- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Amin canım inşallahKızlar bugün transfer oldum tek embriyo bakalım hakkımızda hayırlısı bu 3. Denemem inşallah tutunur bebeşim ve tabiki hepimizin bebişleri
Çok teşekkür ederim inşallah Allah'ım hepimize annelik duygusunu nasip etsinEkledim canımminşallah bu topik uğurlu olacak dua ettim hep yaptığım listede hep pozitif yazayım hayırlısıyla diye
Su iğneyi atmayi mi sağlıyorCanın benim önceki tedavilerde en geç 12. Gün gidiyordu. Bol bol su iç olur mu çok önemliymiş su
Ha evet parça parça olayını banada soyledi 2 gün 2 gün şeklinde 3 ayrı rapor falan yazabiliriz dedi ama bu daha bariz batar insanların gözüneOzelde devlette farketmez canım 10 günden fazlası için kurul kararı gerekiyor.ciddi bı hastalık durumunda yazabiliyorlar. Bizimde böyle bir konu başımıza geldi. Ya parça parça yazacak bir gün iş başı yapacak yada kurul kararı olmali
Ben varım AntalyaPardon Antalya
Canım hem vücuttan atılması için hemde bebepin tutunması için diye biliyorum suyuSu iğneyi atmayi mi sağlıyor
İnşallah tutunur cnm bebeğin sana allah kalbimizdekini bizlere nasip etsinKızlar bugün transfer oldum tek embriyo bakalım hakkımızda hayırlısı bu 3. Denemem inşallah tutunur bebeşim ve tabiki hepimizin bebişleri
Sağol canm allah hepimizin gönlündeki bizlere nasip etsin inşallahEkledim canım
Evet canim sen doktor dan al raporu sonrada sağlık ocağından da al 10 gün 10 günHa evet parça parça olayını banada soyledi 2 gün 2 gün şeklinde 3 ayrı rapor falan yazabiliriz dedi ama bu daha bariz batar insanların gözüne
Çok sağol canım yarın benimde kontrolum var eğer buyudulerse doktor opu için gün verecekCanım hem vücuttan atılması için hemde bebepin tutunması için diye biliyorum suyu
İnşallah canın aramızda 2 gün olacakBenimde 13 Aralık transfer inşallah bekliyorum
Ben henüz adet olmadım bekliyorum bakalı
27 Aralık transfer günü gibi gözüküyor benim. İlk kontrolüme gittim dün. İkincisine ayın 22sinde gidicem. 5 gün sonra transfermiş. Dün yapılan tahlillerimde estradiol 22.4 progesteron 0.067 çıktı. Sonuçlar için bugün dönecekler bana. Sizce var mı bi sorun. Adetimin 3. Günü yapıldı bu tahlillerB bebikoms @FlyingHummingbird @efsunn210102 @Byrmseyda1 @Sandra86 @istanbul88 @Saturnyildizi @Gldmergn @gulcehanim @hasretim0601 @AslanbMaydonozhanim kızlar nasılsınızzz transfer tarihleriniz belli oldu mu
Resmen kendimi okudum nasıl aynı evlilik süresi ileri hareket yüzdesi hafif polikistik overİnşallah ya hepimize dua ediyorum kolay bi süreç değil bir sürü hormon alıyoruz vücudumuz farklı tepkiler gösteriyor Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Benim hiç çocuğum yok hiç gebelikte geçirmedim düşüğüm bile yokilk yıl çok ağlamıştm çok stresliydim bebeğim olmyck diye ama şimdi daha relaxm 2.5yıldır evliyiz diyorum artık alanda Rabbim verende o istemedikçe ne yaparsan yap olmuyor vardır bi bildiği diyorum hayırlı zamanı değilmiş diyorum hep 2yıldır. 2 yıl boyunca yumurta çatlatma tedavisi gördüm genera gonal f vb şeyler ama sonuç alamadım doktorum en son tüp bebek deneyelim dedi. Bende hafif polikstik over var eşimin ileri hareketlisi %4tü. Doktorum inanmıştı doğal yollarla kalacağıma ama ben hep olmayacak doğal yolla diyordum ve o yüzden oyalanmak istemedim daha fazla. Ama bu sefer çok inanıyorum tüp bebek tedavime olacak gibi hissediyorum. İnşallah nasip etsin rabbim Doktorumda bana tek mi çift mi dedi tek dedim eğer tutmazsa 2.transfere 2 koyalım dedi canm bizde öyle bi deneyelim dedik
Hadi hayırlısı canım inşallah hayırlı güzel haberle sonuclansinmerhaba arkadaşlar ben dün transferimi oldum. heyecanla test günümü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?