Ben dün akşam test yaparak öğrendim çift çizgi çıktı.. 5 gün geçikmişti günüm. Hiç planımızda yoktu :) daha 1.5 aylık evliyiz. Korunduk birde şoktayımmm.. İnanın böyle saf gibi bişey oldum. Kimseye söylemedim. Şimdi şu sersemliğimi atıyım yazarım ara ara. Hala inanamıyorum acaba dış gebelik yada başka birşey olabilirmi.
bizde korunuyoduk tekkerede oldu valla bebek güzel bişi benim evlendikten 2 yıl sonra oldu ama keşke evlenir evlenmez yapsaymışım diyorum
Sonunda burdayım :) Bende hamile kalsamda kadınlar kulübünde takip etsem diyordum.
Allaha sukur ki nasip oldu.6.ayda oldu.Olmuyor diye korkmaya baslamıstık ki birden oluverdi :)
Allah herkesin bebegine saglıklı sıhhatli kavusmayı nasip etin
adet günümden 2 gün önce hcg 36.9
adet günümde 152 yani 2 günde 4 kat artmıs sizlerin nasıldı
Saol canım ama elimde değil normal olsun istiyorum ama öyle basında birsürü Dr falan panik stres daha test yapmadım bekliyorum bu ay çıksın kana gidicem bu arada kan aldırmaktan da korkarım Dr fobim var benim anlayacağındoğumdan korkacak bişi yok bende korkmuştum sezeryan oldum normal doğum sancısınıda yaşadım 1 gün boyunca o gece sezeryana alındım rahat bişi merak etme bi gözlerini yumuyosun bi açıyosun bebişin yanında
adet günümden 2 gün önce hcg 36.9
adet günümde 152 yani 2 günde 4 kat artmıs sizlerin nasıldı
acilde veya sağlık ocaklarında kan testi yapılıyo neden bekliyosun ki
öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun... Hamiş olmayanlarında en kısa zamanda bu duyguyu tatmaları için dua ediyorum. Bende 3 senenin sonunda çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bugün 4+5 kahverengi akıntı geldi çok az dr. gittim ilk muayenem... çok küçük olduğu için keseyi göremedi. alttan baksam görürüm ama gerek yok dedi. folikasit birde progestan verdi... kafam çok karıştı yaa... daha hamileliğimi kimseye söyleyemeden birde şu kahverengi akıntı canımı çok sıktı... kahverengi akıntısı olan varmı??
ilk tüp bebek denemem bugün hamile olduğumu öğrendim 1,5 yıl bekledim rabbim dileyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
Merhabalar,
Bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum. Sadece hamilelik konusunda değil her ne konu olursa olsun internetten bir şeyi araştırıyorsam, öncelikle bu siteyi ve sizlerin paylaşımlarınızı okuyorum. Bugün ilk defa yazıyorum. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim :) ilk hamileliğim olacak çok heyecanlıyım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...
gage2211 senin kaç haftalık? kese kaç haftalıkken görülür? ben de cumartesi doktora gideceğim acaba biz de keseyi görür müyüz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?