- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.069
- 133
- 30
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Canım bendede hiç yok 2 aralıkta oldum ilk gün vardı adet olucak gibi ama şimdi yok belki tutunma lekesidir benden oda gelmediKızlar merhaba nasılsınız ben 01 aralıkta transfer oldum bugün hiç bir belirti yoksanki hiç transfer olmamış gibiyim sizler nasılsınız ilk 2 gün az pembe kahve leke geldi tedirginim
İlaç içmeden gınaaaa geldi günde 10 hap içiyorum iğne fitil ayy o kadar sıkıldımkiKızlar iyi akşamlar, bugün itibariyle sabah akşam olmak üzere gunde 5 ilaç kullanıyorum. Mal etti ilaçlar beni kafam dönüyor midem bulanıyor feleğimi şaşırttı resmentransfere son 4 günüm kaldı Allah yardim etsin nasıl geçecek bu şekilde hiç bilmiyorum sizler bukadar ilaçla sağlam durabiliyormusunuz varmi sizdede bu gibi olumsuz etkiler?
Okuduğuma göre Tutunma İçin çok erken lekelerCanım bendede hiç yok 2 aralıkta oldum ilk gün vardı adet olucak gibi ama şimdi yok belki tutunma lekesidir benden oda gelmedi
İnşallah hayırlısı olur diyelim belirtisi olmayan birçok gebe var içimizi ferah tutalımOkuduğuma göre Tutunma İçin çok erken lekeler, ilk transferimi 28 ekimde yapmıştım onda da belirti yoktu hayırlısı diyeyim ama kendime engel olamıyorum başka şansım yok sanırım ondan bu kadar stres yapıyorum
Beni ilaclar etkilemedi.Kullandığım ilaç transfer öncesi ve sonrası aynı estrofem,folikasit ve lutunis fitil.Kızlar iyi akşamlar, bugün itibariyle sabah akşam olmak üzere gunde 5 ilaç kullanıyorum. Mal etti ilaçlar beni kafam dönüyor midem bulanıyor feleğimi şaşırttı resmentransfere son 4 günüm kaldı Allah yardim etsin nasıl geçecek bu şekilde hiç bilmiyorum sizler bukadar ilaçla sağlam durabiliyormusunuz varmi sizdede bu gibi olumsuz etkiler?
3.gün embriyosuna 12 sonraya test veriyorlar.hastaneden hastaneye degisiklik gösteriyor demek.iki transfer daha cabuk belli oluyor kan ve idrarda.Benimde 5. Gün 2 adet
Sağol canım inşallah hepimizeİnşallah hayırlısı olur diyelim belirtisi olmayan birçok gebe var içimizi ferah tutalım
Evet 8 veya 9 gün yapıcam test3.gün embriyosuna 12 sonraya test veriyorlar.hastaneden hastaneye degisiklik gösteriyor demek.iki transfer daha cabuk belli oluyor kan ve idrarda.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet 8 veya 9 gün yapıcam test
İnşallah pekte bişey hissetmiyorum ama hayırlısıHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzçok heyecanlı.ben de cesaret edebilirsem 7 yada 8.gün yaparim
Ben de aynıİnşallah pekte bişey hissetmiyorum ama hayırlısı
Transfere son 4 günüm ama acayip zorlanıyorum. Midemden dün aksam 9 da kendimi nasıl attım yatağa bilmiyorum inanılmaz bulantı yapti kusmamak icin gidip uyudumİlaç içmeden gınaaaa geldi günde 10 hap içiyorum iğne fitil ayy o kadar sıkıldımki
Diğer 2 transfer bende bukadar kötü olmadım hiç bunda ek olarak duphaston verdi bilmiyorumki bu zıkkım mi bukadar kötü yapti beni son 4 günüm kaldı transfere ama böyle nasıl geçecek bilmiyorumBeni ilaclar etkilemedi.Kullandığım ilaç transfer öncesi ve sonrası aynı estrofem,folikasit ve lutunis fitil.
Bende de adet öncesi belirtiler varCanım bendede hiç yok 2 aralıkta oldum ilk gün vardı adet olucak gibi ama şimdi yok belki tutunma lekesidir benden oda gelmedi
İlaçlar adet öncesi ağrılara neden oluyor diyorlar belki de öyle bir durumdurBende de adet öncesi belirtiler varbenim 1 hafta önceden başlar zaten kasık ağrılarım. Aynı adet öncesi ağrıları hissediyorum başka da bir şey hissetmiyorum
Umarım öyledirİlaçlar adet öncesi ağrılara neden oluyor diyorlar belki de öyle bir durumdur
Bende öyle bulantı olmadı çok şükür kişiden kişiye değişiyor sanırımTransfere son 4 günüm ama acayip zorlanıyorum. Midemden dün aksam 9 da kendimi nasıl attım yatağa bilmiyorum inanılmaz bulantı yapti kusmamak icin gidip uyudum
Sende iyi gene var bende bir gram ağrı yok bugün kalkınca bi morelim bozuldı hiç belirti olmayıncaBende de adet öncesi belirtiler varbenim 1 hafta önceden başlar zaten kasık ağrılarım. Aynı adet öncesi ağrıları hissediyorum başka da bir şey hissetmiyorum
Belirti olsa bir dert olmasa bir dert olmaması daha iyi benceSende iyi gene var bende bir gram ağrı yok bugün kalkınca bi morelim bozuldı hiç belirti olmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?