- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah.Kızlar bugün transfer oldum tek embriyo bakalım hakkımızda hayırlısı bu 3. Denemem inşallah tutunur bebeşim ve tabiki hepimizin bebişleri
Hadi bakalım canım hayırlısı hakkında bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaKızlar bugün transfer oldum tek embriyo bakalım hakkımızda hayırlısı bu 3. Denemem inşallah tutunur bebeşim ve tabiki hepimizin bebişleri
Canım ay ben bekleyemezdim herhalde 5. Gün test yapmaya başlardmM miracle070210 canım sen nasıl hissediyorsun bugün benim kasık ve bel ağrılarım var bide iştahım açıldı
Canım ay ben bekleyemezdim herhalde 5. Gün test yapmaya başlardm
Hahahah aklına girmeyim ben seninyapıcam bende dur zaten zor dayanıyorum çarşamba günü yaparım
Şu çatlatma iğnesi beni yanıltıyor çarşamba günü tam 14.günü geçmiştir diye düşünüyorumHahahah aklına girmeyim ben seninben kesin yapar atarm burdan size 17sinde
Canın benim önceki tedavilerde en geç 12. Gün gidiyordu. Bol bol su iç olur mu çok önemliymiş suŞu çatlatma iğnesi beni yanıltıyor çarşamba günü tam 14.günü geçmiştir diye düşünüyorum
Cnm benim kasık ağrılarım var bel ağrım hiç yok. Onun dışında sindirim sistemim yine aynı ishal olacakmışım gibi hissediyorum her an. Gaz problemi var. Bel ağrısı benim ilk transferimde olmuştu pozitifti ilk transferim de. bana tutunma belirtisiymiş gibi geliyor bel ağrısı. Umarım senin için de tutunma belirtisidirM miracle070210 canım sen nasıl hissediyorsun bugün benim kasık ve bel ağrılarım var bide iştahım açıldı
Neyseki çok su içen biriyimiş gitmiştir artıkCanın benim önceki tedavilerde en geç 12. Gün gidiyordu. Bol bol su iç olur mu çok önemliymiş su
Evet canım bendede gaz var ilk gün hatta aşırıydı halen karnım gürül gürül bakalım hayırlısıCnm benim kasık ağrılarım var bel ağrım hiç yok. Onun dışında sindirim sistemim yine aynı ishal olacakmışım gibi hissediyorum her an. Gaz problemi var. Bel ağrısı benim ilk transferimde olmuştu pozitifti ilk transferim de. bana tutunma belirtisiymiş gibi geliyor bel ağrısı. Umarım senin için de tutunma belirtisidir
Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ A Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 27 M miracle070210 5.gün 2 Aralık Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık @mutluannne123456789
Merhaba benide eklermisiniz 29 yaşındayım 5. Gün embrıyosu 1aralıkta transfer oldum ilk denememKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ A Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 27 M miracle070210 5.gün 2 Aralık Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık @mutluannne123456789
Ekledim canımmMerhaba benide eklermisiniz 29 yaşındayım 5. Gün embrıyosu 1aralıkta transfer oldum ilk denemem
Sonuç bekliyoruminşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Selam@bebikoms @FlyingHummingbird @efsunn210102 @Byrmseyda1 @Sandra86 @istanbul88 @Saturnyildizi @Gldmergn @gulcehanim @hasretim0601 A Aslanb @Maydonozhanim kızlar nasılsınızzz transfer tarihleriniz belli oldu mu
Merhabalar. Ben de henüz adet olmadım. Adetin 20.günü lucrin depot oldum. Genelde 1 hafta sonra adet olduk diyenler olmuş ama bende henüz bişey yok bugun 27. Gündü.. beklemedeyim. En zor kısım şu transfer adetini beklemekmiş ya. Benim 3. Adetim olacak bu opudan sonraki. Ohss olduğum icin zor gecti süreç. Şu adetim bi gelse herseyi unutucam@bebikoms @FlyingHummingbird @efsunn210102 @Byrmseyda1 @Sandra86 @istanbul88 @Saturnyildizi @Gldmergn @gulcehanim @hasretim0601 A Aslanb @Maydonozhanim kızlar nasılsınızzz transfer tarihleriniz belli oldu mu
Ozelde devlette farketmez canım 10 günden fazlası için kurul kararı gerekiyor.ciddi bı hastalık durumunda yazabiliyorlar. Bizimde böyle bir konu başımıza geldi. Ya parça parça yazacak bir gün iş başı yapacak yada kurul kararı olmaliRapor işi banada sıkıntı oldu. sadece 5 gün istedim ama tup bebek işlemi olduğu için standart 10 günlük rapor yazabilirim daha az veya çok yazamam dedi. İş yerim biraz tuhaf sıkıntılı olduğu için tup bebek raporu vermek istemedim bende 1 hafta yıllık izin aldım şimdi transferde onu kullanacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?