Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar merhaba nasılsınız ben 01 aralıkta transfer oldum bugün hiç bir belirti yok sanki hiç transfer olmamış gibiyim sizler nasılsınız ilk 2 gün az pembe kahve leke geldi tedirginim
Canım bendede hiç yok 2 aralıkta oldum ilk gün vardı adet olucak gibi ama şimdi yok belki tutunma lekesidir benden oda gelmedi

İlaç içmeden gınaaaa geldi günde 10 hap içiyorum iğne fitil ayy o kadar sıkıldımki

Canım bendede hiç yok 2 aralıkta oldum ilk gün vardı adet olucak gibi ama şimdi yok belki tutunma lekesidir benden oda gelmedi
Okuduğuma göre Tutunma İçin çok erken lekeler , ilk transferimi 28 ekimde yapmıştım onda da belirti yoktu hayırlısı diyeyim ama kendime engel olamıyorum başka şansım yok sanırım ondan bu kadar stres yapıyorum

İnşallah hayırlısı olur diyelim belirtisi olmayan birçok gebe var içimizi ferah tutalım

Beni ilaclar etkilemedi.Kullandığım ilaç transfer öncesi ve sonrası aynı estrofem,folikasit ve lutunis fitil.

Kızlar benim 29 kasımda OPU oldu. 3 gün sonraya muayeneye çağırdı . Güzel bir problem yok dedi . 6 gün sonra adet gördüm. 3 gün sonraya muayene istedi tekrar .benim ki 3.gün embriyo donduruldu . Acaba şimdi ki muayenede ne der o kadar heyecanlıyım ki bakalım transferinde zmn yapar

Beni ilaclar etkilemedi.Kullandığım ilaç transfer öncesi ve sonrası aynı estrofem,folikasit ve lutunis fitil.
Diğer 2 transfer bende bukadar kötü olmadım hiç bunda ek olarak duphaston verdi bilmiyorumki bu zıkkım mi bukadar kötü yapti beni son 4 günüm kaldı transfere ama böyle nasıl geçecek bilmiyorum

İlaçlar adet öncesi ağrılara neden oluyor diyorlar belki de öyle bir durumdur
Umarım öyledir benim ilk transferim pozitif sonuçlanmıştı onda böyle bir şey yaşamamıştım. Bel ağrısı ve lekelenme yaşamıştım. Sonra düşük oldu malesef. İkinci transferim negatif sonuçlanmıştı onda tam da bu belirtileri yaşamıştım. O yüzden korku sardı içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…