Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba hoşgeldin aramıza yumurta toplanılan gün erkektende sperm alınıyor o gün embriyo oluşturuluyor ve sıfırıncı gün oluyor. O günden sonra gün gün inceleyip gidişatına göre 2,3,4,5.günlere kadar gidiyor embriyo. Taze transfer olacaksa o ay hemen hangi gün denilmişse o gün embriyo transferi gerçekleşiyor. Uygun görmez ise doktor rahim dinlendirmesi verirse sonraki aylara kalabiliyor. Anladığım kadarıyla siz yumurta geliştirmek için yeni ilac kullanmaya başlamışsınız . Kontrollere gittikçe doktorunuz bilgilendirme yapar

Merhabalar evet kızlar bugun adetimin 1.günüydü. Daha önce görüşmüştük doktorlar. Pco var bende. Eşimde de sperm yavaşlığı. Bu yüzden tüp bebek kararı almıştık aylar önce. Bugun yumurtalarımı ölçtü. Yarın gonal adında bir ilaç yazıldı. 5 gün kullanıcam ve gidişatı bilmiyorum :)

Canım sen şuan yumurta toplama sürecine başladın. Yumurtaların toplandığı günün ertesi seni arıyorlar kaç tanesi döllendi diye sonrasında 2 günde bir arayıp embriyolarının kaç tanesinin yaşadığını söylüyorlar 3. 4. Veya 5.güne hatta 6.güne gideni donduruyrlar. Ne kadar ileri giderse embriyo o kdar iyi diyorlar ama 3.gün embriyosundada çok kişi pozitif sonuç alıyor önemli olan kalitesi günü değil. Ama birçok kişide şunu da gördüm 3.gün embriyosu olup bb kalite transfer olup pozitif olan bence tamamen Rabbimin vermesiyle oluyor. Çok onlara takılmamak gerek, herkesin süreci de farklı ilerliyor zaten

Selam arkadaşlar. Benimde 1 tane 3.gün, 1.tane 5.gün embriyom var dondurulmuş.
2 kez taze transfer yaptırdım negatif maalesef.
Transfer icin tedaviye başladım, C.tesi ilaçlarıma başladım. Estrofem ve aspirin. Persembe tekrar kontrolüm var. 7 Aralık gibide transfer olucam.
Dilerim hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz

Seninle aynıyız canım benimde 1 3. Gün 1 5. Gün embriyosu var dondurulmuş ilaçlara başladım yarın 2. Kontrole gidiyorum 6 aralıkta transfer olacağım 3. Gün embriyosu da 5. Güne giderse ikiside transfer olacak hakkımızda hayırlısı bakalım

Amin insallah canım.Benimde aynı şekilde , 3.gün embriyosu 5.güne giderse 2 si birlikte transfer edilecek.

Kızlar nar suyu diyor herkes içelim narsuyunu arkadaşın biri yazmış normalde aynı dönem herkesin transferi ortalama 20.günde oldu ben hergün 1 bardak nar suyu içitim benim transferim 15.gün oldu demişler benim doktorumda bi canlı yayında bahsetmiştii bundan rahim kalınlığına narsuyunun çok faydası var diye

Tedavimin ilk günüydü bugün daha yumurta toplama olmadı :)
Aaa öyle mi hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benimde normalde sürecim Eylül de başlamıştı doktorum taze transfer deniycm demişti ama 22 yumurta toplanınca rahim dinlendirme yapıldı ve şimdi transfer hazırlığına başladk göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah zaman

İnsallah canım teşekkür ederim

Bsy sorcam rahim dinlendi ya Transferden önce ne yapıyorsunuz yani o süreçte ilac vs oluyo mu ya da adetten kaç gün sonra oluyor transfer

Bsy sorcam rahim dinlendi ya Transferden önce ne yapıyorsunuz yani o süreçte ilac vs oluyo mu ya da adetten kaç gün sonra oluyor transfer
Adet oluyosun 2.günü doktora gidiyosun doktor kontrol ediyor 20 gün boyunca kullanman için estrofem diye bir ilaç veriyor bu ilaç hem rahmi kalınlaştırıyor hemde bebeğin tutunması için uygun ortam hazırlıyor rahimde estrofeme ek olarak bana doktorum folbiol ve corasprinde başladı (doktorum corasprininde rahim kalınlaştırma üzerine etkisi olduğunu düşünüyor) 15.gün benim kontrolüm var mesela ayın 4ünde doktor bakacak rahim kalınlığıma ona göre tarih verecek kimisi 16. Kimisi 23.gününde transfer oluyor. Benim doktorum ayın 11 i gibi dedi ama net birşey söyleyemedi tabiki

Çok teşekkür ederim doktorum pcolu olduğum için rahmimin yorulacağını ve büyük ihtimalle döllenme gerçekleşse bile transfer için 1-2 ay bekleyeceğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Baya heyecanlıyım. Açıkçası 1buçuk senedir erteliyordum ve bu sabah birdenbire karar verdim :) Bu süreçte ne yemeliyim nelere dikkat etmeliyim peki

benim doktorum rahim kalınlaşmasından hiç bahsetmedi ve birinci gün gelmemi söyledim. adetim 3 günden az sürüyor benim. rahim kalınlaşması nedir. bana sadece ilaç yazdı. bir de kızlar ilaç fiyatlarına dikkat edin. kuzenim eczacı baya baya farklı satıyorlar.

Canım bende senin gibiydim bendede var hafif pko benden 22 yumurta toplanmıştı ve mecbur 1-2 adet bekledik bizde. 1-2 adet beklemeye rahim dinlendirme diyor doktorlar. 1-2 adet Beklediğin için dondurulmuş embriyo transferi olacaksn.Ve dondurulmuş embriyo transferi çok daha şansı yükseltiyormuş o yüzden geç olsun güç olmasın Rahim kalınlaşması transfer için canım. Transfer zamanında tam emin değilim ama rahim kalınlığının en az 7mm civarında olması gerekiyor transferin gerçekleşmesi için kalınlaşmazsa transfer ertelenebiliyor. Doktorunun bahsetmemesi çok normal daha çok başındasın çünküü

çok teşekkür ederim seni de yordum umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.

Bende aralık ayında transfer olacağım kısmetse dondurulmuş 5. Ve 6.gün embriyosu transfer edilecek ilk iki gebeliğim kimyasal sonuçlanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…