Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Canım aşağı yukarı verir gününü bende adetimin 3.günü gitmiştim 11 aralık demişti 15.gün kontrole gittim(cumartesi günü) 11 aralık saat 2de transfer dedi verir bence bugün sana

Canım aşağı yukarı verir gününü bende adetimin 3.günü gitmiştim 11 aralık demişti 15.gün kontrole gittim(cumartesi günü) 11 aralık saat 2de transfer dedi verir bence bugün sana
Ayyyy hadi hayırlısı yaaaa
ben birde rapor isticem dr dan bugün 4-5 tane sorum olacak sonrasında da raporu söyleyeyim bu vesileyle çakın 1 hafta dicem ama inşallah okey der.
Doktorum biraz tuhaf bir adam dişleride tuhafıma gidiyor güldüğünde sapığa benziyor

Rapor işi banada sıkıntı oldu. sadece 5 gün istedim ama tup bebek işlemi olduğu için standart 10 günlük rapor yazabilirim daha az veya çok yazamam dedi. İş yerim biraz tuhaf sıkıntılı olduğu için tup bebek raporu vermek istemedim bende 1 hafta yıllık izin aldım şimdi transferde onu kullanacagim insallah

Standart raporu ilk defa duyuyorum maksimum 10 gün rapor yazılıyor istediği güne çekebilir
buda yeni mi çıktı ya
O zaman oda sıkıntılı özel sektör bir tuhaf bu konuda.

Merhaba arkadaşlar ben de geçtiğimiz cuma günü tedaviye başladım. Fostimon 150 iğne kullanıyorum. Bugün 4. günüm yarın sabah ultrason ve kan vereceğim. Doktor ovitrelle iğnesini de yanımda getirmemi istedi. İlk tüp bebek denemem. Yaşım 35 amh maalesef 0.23 bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Standart raporu ilk defa duyuyorum maksimum 10 gün rapor yazılıyor istediği güne çekebilir
buda yeni mi çıktı ya
O zaman oda sıkıntılı özel sektör bir tuhaf bu konuda.
Ben çok üsteledim yıllık iznimden gitmesin diye ama yok tup bebek işlemi olduğu için 10 gün yazabilirim daha az yada çok yazamam diyorlar ısrarla ancak o gun başka bölümden falan 5 günlük rapor yazdirabilirsen oyle alabilirsin dediler bende hiç uğraşmak istemedim yıllık iznimden aldim. Benim kızdığım doktor değil çalıştığım anlayışsız düşüncesiz bencil insanlar yokmu onlara kızıyorum aman personel hamile kalmasın iş aksamasin sanki kendi çocukları havadan geliyor

Hiç umrum olmaz 10 gün versin o zaman yatarım evimde
kime ne kesilen benim param ama maalesef o şekilde bir algı var insan olduğumuzu unutuyorlar.

Günaydın canım bugün adetin 3.günü 7.günü çağırdı doktorum ama ben çok hasta oldum ya . Korona testi yaptırdım negatif çıktı ama 3 günlük antibiyotik falan kullanmak zorunda kaldım. Şimdi daha iyiyim doktora gidene kadar toparlarım elbet ona da sorarım ama. Sizce dondurulmuş transfer icin rahim hazırlığı sürecini etkiler mi kullandığım antibiyotik onu bilemedim

Hahaha doktorun kim canm inşallah der ya

Canım kanı neden verdin ne için istediler ki

Kan neden veriyosun ki ben hiç vermemiştim. Acaba doğal siklus mu yapcwk transferi

Canım kanı neden verdin ne için istediler ki
Merhabalar bişey sormak istiyorum biz geçen sene tüp bebek için rapor çıkarttık ama pandemiye denk geldiği için bir türlü işlem yapamadık rapor süresi 6 ay dediler mart 2021 de bitiyordu bizde bi anda özel hastaneye gitmeye karar verdik biraz mafraflı olsada aklımızda ya olursa. Diye kalmasın istedik ama olmadı. Sonra ikinci raporumu çıkardım kasım 2 de ve tedaviye başladık ve toplama yapıldı 3 yumurta biri olmadı 2 si tutmuş ve dondurmuşlar bugün öğrendim. Benm zaten yumurta rezervim düşük az oluyor şimdi bu transfer olursa yumurtalar yine olumsuz sonuç alırsak inş olmaz tabi bu rapor da böyle bitiyormu onu anlayamadık ilki zaten tam bitiş zamanına denk geldiği için yani tek seferlik mi işlem yapıyorlarr bilen yazarsa ssevinirimm.

Hahhaah dediğin gibii susuyorum ben efsunn210102 anlattığını seveyim kimi doktorlar var duyuyoruz bakıyor açıklamadan çıkıp gidiyormuş doktor çok önemli bence
Bence de çok önemli en azından samimi olması lazım
açıkca sormak gerekir genelde kadın doktorlar bana asi geliyor yada bana gelenler öyle erkekler daha anlayışlı.

Bence de çok önemli en azından samimi olması lazım
açıkca sormak gerekir genelde kadın doktorlar bana asi geliyor yada bana gelenler öyle erkekler daha anlayışlı.
Katılıyorum kadın doktorlar baba hiç sempatik gelmiyor erkekler daha ilgili ve daha sevecen. Kadınlar acımıyor gibi belki bize denk gelen kadın doktorlar öyledir istisnalar vardır elbet

Merhaba canım dua edelim de emribyolar tutunsun sıkı sıkı hiç gerek bile kalmaz
ama diyelim yumurtalar tutmadı elinde hiç yumurtan kalmadı işlem en baştan başlayacak kasımda aldığın rapor 6 ayı geçmezse o rapor ile devam edersin .
nisana kadar zamanın var transfer ertelenmezse olası bir durum olmazsa 2.hakkın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…