Aralık 2013 'te Hamile olduğunu ögrenenler :)) neler yaptınız anlatın bizede dimi:)

bizde korunuyoduk tekkerede oldu valla bebek güzel bişi benim evlendikten 2 yıl sonra oldu ama keşke evlenir evlenmez yapsaymışım diyorum

bizde korunuyoduk tekkerede oldu valla bebek güzel bişi benim evlendikten 2 yıl sonra oldu ama keşke evlenir evlenmez yapsaymışım diyorum

2. evliliğim bu , ilkinden bir evladım var. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Herşeyden önce sağlık diliyorum.
Yani 2-3 yıl hiç düşünmüyorduk. Toparlanmamız lazımdı yeni kurduk düzenimizi
Birde ben korkuyorum, çocuk büyük sorumluluk. henüz hazır değildim. Anlayacağınız biraz yorgunum
evlendim azcık birbirimize zaman ayıralım derken böyle oldu. Birde evladımı ben büyüttüm onuda 19 yaşımda doğurdum.
Ben birazda kendimi bilmek yaşamak istemiştim derken hesapta olmayan bir durum gelişti. Hayırlısı Allah büyük ,kafam karışık

Aslında daha keseyi görmeden heveslenmek istemiyorum ama insanın elinde değilmiş. Aranıza yeni katıldım ama belki birkaç kişiye umut olurum diye başımdan geçenleri anlatmak istedim. 1,5 yıllık evliyim, aslında bebek istememize rağmen 1 yıl daha beklemeye karar vermiştik eşimle. Ancak adet dışı kanama nedeniyle dr a gittiğimde, yumurtalık rezervimin az olduğunu yaşımla birlikte daha da azalmadan bebek yapmam gerektiğini öğrendim. Gayet bilindik bir hastanenin dr olan dr um tüp bebekle yeni ilgilenmeye başladığını ve hocasına beni göstermek istediğini söyledi. Tabi o hastanenin yine çok bilindik dr u bana "max 3 ay dene yoksa sana aşılama olmaz direkt tüp bebek yapmalıyız" dedi. İnanın o dönem berbattı. Sonra eş dost vasıtasıyla başka dr a gittim. bu arada 1 sğan kürü ve 1 de incir kürü uyguladım(saraçoğlu) Son gittiğim dr bana 3 ayın çok az olduğunu en az 6 ay kendim denemem gerektiğini ve hemen tüp bebeğe yönelmenin doğru olmadığını söyledi. Gerekirse takip ederiz o da olmazsa ilaçlarla denersin dedi. Kullandığım kürlerden mi, dr un beni rahatlatması mı nedenini bilmiyorum ama 13 aralıkta kan testim 176 çıktı. dün dr u aradım tekrar bhcg testi yaptır değerine söyle ona göre muayene gününü tespit edelim dedi. 780 çıktığını söyledim perşembe çağırdı.

Kızlar herşeyden önce dr a güvenmek gerekiyor bence. Adam istese beni dün de çağırıp kendi çalıştığı hastahanede test yaptırtabilirdi. sonra yine perşembe için gün söylerdi. Darısı tüm isteyenlerin başına inş

hepimizin bebeği hayırlı olsun canım. kaç haftalık seninki?

adet günümden 2 gün önce hcg 36.9
adet günümde 152 yani 2 günde 4 kat artmıs sizlerin nasıldı

Öncelikle hayırlı olsun diyelim :) benimde ilinde hcg 15, ertesi gün 29.01 bir hafta sonrası da 1285 çıktı :) bu hafta yine gidicez doktorumuza :) artışın gayet iyi senin.

Saol canım ama elimde değil normal olsun istiyorum ama öyle basında birsürü Dr falan panik stres daha test yapmadım bekliyorum bu ay çıksın kana gidicem bu arada kan aldırmaktan da korkarım Dr fobim var benim anlayacağın

adet günümden 2 gün önce hcg 36.9
adet günümde 152 yani 2 günde 4 kat artmıs sizlerin nasıldı

Değerlerin gayet iyi , her gün 1,5-2 katı kadar arttığını okudum birçok makalede. Ben de yarın muayene için gidiyorum dr a bakalım tekrar kan testi isteyecek mi bilmiyorum. Yaptırırsam söylerim sonucunu.

acilde veya sağlık ocaklarında kan testi yapılıyo neden bekliyosun ki

doktora gittim bugun hem idrar da hem kanda pozitif cikti hamile olarak gorunuyorum. ultrasonda ise herhangi birsey gorunmedi. doktora gore ya duzensiz addetten dolayi gec dollenme yada sagliksiz bir gebelik geciriyorum. cunku SAT 16 Ekim , benim adet olmam gerek tarih 22 kasim civari ama suan Bhcg degerlerim 2 haftalik gibi gorunuyor. doktora gore 7-9 haftalik olmasi gerekiyordu. Aralik 10 da idrar testi yaptrimistim negatif cikmisti..yani gec dollenme mi yoksa gebelik sagliksiz mi cuma gunu ogrenecegim. cok ilginc bir durum.

canım bendede beklenen regl tarihimin ertesi gününden beri 7 gündür geliyor doktora gittim endişe edilecek bişi yok dedi bende sildim kafamdan bide bol su içiyorum azaldı artık kafaya takınca psikolojik olarak sanki daha çok geliyor çoğalıyor akıntı bikaç gündür sildim kafamdan bol suda alıyorum damla damla geliyor 4+3 hamileliğim

işte yine hamileyim ve çok mutluyum Allah dileyen herkese nasip etsin.2.melek geliyor yuvama huzurla sağlıkla mutlulukla gel bebeğim :) HARİKA BİR DUYGU KİMSE İLE PAYLAŞAMADIM DAHA :) ÇIĞLIK ATMAK İSTİYORUM....

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum. Sadece hamilelik konusunda değil her ne konu olursa olsun internetten bir şeyi araştırıyorsam, öncelikle bu siteyi ve sizlerin paylaşımlarınızı okuyorum. Bugün ilk defa yazıyorum. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim :) ilk hamileliğim olacak çok heyecanlıyım. Hepimize hayırlı uğurlu olsun...

ilk tüp bebek denemem bugün hamile olduğumu öğrendim 1,5 yıl bekledim rabbim dileyen herkese nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn

tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin bende yarın keseyi görmeye gidicem inş bir problemm olmaz dualarınızı eksik etmeyin allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..

Merhaba Henüz çok yeni hamişim. 11.11.2013 son bat tarihim. Yine 11.12.2013 tarihinde idrar testi yaptım (sabah erkenden) çift çizgiyi gördüm dünyalar benim oldu silikte olsa işte oradaydı İKİ ÇİZGİ gözümün içine bakıyordu. Biraz silikti ertesi gün tekrar yaptım bu sefer kontrol çizgisi gibi kop koyuydu. Daha ne olsun hamişim hamişim.... bugün 5+3 üm ve sadece idrar testinde çift çizgiyi gördüm 6. haftayı doldurmayı bekliyorum ondan sonra doktora gideceğim. Hem çok heyecanlıyım hemde çooook korkuyorum. Ya bir sorun çıkarsa diye. Yarın doktora gidecek arkadaşlar olduğunu okudum lütfen merakta bırakmayın beni ve yazın. Şimdiden hepinizin bebişleri hayırlı olsun. İnşallah salıklı sıhhatli hepimiz kucağımıza alabiliriz.:124:

gage2211 senin kaç haftalık? kese kaç haftalıkken görülür? ben de cumartesi doktora gideceğim acaba biz de keseyi görür müyüz ki

2,5 senelik evliyim bu ay ilk defa denemiştik ve şaka gibi hemen hamile kaldım şoklardayım ama içimde bir yandan kıpır kıpır
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Adetim 17 aralıkta olmalıydı ben 1 gün gecikince idrar testi yaptım çok silik çıktı akşam acilden kan testi yaptırdık beta-hgc 178 çıktı.şu an için hamile görünüyorum ama tabiki keseyi görmeden doktorlar kesin demiyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

gage2211 senin kaç haftalık? kese kaç haftalıkken görülür? ben de cumartesi doktora gideceğim acaba biz de keseyi görür müyüz ki

Benim hesabima gore 5 haftalik bakalim kese gozukucek mi yarinn cok yetde ojudum bazilarin 6 haftalik bazilarinin 5 haftlalikken gozukuyo ins yarin gosterir kendini yaramazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…