- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Muayene olurken kadınlarda daha çok utanıyorum erkeklerde hiç utanmıyorumKatılıyorum kadın doktorlar baba hiç sempatik gelmiyor erkekler daha ilgili ve daha sevecen. Kadınlar acımıyor gibi belki bize denk gelen kadın doktorlar öyledir istisnalar vardır elbet
Canım kanı neden verdin ne için istediler ki
Doktor şimdi geldi görüşme için beklemedeyim bakalım neden kan istediler bilmiyorum bende adet oldum geldim transfer için doktor görüşmesi olacak nasıl ilerlenecek bilgim yokKan neden veriyosun ki ben hiç vermemiştim. Acaba doğal siklus mu yapcwk transferi
Anladım çok teşekkür ederim evet inş gerek kalmaz ilkinde hayal kırıllığı yaşadık zaten transfer işlemi olmamıştı 15 gün sonra kontrole gel demişlerdi herhalde ozaman öğreneceğiz gerisini bnmde çok fazla bilgim yok transferde bekletmeyi neye göre yapıyolar yada nasıl oluyo bizde 2016 yılında evlendik bnm çikolata kistim vardı çok gezdik baştan beri doktor doktor en sonunda üniveriste hastanesine gittik orda tüp bebek raporu çıktıMerhaba canım dua edelim de emribyolar tutunsun sıkı sıkı hiç gerek bile kalmaz
ama diyelim yumurtalar tutmadı elinde hiç yumurtan kalmadı işlem en baştan başlayacak kasımda aldığın rapor 6 ayı geçmezse o rapor ile devam edersin .
nisana kadar zamanın var transfer ertelenmezse olası bir durum olmazsa 2.hakkın olur.
Hangi şehirdesiniz hangi hastane ?Anladım çok teşekkür ederim evet inş gerek kalmaz ilkinde hayal kırıllığı yaşadık zaten transfer işlemi olmamıştı 15 gün sonra kontrole gel demişlerdi herhalde ozaman öğreneceğiz gerisini bnmde çok fazla bilgim yok transferde bekletmeyi neye göre yapıyolar yada nasıl oluyo bizde 2016 yılında evlendik bnm çikolata kistim vardı çok gezdik baştan beri doktor doktor en sonunda üniveriste hastanesine gittik orda tüp bebek raporu çıktı
Hadi hayırlı haberler vr bize kuzum ..Doktor şimdi geldi görüşme için beklemedeyim bakalım neden kan istediler bilmiyorum bende adet oldum geldim transfer için doktor görüşmesi olacak nasıl ilerlenecek bilgim yok
Merhaba benide eklermisinizKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık efsunn210102 Iron Butterfly 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 27 M miracle070210 5.gün 2 Aralık Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık
Kocaeli üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesi. Kocaelide yaşıyoruz inş hepimiz için hayırlısı olur teşekkür ederimHangi şehirdesiniz hangi hastane ?
bende transferi bekliyorum umarım herşey gönlünüzce olur.
İnşallah hepimizin tek temennisi o bir mucize bekliyoruz.Kocaeli üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesi. Kocaelide yaşıyoruz inş hepimiz için hayırlısı olur teşekkür ederim
sana doktorun doğal siklus mu dedi hap kullancz mı dedi cnmMuayene olurken kadınlarda daha çok utanıyorum erkeklerde hiç utanmıyorum
çok entersan bir iş aksi olması gerek derler hep kadınlar kaprisli yaaa
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba benide eklermisiniz
1aralık transferim oldu
3. Gün embrıyosu
2 embriyo transferi
Yaşım 24
İlk denemem
Sonucu bekliyorum
Hoşbuldum hayırlı sonuçlar almak dileğiyle hepimizinEkledim canım hoşgeldin
Böyle bir konuşma hiç geçmedi canısısana doktorun doğal siklus mu dedi hap kullancz mı dedi cnm
Benimde yarın transferim olacakMerhaba Kızlar benimde yarın transferim olacak 6. gün embriyosu inşallah güzel haberler alırız.
benide eklermisinKardelen060492
HoşgeldinnMerhaba Kızlar benimde yarın transferim olacak 6. gün embriyosu inşallah güzel haberler alırız.
benide eklermisinKardelen060492
Hoşgeldinnekledimm canm hayırla kap gel bebişinii inşallah
Beni de ekle canm listeye çarşmaba yumurtam toplanıcak bakalım aralığın kaçına transfer yapılacak bende tam bilmiyorumKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık efsunn210102 Iron Butterfly 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 27 M miracle070210 5.gün 2 Aralık Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık Minik Mucize 6.gün 7 Aralık
Ekledim canımBeni de ekle canm listeye çarşmaba yumurtam toplanıcak bakalım aralığın kaçına transfer yapılacak bende tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?