- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Güzel haberlerini bekliyoruz29 kasim transfer oldum, 11 aralik test gunum.
Merhaba canım benim 2 embriyo 4. Gün 01 Aralık transfer , 13 aralıkta test29 kasim transfer oldum, 11 aralik test gunum.
Rabbim bu sefer nasip etsin inşMerhaba canım benim 2 embriyo 4. Gün 01 Aralık transfer , 13 aralıkta test
Bana kabızlık için dupalach verdiler. Ikınmamak gerekiyor. Ama şu konuda iciniz rahat olsun. Bebek tutunmasa bile adetinizle beraber gidiyor yani böyle gözle görmüyosunuz doktorunuza danısın ve ıkınmayınKizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorularSizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?
Benmde kalcam taş inşaAllah sağlıcakla alırız kucağımıza hepimizde evlatlarımızıIgne bende akne yapti, tas oldu kalcam resmen kizardi falan ilk transferimde. Atesimde oluyordu. Doktor 2ci denememde kullanma dedi, bunyen kabul etmiyor dedi riske atmayalim yara filan olusur diye. Ya tutmazsa dedim, 3 5%le bisey olmaz dedi. Fitil kullaniyorum okadar.
Benim transfer günüm senin test günün29 kasim transfer oldum, 11 aralik test gunum.
Amin canımRabbim bu sefer nasip etsin inşEvlat sahibi olmak isteyen hicbir kadinin kucağı boş kalmasın
Simdilik bi degisiklik yok. Transfer oncesi nasılsam aynıyım. Zorlama kendini niye ayakta kaldınagustos72 cnm ne durumdasın?.ilk iki gün embriyonun tutunması icin çok önemliymis.embriyolog bol bol dinlen dedi.biraz ayakta kaldım,kasığıma ağrı girdi.
Benim transferim ertelendi canım çünkü baskın yumurtam yok bu ay. Önümüzdeki ay inşallahMatmazella canım günaydın ne durumdasın doktora gittin mi transfer tarihi belli oldu mu?
Hayırlı olsun cnm güzel haberler alalım hepimizKızlar bende transfer oldum transferden sonra wc girmedim dönüştede çok sıkıştım tutmaya çalıştım birde bende hiç belirti yok 1 Aralık'ta transfer oldum bu ilk transferim.
Evet o vardı bende çok gaz oldu . Benim tek yumurta olmuştu korkuyorum o yüzden merkezden hiç memnun değildim şuan kafam çok karıştırmak istemiyorum.Hayırlı olsun cnm güzel haberler alalım hepimizBen de 2 aralıkta transferim oldu bende de karnım sürekli gurulduyor anlamadım
5 yaşında bir oğlum var.evde olunca iş güç yapmadan duramiyorum diye sabah eşim işe gecerken annemlere birakti biziSimdilik bi degisiklik yok. Transfer oncesi nasılsam aynıyım. Zorlama kendini niye ayakta kaldın
Esin izin alabiliyosa alsin cocukla ilgilensin. Annenin yanında durmanda riskli5 yaşında bir oğlum var.evde olunca iş güç yapmadan duramiyorum diye sabah eşim işe gecerken annemlere birakti bizişansa bak annem grip olmuş birkac gün kalirim diyordum,ne yapsam aksam eve mi gecsem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?