki.allah tamamına erdırsın canımm cok sevındım
anladım cnm Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah benim üstten baktı dr görünmeyince alttan baktı yani öle acı falan veren sorun yapacak bir şekilde olan bir uygulama değil en önemlisi dış gebelik falan olmaması için bakılması çokta mantıklı açıkcası tutuntuğu yeri falan netçe gördüm ve kalp atışlarınıda duydum inan içim çok rahatladı birde yanılmıyorsam 2 aylık falan olana kadar dr alttan bakıyormuş zaten
Evet içimiz başka türlü rahatlamayacak eşim burada olsa çarşamba perşembe koşa koşa gideceğim ama babamızda bu mutluluğu tatsın istiyorum tabi inşallah bebeşimiz vardır ve sağlıklıdır... Allahım 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum İnşallah sonu iyi olur bu bekleyişimizin sizin değerler nasıldı? 11 aralıkta 50.07
15 aralıkta 460.58 nasıl gidiyoruz sizce ??
merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim 12 günlük bir bebeğim var inşallah bir aksilik çıkmaz.ne olur dua edin.hepimizin bebeği hayırlı olsun.allahım bebek isteyen herkese nasip etsin
merhaba öncelikle hayırlı olsun kan tahlılı yaptıysan değer kaç çıktı benimkisi 205 çıktı ama kaç haftalık olduğunu söylemedi daha ??
doktorunuza danışın bence.eger aradan 2 gun falan gectiyse tekrar gidin kan testi yaptırın o degeriniz yukselecektir
anladım cnm Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah benim üstten baktı dr görünmeyince alttan baktı yani öle acı falan veren sorun yapacak bir şekilde olan bir uygulama değil en önemlisi dış gebelik falan olmaması için bakılması çokta mantıklı açıkcası tutuntuğu yeri falan netçe gördüm ve kalp atışlarınıda duydum inan içim çok rahatladı birde yanılmıyorsam 2 aylık falan olana kadar dr alttan bakıyormuş zaten
Aynen bende iste ondan dolayı baktırmak istiyorum hemen.dıs gebelik falan olmasın allah korusunda hic degilse icimiz rahatlar dogru soyluyorsunuz.sizin son adet tarihiniz nedir?benim 13 kasımdı.cuma gunu aralık 13du gittim dr a.431 cıktı.bu hafta gitsem alttan baksa gozukurmu acaba kisiden kisiye degisen biseymiki
merhaba inş. en kısa zamanda Rabbim hamile kalmanı nasip eder inş. hayırlısıyla
kızlar merhaba;
3 ay önce hamile olduğumu öğrendim değerim 210 çıktı iki gün sonra 80 e düştü.cumartesi günü tahlil yaptırdım 28 çıktı bugün 59,5 sizce çok mu düşük değer.yoksa yine midüşükolacak
Kizlar 13.12.13 adetim omasi gerekiyordu gecikti ve gecikmesinin 2. Gunu test yaptim negatif cikti hala olmadi adetim hamilemiyim sizce "
kanda baktırsaydın canım :) inş hamilesindirr .
Insallah canim cok istiyorum bir yandanda dogumdan korkuyorum allah isteyen herkese nasip etsin allah nasip etmiyecegi bir seye el actirtmazmis hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?