Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Katılıyorum kadın doktorlar baba hiç sempatik gelmiyor erkekler daha ilgili ve daha sevecen. Kadınlar acımıyor gibi belki bize denk gelen kadın doktorlar öyledir istisnalar vardır elbet
Muayene olurken kadınlarda daha çok utanıyorum erkeklerde hiç utanmıyorum
çok entersan bir iş aksi olması gerek derler hep kadınlar kaprisli yaaa

Anladım çok teşekkür ederim evet inş gerek kalmaz ilkinde hayal kırıllığı yaşadık zaten transfer işlemi olmamıştı 15 gün sonra kontrole gel demişlerdi herhalde ozaman öğreneceğiz gerisini bnmde çok fazla bilgim yok transferde bekletmeyi neye göre yapıyolar yada nasıl oluyo bizde 2016 yılında evlendik bnm çikolata kistim vardı çok gezdik baştan beri doktor doktor en sonunda üniveriste hastanesine gittik orda tüp bebek raporu çıktı

Hangi şehirdesiniz hangi hastane ?
bende transferi bekliyorum umarım herşey gönlünüzce olur.

Merhaba benide eklermisiniz
1aralık transferim oldu
3. Gün embrıyosu
2 embriyo transferi
Yaşım 24
İlk denemem
Sonucu bekliyorum

Hoşgeldinn ekledimm canm hayırla kap gel bebişinii inşallah

Hoşbuldum bu yolda emek veren ufacık bir umut ışığının peşinden giden ve onca acılara rağmen hala güçlü kalabilen tüm anne ve anne adaylarının emeklerinin umutlarının boşa çıkmaması dileğiyle

Beni de ekle canm listeye çarşmaba yumurtam toplanıcak bakalım aralığın kaçına transfer yapılacak bende tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…