Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar bende 1 aralıkta transfer oldum benim maalesef 2. Ve son denemem yaştan ötürü o yüzden biraz fazla endişeliyim . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Kizlar bi sey daha sorucam, sorularim bitmiyo. Transfer gunu kabizligim vardi, transfer oldum eve geldim yattim biraz. Afedersiniz sonra tualetim geldi, pedimde ip gibi kahve rengi gi akinti tirnak ucu kadar. (bunu ilk transferimin 6. gunu gormustum, yerlesme kanamasi gibi kabul etmistim.) Simdi transfer gunu gelmesi acaba embriyon kabizligim yuzunden geri dusmusmudur diye kafamda deli sorular Sizce ola bilirmi boyle bi sey, ilk gun geri duse bilirmi?

Bana kabızlık için dupalach verdiler. Ikınmamak gerekiyor. Ama şu konuda iciniz rahat olsun. Bebek tutunmasa bile adetinizle beraber gidiyor yani böyle gözle görmüyosunuz doktorunuza danısın ve ıkınmayın

Benmde kalcam taş inşaAllah sağlıcakla alırız kucağımıza hepimizde evlatlarımızı

Merhabalar, Aralık transferlerine benide ekleyebilirsiniz bugün transfer öncesi son kontrolüm vardi. Rahim kalınlığı 9mm olmuş rahmin durumu da iyiymiş. Yarın itibariyle sabah 2 akşam 2 estrofem, sabah 1 akşam 1 monodoks ve duphaston, gunde 1 prednol, coraspin ve folikasit, gunde 3 defa progestan vajinal ve son olarak 5 gunde 1 proluton depot iğne kullanmaya baslayacagim 9 Aralık Perşembe de çift embriyo transferim olacak insallah

agustos72 cnm ne durumdasın?.ilk iki gün embriyonun tutunması icin çok önemliymis.embriyolog bol bol dinlen dedi.biraz ayakta kaldım,kasığıma ağrı girdi.

Kızlar bende transfer oldum transferden sonra wc girmedim dönüştede çok sıkıştım tutmaya çalıştım birde bende hiç belirti yok 1 Aralık'ta transfer oldum bu ilk transferim.

Kızlar bende transfer oldum transferden sonra wc girmedim dönüştede çok sıkıştım tutmaya çalıştım birde bende hiç belirti yok 1 Aralık'ta transfer oldum bu ilk transferim.
Hayırlı olsun cnm güzel haberler alalım hepimiz Ben de 2 aralıkta transferim oldu bende de karnım sürekli gurulduyor anlamadım

Hayırlı olsun cnm güzel haberler alalım hepimiz Ben de 2 aralıkta transferim oldu bende de karnım sürekli gurulduyor anlamadım
Evet o vardı bende çok gaz oldu . Benim tek yumurta olmuştu korkuyorum o yüzden merkezden hiç memnun değildim şuan kafam çok karıştırmak istemiyorum.

Simdilik bi degisiklik yok. Transfer oncesi nasılsam aynıyım. Zorlama kendini niye ayakta kaldın
5 yaşında bir oğlum var.evde olunca iş güç yapmadan duramiyorum diye sabah eşim işe gecerken annemlere birakti bizişansa bak annem grip olmuşbirkac gün kalirim diyordum,ne yapsam aksam eve mi gecsem acaba?

5 yaşında bir oğlum var.evde olunca iş güç yapmadan duramiyorum diye sabah eşim işe gecerken annemlere birakti bizişansa bak annem grip olmuşbirkac gün kalirim diyordum,ne yapsam aksam eve mi gecsem acaba?
Esin izin alabiliyosa alsin cocukla ilgilensin. Annenin yanında durmanda riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…