Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

M miracle070210 canım sen nasıl hissediyorsun bugün benim kasık ve bel ağrılarım var bide iştahım açıldı
Cnm benim kasık ağrılarım var bel ağrım hiç yok. Onun dışında sindirim sistemim yine aynı ishal olacakmışım gibi hissediyorum her an. Gaz problemi var. Bel ağrısı benim ilk transferimde olmuştu pozitifti ilk transferim de. bana tutunma belirtisiymiş gibi geliyor bel ağrısı. Umarım senin için de tutunma belirtisidir

Evet canım bendede gaz var ilk gün hatta aşırıydı halen karnım gürül gürül bakalım hayırlısı

Merhaba benide eklermisiniz 29 yaşındayım 5. Gün embrıyosu 1aralıkta transfer oldum ilk denemem

Sonuç bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba benide eklermisiniz 29 yaşındayım 5. Gün embrıyosu 1aralıkta transfer oldum ilk denemem

Sonuç bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Ekledim canımm inşallah bu topik uğurlu olacak dua ettim hep yaptığım listede hep pozitif yazayım hayırlısıyla diye

Merhaba kızlar inşallah hepimizin tutunur sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin..Benim 3. Denemem 40 yaşındayım 3 adet 3.gün embriyo transferi oldum 2 aralıkta benimde bel ağrım kas ağrılarım var ve birde bügün düştüm evde malesef inşallah etkilemez çok korktum ayağım kaydı yan düştüm

Merhabalar. Ben de henüz adet olmadım. Adetin 20.günü lucrin depot oldum. Genelde 1 hafta sonra adet olduk diyenler olmuş ama bende henüz bişey yok bugun 27. Gündü.. beklemedeyim. En zor kısım şu transfer adetini beklemekmiş ya. Benim 3. Adetim olacak bu opudan sonraki. Ohss olduğum icin zor gecti süreç. Şu adetim bi gelse herseyi unutucam sizde durumlar nedir

Ozelde devlette farketmez canım 10 günden fazlası için kurul kararı gerekiyor.ciddi bı hastalık durumunda yazabiliyorlar. Bizimde böyle bir konu başımıza geldi. Ya parça parça yazacak bir gün iş başı yapacak yada kurul kararı olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…